хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Українці, ми все ж таки рухаємося вперед .

  • 05.03.11, 08:15

 

Україна - постколоніальна держава. Частина проживаючих в Україні - живе минулим. Вони навіть не усвідомлюють ,що їхній час минув , тому з останніх зусиль намагаються втримати права , які їм гарантувала радянська ,читай російсько- шовіністична влада - общепонятний язык-язык межнационального общєнія , общую історію ,поняття братських народів , де провідну роль відігравав старший брат - русскій народ . Великою загрозою для них є навчальні заклади , де не шанується російська мова ,тому що інформація це по суті сучасна , досконала зброя за допомогою якої виграються війни.Людина , яка не буде вивчати російську буде шукати інформацію із інших джерел , а це означає мінімальний ,мізерний вплив Росії як держави на українське суспільство . Та час невпинно летить українці знають багато мов і отримують інформацію з альтернативних та різних джерел . Російська мова втратила своє зверхнє , імперське значення.Незважаючи на шалений опір українофобів та взагалі можна сказати , що навіть завдяки їм ,українська  мова розвивається і стає популярною та модною. Сучасна українська література розвивається карколомними кроками , а що найголовніше вона читається , читають її , навіть ті ж самі українофоби.

  Українська мова ,нація має майбутнє .Тому й мене не дивує та агресія і злість українофобів ,які зрозуміли про те що вони –минуле і місця їм в майбутній Україні немає.
10

Коментарі

15.03.11, 09:11

"Жодні окупанти не зможуть знищити прагнення нації до торжества духу та невмирущості її державотворчих традицій."
"Бо в нас ще знайдуться сили поставити саме нашу остаточну крапку на усіх ворожих спробах знедолити нашу невтомну спрагу до життєлюбності. І тому наше людство, у безмежних муках впевнено крокуючи вперед..."

    25.03.11, 09:26

    кто такой украинофоб?

      35.03.11, 12:22Відповідь на 2 від Dahna

      Українофоби це ті що ненавидять все українське і українців зокрема.

        45.03.11, 12:23Відповідь на 1 від CKB

          55.03.11, 16:40

          Так, наша мова повільно, але впевнено посідає місце державної в країні. Приємно спостерігати, що навіть тут, на сайті, читаю замітки рідною мовою молодих людей зі Сходу і Півдня України.

            66.03.11, 07:30

            Українцям силою нав*язували російську. Те що нав*язане силою ніколи не приживається. Українська у нас має перспективи бо навідь батьки-українофоби починають розуміти що діти повинні хоча би знати українську щоби вижити у цьому світі.

              76.03.11, 11:19

              Сьогодні Українською спілкуються і пишуть "ПРОСУНУТІ"... і мова, власна історія, традиції дедалі набувають "МОДНИХ" тенденцій.

                анонім

                86.03.11, 14:04

                Дуже приємна новина,але по іншому в Україні й не могло бути.

                Слава Україні!!! Слава Українській мові!!!

                  96.03.11, 16:26

                  Частина проживаючих в Україні - живе минулим.

                  Це питання часу.

                    106.03.11, 21:38Відповідь на 3 від к Мамай

                    ну слава Богу, это не про меня

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна