хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

На території мисливських угідь Януковича застрелений чоловік

Вчора, близько 14.30 годин, на території закритого мисливського господарства Сухолуччя, яке формально належить громадянину України Івану Тохтамишу і британської фірма Astute Partners Ltd., А фактично є власністю родини Януковича, був застрелений місцевий житель, 59-річний Василь Калюжний, який проживав в сусідньому селищі Петрівське.

Мисливське господарство площею в 30 тис. гектарів оточене з усіх боків ровом, а в'їзд на територію охороняють підконтрольні Януковичу приватні і державні силові підрозділи. На деякі хутори, які розташовані всередині господарства, можна потрапити лише за спеціальними перепустками. Вхід і проїзд простим громадянам, категорично заборонений, як тепер стало очевидно, під загрозою смерті.

Причина події ніяк не коментується владою, а тим більше охоронними відомствами. Сама інформація надійшла від місцевих жителів, яких, за їх засвідченню, залякали «охоронці Януковича» заборонили розкривати які-небудь подробиці катастрофи.

Кореспондент «Преса України» спробував взяти пояснення у охоронця закритого об'єкта, але сам був затриманий на три години без всяких пояснень збройними молодчиками у камуфляжній формі. Потім журналіста насильно посадили в мікроавтобус і вивезли в район села Лютіж, яке знаходиться в 20-ти кілометрах від Вишгорода.
Джерело: uapress.info
69

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

13.02.13, 19:18

Скоро начнется отстрел киевлян, если с этим смириться

    23.02.13, 19:19Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Пахану місце - на нарах! А ще краще на гільотині!

      33.02.13, 19:29Відповідь на 2 від Саничок

      Пахану місце - на нарах! А ще краще на гільотині!рано

        анонім

        43.02.13, 19:34

        Я знаю, что на территории Межигирья расположен комплекс из мощной котельной, подстанции, скваженного постачання, очистных споруд, за которые даже бюджет не платят, а платят за все это мешканци Вышгородского района. Сегодня сравнивали платежки жителей Киева и Вышгорода. Бог ты мой какая разница (вдвичи).

          53.02.13, 19:35

          що хотіли, те і отримали

            63.02.13, 19:51

            І на всіх язиках все мовчить... бо благоденствує!

              73.02.13, 20:00Відповідь на 6 від ab absurdo

              І на всіх язиках все мовчить... бо благоденствує!А ми будемо копіпастити, поширювати і вимагати ТАКОГО Ж РЕЗОНАНСУ, як і з ГОЛОВОРІЗОМ ЛОЗІНСЬКИМ!!! Дякую за розсилку.
              За справу!

                83.02.13, 20:24

                Максимальний репост.

                  93.02.13, 20:26

                  Так поширювати треба на всіх сторінках, де у кого є.
                  Я вже немолода, але вже терпець урвався. Ось ми мізкуємо, но чого наші чоловіки і сини не можуть згуртуватися по 2 чи 3 і не розпочати відстріл цих бандюків, бо в цілому народ йде еволюціонізм шляхом, а це ще 20 років.. Розумію, що може дурість написала, але це були б наші Герої!

                    103.02.13, 20:38Відповідь на 8 від uraha

                    Максимальний репост.мало. потрібна стрільба у відповідь

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна