хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Покаятися треба…

  • 21.07.13, 21:58

Мабуть таки Давигадову стало нудно! Остогидло сидіти спокійно – і нікого не обгадити! А тут, блін, Саничок зі своєю заміткою http://blog.i.ua/user/3306397/1252326/! Є привід лайном покидатись (нині це модно стало)! Трохи його під його ж заміткою обхаяти, а потім і у Варті обіс…ти, адже там він у відповідь нічого не зможе написати! Але це просто прелюдія!

Я не мав наміру ніяких заміток писати, але Саша Давигадов вимусив, бо у Варті я відповісти на оцей срач - http://blog.i.ua/community/3062/1253968/?p=5#p8 – не можу!

Та і не про це власне я тут написати хотів! А про каяття!

З одним тільки згоден у вищевказаній замітці! Соромно, що БЮТівці не змогли захистити свою лідерку! Але ж і  Свободівці палець о палець не ударили для її визволення, бо їм не вигідно мати такого конкурента на волі!

Вражає також з якими отруйними словечками у коментах вартівні плюндрують  Народний Рух України! Хлопці, не чіпайте Рух, не плюндруйте пам'ять про В’ячеслава  Чорновола, бо не достойний його ні один з нас! Я все можу витримати, але паскудити НРУ не дозволю!

Тому згоден з Давигадовим і про те, що покаятися треба! ТРЕБА………….. Всім треба покаятись! Бо не цього від нас народ чекав! Так  - розіср…лись, розкололись, тому що лідери і Свободи, і БЮТ, і інші до сих пір думають не про Україну, а про тепленькі кресельця!

А члени партій – і Свободи, і БЮТ, і НРУ – звичайні люди – ми з вами! І тому в маленькій перемозі Баштанських свободівців заслуга не лідерів партій, а простих рядових партійців, які є і моїми друзями! У нас в Баштанці людей ділять тільки на тих, хто за Бандюковича і хто проти нього! І всі демократичні сили завжди виступають разом, тому що , слава Богу, у нас таких Давигадових поки що немає!

Так, що я не проти! Давайте каятись, разом каятись! А не так, як у тому дописі Давигадова – закликає каятися, а сам ображає лідерів партій, яких запрошує покаятись!

КАЄМОСЬ РАЗОМ!

7

Коментарі

Гість: Ром@н_Сергеич

121.07.13, 22:08

"""тому що лідери і Свободи ... до сих пір думають не про Україну, а про тепленькі кресельця! """
Для Davigadoff это как серпом по яйцам

    Гість: Лютый Гриня

    221.07.13, 22:38

    Саша! Прикро те, що й серед свободівців є далеко не ангели. Але ж краще обхаяти Батьківщину. Не може бути апріорі ангелів. Але те, що згаданий тобою в замітці не шановний пан , скрізь старається обгадити саме бютівців. Можливо, а швидще за все, він так заробляє собі на життя, але треба залишатися Людиною. Цей не шановний пан обзиває мене як йому тільки заманеться. Каюсь, ненавиджу його лютою ненавистю. Тому не терпіла, не терплю і не терпітиму хамства з його боку.

      321.07.13, 22:39Відповідь на 2 від Гість: Лютый Гриня

        Гість: Лютый Гриня

        421.07.13, 22:56Відповідь на 3 від Саничок

          Гість: lyo Dnepr

          521.07.13, 22:58Відповідь на 2 від Гість: Лютый Гриня

          Ким він шанований? Коли? Звичайний хворий на голову. Та ще й підробляє на цьому

            Гість: lyo Dnepr

            621.07.13, 22:59Відповідь на 1 від Гість: Ром@н_Сергеич

            """тому що лідери і Свободи ... до сих пір думають не про Україну, а про тепленькі кресельця! """
            Для Davigadoff это как серпом по яйцам

              721.07.13, 23:06

              Срач - улюблена їжа кацапа. Бажаю - щоб вони з голоду попухли

                Гість: lyo Dnepr

                821.07.13, 23:14Відповідь на 7 від vov4ik126

                Чтобі устроить срач, нужно и пригласить сюда главного хероя

                  Гість: Лютый Гриня

                  921.07.13, 23:20Відповідь на 5 від Гість: lyo Dnepr

                  Ким він шанований? Коли? Звичайний хворий на голову. Та ще й підробляє на цьомуlyo! Я написала що він не шановний. Ніколи не забуду, як воно зайшло в гостьову Віктора Спиридоновича і нахамило йому там. Воно ж себе ніколи не бачить. Так, між іншим ляпне "ВИБАЧ!" і все. І забув, що в душу людині нагадив. Ненавиджу таких ідіотів. А воно мене ще обзиває як тільки схоче.Тож і я на хамство відповідаю хамством. А те, що йому лікуватися треба, це 100%. Тільки...навряд чи це лікується!!!

                    Гість: Лютый Гриня

                    1021.07.13, 23:21Відповідь на 8 від Гість: lyo Dnepr

                    Чтобі устроить срач, нужно и пригласить сюда главного херояНехай вип'є пілюлю, на горшок і в люлю!!! На дідька воно тут здалося?Хай вже спить...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна