Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Неочикуване питання до тих, хто кричить: "Зрадницька влада!"...

     Так, можна в усьому звинувачувати владу. Вона не така і не те зробила. Але, подобається це нам чи ні, влада - своєрідне дзеркало народу. Хіба не ми обрали такого президента й таку Верховну раду?
     Хтось скаже: нас обманули чи нас підкупили. Але чому ми так легко даємося себе ошукати? Чому ми "купуємося" під час виборів - і не лише на банальну гречку? Існують же набагато витонченіші методи політичного підкупу.
     Або візьміть таке болюче питання, як патріотизм. Дехто ладний кричати: у владі - зрадники. Але чи не є зрадниками ті, хто їде на роботу в Росію, і ті, хто везе їх? Чи не є зрадниками українські відпочивальники в Криму? Чи не є зрадниками працівники різноманітних російських структур в Україні - медійних, церковних, бізнесових? І всіх таких "низових зрадників" несть числа!
То, чи тільки влада є "непатріотичною"?..
(Петро Кралюк, філософ, письменник, публіцист)


10

Коментарі

115.08.16, 12:03

Жванецкий уже давно сказал,что какой народ,такое и правительство,хоть и другими словами и в шуточной форме.Ещё говорили,что Революція гідності свершилась,потому что народ перерос своё правительство.Возможно это правительство,которое в наглую врёт своему народу,он ещё не перерос.Но не переживайте,у этих тоже частные есть самолёты,счета и недвижемость за границей,и они нас готовы покинуть,как только жареным запахнет,тем более уже такой богатый опыт в этом деле у папередников.

    215.08.16, 12:08

    москальня лізе і лізе той карлик уже за ....ібав та най в рацеі дороги будуе щось робить не хуйло хоче бути політично важнним недомірком . заедь в подмоскове 300 км жопа повна . а не пукін хоче себе придставити важним павліном на світові арені

      315.08.16, 12:11

      были бы нужны у себя на Родине - не надо было бы и ехать никуда. зрадныки те, кто заводы пилит и на металлолом продает.

        415.08.16, 12:43

        москальня лізе і лізе той карлик уже за ....ібав та най в рацеі дороги будуе щось робить не хуйло хоче бути політично важнним недомірком . заедь в подмоскове 300 км жопа повна . а не пукін хоче себе придставити важним павліном на світові ареніА если бы не лез, у вас тарифы были бы меньше? или заводов работало бы больше?о ще одне зарееструвалося 15. 08. 2016 чмо якесь . якби не ліз з своіми мандалаями бурятами і кадировцями . то мій кум був би живий . тарифікант .

          515.08.16, 12:47

          И что случилось с твоим кумом?пішло на...уй . не твое свиняче діло

            615.08.16, 13:01

            Вси зрадники одын Кралюк патрийот Вы не в курсе он когда эту хрень писал случайно не рос.электрику использовал?Или вообще электрику теплостанции где уголек с донбассаГаньба ему падлюке!!Ще мабудь рос.газ у него э..в підарахе електрику вже давно не купляли і газ теж

              715.08.16, 17:02

              так я давно кажу, кращого президента за Порошенка у нас не було....

                815.08.16, 17:33

                  915.08.16, 20:11

                  Мы имеем то что заслужили. И кого бы мы не выбрали в итоге он будет таким какого мы заслуживаем.

                    Гість: Турок

                    1015.08.16, 20:47

                    я теж кричав "зрадницька влада" але ніхто з чужого нам народу не намагався прибрати до рук народних нездоланну владу кремля у Москві...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна