хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Кохання... Кохання...Кохання...

Коханню всього мало. Воно має щастя, а хоче раю, має рай - хоче неба. О люблячі! Усе це є у вашому коханні. Зумійте тільки знайти. Віктор Марі Гюго  Кохання - єдина пристрасть, що не визнає ні минулого, ні майбутнього. Оноре де Бальзак Кохання – найкраща косметика. Джина Лоллобріджида Кохання - найцікавіша й найбільш пробачна з усіх людських слабостей. Чарлз Діккенс Кохання – остання й найважча дитяча хвороба. NN Кохання - справа тих, кому нема чого робити. Діоген Кохання - то не мистецтво, а наука й техніка. Марк Твен Кохання - це бажання жити. Максим Горький Кохання - це безмежне щастя... на обмежений час. Стас Янковський Кохання – це все. І це все, що ми знаємо про нього. Емілі Дікенсон Кохання – це гра в карти, у якій блефують обидва: один, щоб виграти, інший, щоб не програти. Анрі Реньє Кохання - це дурість, чинена вдвох. Наполеон I Кохання – це егоїзм удвох. Перефразована Жермена де Сталь Кохання – це зубний біль у серці. Видозмінений Генріх Гейне Кохання - це і є велике божевілля чоловіка й жінки. Пауло Коельо Кохання – це найбільш перевірений засіб подолати почуття сорому. Зігмунд Фрейд Кохання – це свято уяви над інтелектом. Генрі Луїс Менкен Кохання – це спроба чоловіка задовольнитися однією-єдиною жінкою. Поль Жеральді Кохання – це чудовий обман, на який людина погоджується по добрій волі. Олександр Пушкін Кохання - чудова квітка, але потрібна відвага, щоб підійти й зірвати його на краю жахливої прірви. Фредерік Стендаль Кохання вічне, змінюються лише закохані. Мартін Керол Кохання для дозвільної людини - заняття, для воїна - розвага, для государя - підводний камінь. Наполеон I Кохання засноване на омані, ніби одна жінка відрізняється від іншої. Генрі Луїс Менкен Кохання не плямують дружбою. Кінець є кінець. Еріх Марія Ремарк Кохання ніколи не вимагає, воно завжди віддає. Кохання страждає, ніколи не шкодуючи при цьому й ніколи не намагаючись помститися за себе. Махатма Ганді Кохання одне, а підробок під нього - тисячі. Франсуа де Ларошфуко Кохання, котре кожен день не відроджується, кожен день помирає. Халіль Джебран Кохати – значить бачити диво, яке не бачать інші. Франсуа Моріак Кохати – значить перестати порівнювати. Бернар Грассе Кохати – значить разом дивитися в одному напрямку? Можливо, але лише, якщо дивляться не в телевізор. Жильбер Сесброн

Кохання - єдина пристрасть, що не визнає ні минулого, ні майбутнього. Оноре де Бальзак 

Коханню всього мало. Воно має щастя, а хоче раю, має рай - хоче неба. О люблячі! Усе це є у вашому коханні. Зумійте тільки знайти. Віктор Марі Гюго Кохання перебільшує. В цьому його сила - і його слабкість, джерело його ілюзій і розчаруваннь. Реньє Кохати - це не значить дивитися один нна одного, кохати - це значить разом дивитись в одному напрямку. Антуан де Сент-Екзюпері Кажуть,що брехня вбиває кохання,та відвертість вбиває його швидше…  Кожна пристрасть підштовхує до помилок,та до найбезглуздіших підштовхує кохання.

Незріле кохання каже: "Я кохаю тебе, бо ти мені потрібний". Зріле кохання каже: "Ти мені потрібна, бо я тебе кохаю". (Ерік Фром) 

11

Коментарі

Гість: Faru

125.11.10, 18:52

мені остання цитата найбільш подобається

    Гість: XaMaKa

    225.11.10, 18:53

    хорошо сказали... наверное умные люди были))))

      325.11.10, 19:08

      Любовь долготерпит, милосердствует, любовь не завидует,
      любовь не превозносится, не гордится, не бесчинствует,
      не ищет своего, не раздражается, не мыслит зла,
      не радуется неправде, а сорадуется истине;
      все покрывает, всему верит, всего надеется, все переносит.

      Любовь никогда не перестает, хотя и пророчества прекратятся,
      и языки умолкнут, и знание упразднится...
      ...теперь пребывают сии три: вера, надежда, любовь;
      но любовь из них больше.

      (1Коринфянам, гл.13)

        425.11.10, 19:13Відповідь на 3 від Alvo

        спасибо.. очень красивие слова

          525.11.10, 19:19Відповідь на 4 від Миледи Сна

          спасибо.. очень красивие слова Конечно красивые, ведь их автор - Сам Бог

            625.11.10, 20:58

            Гарні цитати. Гарних людей

              725.11.10, 22:38Відповідь на 5 від Alvo

                825.11.10, 22:38Відповідь на 6 від Дивні жарти

                і на гарну тему

                  926.11.10, 02:27

                    Гість: Little Rabbit

                    1026.11.10, 08:58

                    Спасибо за цитаты.... очень красивые

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна