хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Для Lzarichna і іже с німі...

  • 03.09.22, 23:24
Якщо ви до сих пір не знаєте - то в Україні зараз триває війна! Так, війна, коли гинуть люди! На нас напали...сусіди, які до сих пір стверджують, що вони братський народ і рятують нас...правда невідомо від кого...
Мета російських окупантів не тільки знищити український народ, а, насамперед, завалити його владу в особі Зеленського(Президента, якого обрала більшість українського народу в демократичний спосіб). Головна мета Росії - знищити Україну як державу! Натомість поставити колаборантів шарікових тіпа царьова, януковоча і т.д. Тому бажаю успіху в знищенні України всім порохоботам, які невблаганно намагаються зараз прибрати з кресла президента Зеленського. Путін тільки й чекає цього! Слава Путіну і порохоботам?!! Та йдіть ви подалі - порошенківці!!!!!!!"псевдопатріоти"!!!
Слава Україні! Слава ЗСУ!!! P.S. Власне, з чого почалась ця замітка. Вона почалась з іншої у блозі Lzarichna "Хай буде мир", де користувач Крилами віри стверджує, що ЗСУ і Україну славити не треба, а необхідно співати славу тільки Богу, який заслужено карає українців щоб вони змінилися. Це мене обурило і прийшлось йому палко відповісти. Ймовірно, за це власниця блогу мене заблокувала у коментарях. Хоча особисто проти неї нічого не маю і за саму замітку закликала ставити плюсики. https://hromadske.radio/podcasts/myslennia-bazova-funktsiia/informatsiyna-viyna-pryvablyva-tym-shcho-nevelykymy-resursamy-mozhna-dosiahty-velykykh-politychnykh-tsiley-balaban/
6

Коментарі

13.09.22, 23:53

Гірше російських вошей тільки українські гниди!

    Гість: Inna_19

    23.09.22, 23:58

    А мене чого не згадала в своїх прокляттях? Дискримінація просто. Стараєшся, стараєшся, постиш...

      34.09.22, 00:03Відповідь на 2 від Гість: Inna_19

      А мене чого не згадала в своїх прокляттях? Дискримінація просто. Стараєшся, стараєшся, постиш...Сподіваюсь, що ти можеш збагнути, які речі відбуваються в українському інфопросторі, і на чий млин ти ллєш воду. Якщо ти частина мільйонної ботоферми Порошенка, то нема сенсу тебе закликати до розуму.

        44.09.22, 00:07Відповідь на 2 від Гість: Inna_19

        Проклять в цій замітці немає. Є прикрий жаль від безглуздості людей, які втрачають свою країну і радіють з цього. Так було 100 років тому, коли уенерівці, гетьманівці і директорівці у взаємних чварах проспали Україну на догоду російським більшовикам!

          54.09.22, 00:09Відповідь на 2 від Гість: Inna_19

          Там слово не проспали, а просрали Україну!

            64.09.22, 00:11Відповідь на 2 від Гість: Inna_19

            А мене чого не згадала в своїх прокляттях? Дискримінація просто. Стараєшся, стараєшся, постиш...Мені подобаються твої замітки...але, не в усьому вони справедливі

              Гість: Inna_19

              74.09.22, 00:22Відповідь на 4 від Полина_Я

              Росіяни не здатні сформулювать, чого вони напали. БоНеВтік намагався здать країну, це і американці вже відкрито кажуть, просто не вийшло. Армія і народ не дозволили.
              Хто розмінував Чонгар, знищив нашу розвідку, хамив Америці, будував дороги (і зараз знов будує) і тд? Про напад він прекрасно знав і в нього вірив, судячи з вивезеної Лєнки і дружків.
              В Європі питають, звідки в нього на рахунках 850 млн доларів і чому вони тоді повинні фінансувать війну? Чому Барига фотографується на фоні того, що він везе на фронт, а БоНеВтік з Лєнкою - на фоні мішків, чи Єрмака, який від нього не відходить?
              Я пам"ятаю, як Рєзніков віщав "Вони не нападуть, бо ще не розвернулись". Ну ось не розвернулись вони і все тут! Тому не нападуть.
              Такий ось я бот докучливий.

                84.09.22, 00:22

                Хоч би привели відеодоказ де Порошенко СЬОГОДНІ наїжджає на Зеленського. Ви мабуть неадекватний блогер. Зараз навіть О.Ляшко помовчує в сторону Зеленського. Краще дивіться Голос Америки на Фейсбук і вчиться у них щирих публікацій.

                  Гість: Inna_19

                  94.09.22, 00:25Відповідь на 4 від Полина_Я

                  Я верещала про майбутню біду в 2019 році. І ось ця біда прийшла і платять за вибір 2019 найкращі...

                    104.09.22, 00:28Відповідь на 7 від Гість: Inna_19

                    Отже, вали боневтіка на догоду руським і став вигідного їм 8 років з 2014 року Порошенка! Бо при ньому Крим і Донбас забрали! А клоун пручається і йому весь світ допомагає! Навіщо тобі Україна? Влада бариги перш за все - канахвєти рошен як були в динири, так і є!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      11
                      попередня
                      наступна