хочу сюди!
 

Оксана

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Одна із ймовірних причин вбивства Фаріон

  • 26.07.24, 17:00
Офіційні джерела називають серед причин її вбивства і громадсько-політичну діяльність, можливі особисті образи, російський слід... але слід може бути ще один, який не розглядають, принаймні, його не озвучують офіційні слідчі органи.

Всім відомо, що партія "Свобода" це націоналістична організація, членкинею якої була пані Фаріон, і неодноразово з вуст її лідерів звучали нелестиві висловлювання про "москалів" та "жидів". Радикальні погляди стосовно цього питання мав її керманич Олег Тягнибок. Недалеко від нього пішла й Ірина Фаріон, що на своєму лінгвістичному рівні тлумачила правомірність одночасного використання у вжитку українського суспільства слів "єврей" чи "жид". Нам відома непроста багатстолітня історія співіснування представників українського та єврейського народів на нашій землі. А єврейські погроми одна із відомих сторінок цієї історії. Отже, не виключаємо, що антисемітські погляди теж могли стати тригером у вбивстві екс-депутатки. З цим наче все зрозуміло. Тепер розглянемо іншу особу, її ката...ймовірного ката.

18-річний юнак із Дніпра з не зовсім слов'янською зовнішністю і кучерявим волоссям та характерною зачіскою, яку мені неодноразово приходилось зустрічати у хлопців з Дніпропетровська, що мали єврейське коріння.

Чи була це особиста помста за радикальні вислови й образи на національному ґрунті покаже слідство... Єврейський слід виявлено, але з точністю до навпаки. Що собою являють політичні погляди В'ячеслава Зінченка, підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон, можна прочитати тут https://tsn.ua/ukrayina/osint-doslidniki-identifikuvali-pidozryuvanogo-u-vbivstvi-farion-yaki-politichni-poglyadi-u-hlopcya-2628258.html
11

Коментарі

128.07.24, 10:58

Генетичний грек, турок, або північний Кавказ , в поведінці замітна шиза, такі здатні на необдумані дії ... а мотивацією були звичайно гроші ...

    230.07.24, 22:21

    Сто років назад євреї себе самі жидами називали, і ніхто не обіжався. У українській літературі безліч цих назв. Навіть у Швейку Гашека, жиди називаються жидами. Це потім їх чогось почало ображувати. Як негрів, коли їх неграми називають. В мене у чернігівський області в дитинстві старі люди так завжди називали.