Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Прощавай, ХР, та перший погляд на 8 вікно

Старенька кривенька збірка ХР нервово засмикалась і стала безмірно тормозити. Все, вирішив я і взявсь переставляти ось. Спочатку думав взяти ту ж ХРюшу, іншої збірки, проте передумав, потягло на новеньке. На 7-ку явно не вистачало потужності старенького 32-бітника з 2гігами склерозуі, то ж вирішив ставити одразу 8-ку.
Що я вам скажу... Перше враження: твою ж мать!.. Кольори так вдарили по очах, що я одразу спантеличивсь. Друге враження: мать твою ж перетак!.. Звуку нема... і драйверів на моє залізо теж не знайшлося. Проте, все ж таки, назад переходити в облом, до сімки не спустишся, отже, почав працювати. От що не відібрати, то це швидкості. Давно запримітив: хром явно косячить і кожне нове оновлення явно підгрібає під себе ресурсів більше й більше. Причому, не просто йому треба всього й одразу, а може так працювати собі а потім раз, і песець, приїхали, так загрузить, що комп дохне. Тут же такого не запримітив. Так, хром не перестав викаблучуватись (в треї весь час споглядаю за завантаженням машини), проте ці його заскоки не заважають і воно собі далі вирулює. Довго дупливсь із новою схемою доступу до програм. Просік, нарешті тему, сподобалось, проте дещо харить те, що кілька переходів треба зробити, щоб до списку дібратись.
Працюю так вже третій день. Схоже на те, що назад навряд-чи повернусь, хоч і сиджу поки що без звуку, мабуть, прикуплю дешевеньку звуковуху, щоб забалакав. Треба також придумать як вивести кольори до природніх відтінків, бо дуже вже ядучі за промовчання.
Да, прикольно, коли під'єднав графічний планшет. Тепер маю дві форми керування: звичайний, мишою, і дещо новий, пером (система намагається зчитувати з нього команди жестами, як з сенсорного екрану).
Дещо перемудрено з сервісами і досить запутано добиратись до налаштувань. Проте, не кожного ж дня налаштовувати...
Ну, якось так... Прошу тапками сильно не закидувати.
2

Коментарі

118.11.14, 11:51Відповідь на 10 від ДикийБезобраз

Да знаю я. Говорю же: давно к линуксам присматриваюсь. Вообще Сюзи себе хочу установить, но увяз в виндовских прогах. Еще немного попрактикуюсь с линуксом в виртуальной машине а потом решу устанавливать ли навсегда или в форточках торчать.openSUSE штоле?.. С твоими параметрами.. хорошо Linux Mint Debian .. Мате http://линуксминт.рф/catalog/1004 .. У Debian больше всего различных приложений.. Можно шикарную систему самому забацать..
Я от Окон уже как два года отказался.. и не жалею..

    128.11.14, 12:09Відповідь на 11 від Хармс

    Дебиан, говоришь... Учту. Я ведь начинающий линуксоид

      138.11.14, 12:13Відповідь на 12 від ДикийБезобраз

      Дебиан, говоришь... Учту. Я ведь начинающий линуксоидУ меня сейчас Линукс Минт 17 МАТЕ.. ибо комп старый и всего 1 гиг оперативки.. Работает как часы..
      Кстати Дебиан из за надежности.. используют на МКС..

        148.11.14, 12:32Відповідь на 13 від Хармс

        Я уже не помню, отчего меня в свое время напряг дебиан. Надо будет снова почитать и поэкспериментировать.

          1512.11.14, 12:50Відповідь на 14 від ДикийБезобраз

          Забыл тебе сказать.. что можно Линкс поставить рядом с Виндой.. на диск Д или Е.. и будет у тебя и Винда и Линкус..

            1612.11.14, 13:01Відповідь на 15 від Хармс

            Спасибо, я вкурсе. Видать, так и будет, ибо ФШ криво на линукс встает. Вайн слегка недотягивает его до нужного формата.
            Походу, малой увлекся программированием, а, как понимаю, линух для этого самое оно. Так что, как говорится, сколь веревочку не вить...

              Сторінки:
              1
              2
              попередня
              наступна