хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Хто насправді вибрав президентом Зеленського

  • 02.05.19, 00:52
Можете сказати, що український народ. Так, відчасти. Але найбільший внесок у його перемогу зробили, так звані, "порохоботи", ні, не виборці Петра Порошенка, а затяті захисники, адепти-фанатики, повністю провальної внутрішньої політики, нині ще діючого, Президента України, самі того не розуміючи, і розхвалюючи "здобутки". Вони і зараз роздмухують істерику навколо доконаного факту - президент тепер Зеленський, поливаючи брудом більшість, яка його обрала, і цим ще більше налаштовуючи проти себе і свого кандидата, напередодні парламентських виборів. Можна тільки, з посмішкою на обличчі, побажати їм успіху.
Чому так сталося? А не треба йти далеко в пошуках правди. Варто пройтись до холодильника, найближчого супермаркету, до шафи, де зберігаються документи кожної родини - табелеграмки про зарплати, комунальні платіжки тощо. Та можна й не робити цього, взагалі. Народ наш, у більшості своїй, не дурний(75%) і має чудову пам'ять, а тому вибір зробив на рівні підсвідомості, власним нутром відчуваючи подальшу загрозу, уже навіть не добробуту, а власному життю.
Більшість, здійснивши порівняльний аналіз, може неозброєним оком помітити, що її зарплата, різко впавши з 2014 року, повернулась до такого ж самого рівня лише практично через 5 років у доларовому еквіваленті, тобто в 2019 році. А от ціни на продукти харчування і товари першої необхідності за зазначений період зросли в 3-5, а то й більше разів. Про це може сказати навіть дитина, яка гостро реагує на нестачу глюкози в організмі і зміну її вартості в торговій мережі, маючи для цього кишенькові гроші. Особливо вражає комуналка - це взагалі фантастика, різниця вартості послуг за 5 років виросла в десятки разів, дякуючи владі. Та все ж чомусь винен народ, який збільшив неплатежі і заборгованість за газ, воду, електроенергію, тепло до більше аніж 60 млрд. гривень. На думку влади, українці зажрались, стали жадібні й припинили справно сплачувати. А насправді, люди на межі можливостей обирають - чи сплатити комуналку і лишитись голодними, або забити на неї і хоч якось підтримати скніюче життя в країні, яка за рівнем бідності займає першу сходинку з 30 країн Європи, де не кругом є наш надзвичайно високий потенціал в ресурсах, людських і природних.
Не буду загадувати наперед, але за півроку може статися катастрофа... і буде вона страшнішою і непередбачуванішою, аніж тоді, коли Петро Порошенко, мітячи в крісло спікера за будь-яку ціну, відштовхнув Мороза від "помаранчів", і, фактично, став співзасновником "антикризової коаліції" на чолі з прем'єром Януковичем, а вождь "любих друзів" Ющенко, знищуючи Тимошенко, створив президента Януковича. Майдан знову підступно обдурили, більшість людей не отримала того, за що там стояла, підставляла голови й гинула... Владу в Україні захопили зовсім інші люди, хитрі, жадібні, цинічні...
Я боюсь зараз одного - реваншу в Україні влади осколків "партії регіонів", і це не жарти, як показує досвід і цьогочасні реалії. Визнати свої помилки Петро Порошенко пообіцяв, але його прихильники, сприйнявши поразку свого кандидата через 5 років на чергових виборах, як власне особисте життєве фіаско, нажаль, ні. Вони продовжують лити помиї на млин путінської Росії, ретельно змащуючи його колесо, яке перемелює більше й більше українських життів і доль. Сумно... Але все ж я вірю в Україну! Покладаюсь на мудрість українського народу з його невичерпною жагою до життя... нормального життя.
15

Коментарі

12.05.19, 00:57

о, це є жах! ховайси

    22.05.19, 00:58Відповідь на 1 від Хозяин- С

    о, це є жах! ховайситак отож

      32.05.19, 00:59Відповідь на 2 від Полина_Я

      о, це є жах! ховайситак отожі що тепер робити? ЩО?!!

        42.05.19, 01:06Відповідь на 3 від Хозяин- С

        о, це є жах! ховайситак отожі що тепер робити? ЩО?!!підтримати Зєлю, підказувати йому і його недосвідченій команді куди рухатись далі, ну, й звісно, контролювати щоб не зажерлися як теперішні... тільки так

          52.05.19, 01:12Відповідь на 4 від Полина_Я

          о, це є жах! ховайситак отожі що тепер робити? ЩО?!!підтримати Зєлю, підказувати йому і його недосвідченій команді куди рухатись далі, ну, й звісно, контролювати щоб не зажерлися як теперішні... тільки така через рік писати: " ЗЕЛЯ -пєтух", як писали про Кучму при Ющі, як писали про Юща при янику, як писали про яника при Порошенко

          як при совкє: люба влада-лайно, проте ждемо грошевого оргазму від наступної влади , нічого при цьому не робитиме.. еге ж

            62.05.19, 01:14Відповідь на 3 від Хозяин- С

            боюсь чергового протистояння між ним і Верховною Радою, у Порошенка в парламенті на фоні кривавих подій революції гідності прийшла більшість в парламент, і навіть при відсутності коаліції була ситуативна проукраїнська більшість... але вона втомилась від злиднів при середній зарплаті 4-8 тисяч гривень, дивлячись як можновладці собі нараховують щомісячно 300-500 тис. грн та мільйонні премії. путін тільки й чекає соціального вибуху, щоб скориставшись із слабкості влади, як у 2014-му, посунути сюди свої танкові армади

              72.05.19, 01:31Відповідь на 6 від Полина_Я

              танків з рф практично не буде,
              а будуть ВПС та ракети,
              вважаеш що вони просто за так тренерувалися на ордло? ще й до нині тренуються!
              так що не на Раду дивитися треба, а на ринок озброєння для кожного громядянина. Час вторгнення вже незабаром прийде, ЗЕ слабе. рф потрібна не земля України, а буфер між рф та Западом (чи НАТО).

                82.05.19, 01:36Відповідь на 7 від Хозяин- С

                танків з рф практично не буде,
                а будуть ВПС та ракети,
                вважаеш що вони просто за так тренерувалися на ордло? ще й до нині тренуються!
                так що не на Раду дивитися треба, а на ринок озброєння для кожного громядянина. Час вторгнення вже незабаром прийде, ЗЕ слабе. рф потрібна не земля України, а буфер між рф та Западом (чи НАТО).
                так, контролювати більшість величезної території де не проросійське населення буде складно, а от насрати і знищити економіку України - це їх першочергова задача!

                  92.05.19, 01:42Відповідь на 6 від Полина_Я

                  боюсь чергового протистояння між ним і Верховною Радою, у Порошенка в парламенті на фоні кривавих подій революції гідності прийшла більшість в парламент, і навіть при відсутності коаліції була ситуативна проукраїнська більшість... але вона втомилась від злиднів при середній зарплаті 4-8 тисяч гривень, дивлячись як можновладці собі нараховують щомісячно 300-500 тис. грн та мільйонні премії. путін тільки й чекає соціального вибуху, щоб скориставшись із слабкості влади, як у 2014-му, посунути сюди свої танкові армадиВсе буде добре. Поки що внутрішні вороги України (24%) нам і зелі допомагають тим, що поливаючі своїм гноєм країну, зелю та народ (73%) вони нас дуже сильно об'єднали. Не переживай.

                    102.05.19, 06:01

                    про повернення рівнів зарплат в доларовому еквываленті - то вже перебор

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна