Оладки з виноградом
- 22.09.12, 15:50
Вчорашня ідея... Отже.... Замість яблук, ягід етсетера... виноград. Його зараз дуже багато. Тісто – стандатрне. Ну, тут ви в курсі: десь на склянку кефіру – неповна чайна ложка соди. Бажано збивати вінчиком. Далі – також традиційно: скіпка солі, десь столова ложка цукру... Для ласунчиків, як з’ясувалося, півтори (зважайте, чим більше цукру – тим швидше підгорає). Збиваємо. Туди ж одне яйце. Збиваємо... Борошно... ну... я трішки передала... але залежно яке – десь 1 й 1/4 склянки (консистенція перемагазинної—недодомашньої сметани). Далі – виноград, бажано без кісточок. Але й із кісточками зійде. Головне – домашніх попередити. За смаком і відчуттям. Як на мене – штучки три середні ґронки. Вимішуємо. Вогонь – середній. Якщо ну дуже люблять солодке – посипаємо цукровою пудрою (сіточка, шановні, і ніяк інакше!). Все. Найприкольніші – з-пилу-з-жару. Коли тісто вже їсти можна, а виноградинки всередині обжигають. Перевірено. (В мікрохвильовці гріла... Але є принципові противники...) О! Щойно підказали: можна какао посипати, також – через сіточку... Смачненького, сподіваюся!
Коментарі
Гість: ANIvan
122.09.12, 16:13
Просто изюмительные оладки,ёшкин кот!
mNoga
222.09.12, 16:41Відповідь на 1 від Гість: ANIvan
да ж не пробовал ишшо
Гість: lyo Dnepr
322.09.12, 17:03
Бусенка
422.09.12, 17:03
Аппетитно на меня смотрЮт!*brav o*
kuziok
522.09.12, 17:47
Гість: ANIvan
622.09.12, 18:27Відповідь на 2 від mNoga
Дык разве могут они быть иными,с изюмом-то(подразумевается)
Гість: ЗАМИР
722.09.12, 19:18
Дякую !
DES Line
822.09.12, 21:36
Гість: Дымка
923.09.12, 08:52
верь
1023.09.12, 10:19
Давай сюда