хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Сон чи суд убієнних

  • 23.02.21, 11:51
Наснився мені сьогодні сон. Дослівно не можу його передати, та постараюсь.
В цьому сні я бачила багато жінок, яких вбили чоловіки, вони прохали у Бога справедливого суду над Потапом і всіх тих хто виступав з ним тоді на "танці з зірками", де в його виступі показали, як чоловік перерізає горло дівчині з словами: "Нє шіпі на мєня". Убієнні жінки також прохали в Бога покарання для тих, хто аплодував цьому виступу. Жінки стояли на колінах з піднятими до неба руками і по черзі говорили:
- Бог! Настали часи Одкровення і ми просимо в тебе покарати всіх тих, хто пропагандує насилля над жінками, всіх тих, хто цьому потурає!
- Нас вбили чоловіки, кров нашу пролили, та Потапу цього мало, він хоче ще зла, він хоче пролитої крові жіночої! Це дійство всі дивилися, вчилися, діти теж цьому вчилися!
- Богородице Свята, ти Бога народила, ти життя дала, ти мати і жінка, а вони на сцені жінку вбили, своїх діток цьому навчили. А батьки діток стояли і цьому аплодували!
- У всіх, хто там був є сім'ї і в цих сім'ях є дівчата та хлопці, хтось з них буде "шипіти", а хтось за це горло перерізати, бо вони бачили, як аплодували цьому їх батько і мати! Наприклад, син Потапа переріже горло своїй сестрі, а в оправдання скаже: "Вона на мене шипіла", син же любить свого батька, бере приклад з нього, а тут ще й аплодувала вся студія. Що ж тут поганого? Батько там виховав!
- Ми дали їм час всім розкаятись і публічно засудити це дійство привселюдно на телебаченні, але всі змовчали, тож до себе в свої сім'ї горе зазвали! Якщо розкаються і признають на телебаченні, що цей виступ був ганебним і осудять його, то будуть прощеними, а ні, так судимі Богом! 
- А то що ж це виходить, що Маша Єфросиніна виступає за права жінок, а своїми оплесками на цьому виступі все перекреслила і біду в свою сім'ю накликала. Прощення наше отримає, як і всі інші, тільки тоді, коли скаже що виступ Потапа на "Танці з зірками" був ганебний і вона його засуджує, що це є пропаганда до насилля над жінками. 
Ще щось снилось, та всього не запам'ятала, важко було бачити страждання і плач убитих жінок, вони й на тому світі покою не знають, вбивців своїх і Потапа проклинають, у Бога над ними про суд благають. 
Не знаю, може цей сон повна дурня, мало що насниться. Не даром же в народі кажуть: "Дурне спить, дурне і сниться". А якщо не так, а якщо це й в правду віщий сон, послання від убієнних? Та чого ото гадати, не циганка я, всі, хто був на тому виступі люди публічні і якщо в їх сім'ях буде траплятися горе, то ми про це всі будем знати і відслідкуємо ланцюжок подій, а якщо нічого не трапиться, то мій сон повна дурня. Будемо чекати, а час покаже.  
6

Останні статті

Коментарі

123.02.21, 13:19

у самой что-то случилось из этой "серии"?

    223.02.21, 13:35Відповідь на 1 від Вал-на

    у самой что-то случилось из этой "серии"?внук моей сестры, 10 лет, побил ее штанами с бляхой на ремне по лицу и сказал: " Не выступай", насмотрелся шоу Потапа, есть с кого пример брать, а она прикутая к постели, ступню отрезали, еще раны не зажили, сахарный диабет. А шо, если Потап это демонстрирует на шоу с "Танцы со звездами" и все аплодирует этому и никто это не осудил, значит так можно и это приветствуется, все же аплодировали. Хорошо, шо хоть не взял нож и горло не перерезал, как это продемонстрировали в шоу.

      323.02.21, 14:38Відповідь на 2 від ТНЕ*

      за подобное надо наказывать.
      Если не понимает слов - действием...

        423.02.21, 15:06

        А я вірю у сни,у мене бувают пропочі і збуваються...

          523.02.21, 15:27Відповідь на 3 від Вал-на

          за подобное надо наказывать.
          Если не понимает слов - действием...
          вызвала полицию, мама ребенка заплатила штраф, теперь у ребенка конфликт информации, почему Потапу можно такое делать привселюдно в своем представлении и ему все аплодируют, а ему, обыкновенному мальчику нельзя, получается есть избранные, которым можно делать все и угнетенные, которым такое делать нельзя - наказывают? Вот так в нашем обществе и рождается ненависть к тем, кому все можно и их подстерегают в подворотнях и валят, ведь научили же как это делать, посеяли, пришли - пожали

            623.02.21, 15:28Відповідь на 4 від Голубка

            А я вірю у сни,у мене бувают пропочі і збуваються...у меня тоже, но не всегда

              723.02.21, 17:17Відповідь на 5 від ТНЕ*

              наверное - в этом и заключается тяжесть воспитания - правильно обосновать и сформировать цель познания собственных приоритетов. Для этого - самому нужно во всем этом разбираться. И этот процесс, особенно в пубертатном периоде - практически бесконечен

                823.02.21, 17:30Відповідь на 7 від Вал-на

                наверное - в этом и заключается тяжесть воспитания - правильно обосновать и сформировать цель познания собственных приоритетов. Для этого - самому нужно во всем этом разбираться. И этот процесс, особенно в пубертатном периоде - практически бесконеченДа, но дети знаменитостей прекрасно видели как перерезает дядя тете горло и их родители этому аплодировали, например дети Кати Кухар, какие выводы сделают они. И даже если им родители объяснят, то хорошего все равно ничего не получиться ибо дети увидят их двуличие и подхалимство, тут поможет только привселюдное раскаяние и осуждение случившегося.

                  923.02.21, 19:20

                  публичные люди обязаны "фильтровать базар" и ещё цензура хоть какая-то на канале должна быть
                  .Пипикают же они вместо мата, а когда тут такое ... Нам и без Потапа хватает - выше крыши насилия и крови в сети и по тв.

                    1023.02.21, 19:28Відповідь на 9 від K-ATRIN

                    публичные люди обязаны "фильтровать базар" и ещё цензура хоть какая-то на канале должна быть
                    .Пипикают же они вместо мата, а когда тут такое ... Нам и без Потапа хватает - выше крыши насилия и крови в сети и по тв.
                    дети схватывают на лету что делают знаменитости и подражают им, а тут такое! И никто и словечко не замолвил, что так нельзя делать. А потом удивляемся откуда в детей такая жестокость, ну а как же, кто сделает замечание и выскажет свое негодование Потапу, никто, вот и имеем то, что имеем