Конкурс «Міс Лохвицький край – 2010» (Вручення нагород)

  • 24.03.11, 15:16

Квіти, дипломи, подарунки, відзнаки й корони титулованим особам

3 березня, як і обіцяла редакція газети «Лохвицький край» у приміщенні Лохвицького медичного училища на вечорі присвяченому Міжнародному Дню 8 березня відбулося вручення нагород, дипломів та призів переможницям конкурсу «Міс Лохвицький край – 2010».

Офіційні номінації конкурсу включали титули «Міс Лохвицький край», «Міс Лохвиця» та «Міс Червонозаводське». У процесі підведення підсумків журі, спираючись на побажання читачів тижневика, учасників голосування sms-повідомленнями та читачів Інтернет-блогу газети визначили додаткові номінації конкурсу, які віднині стають офіційними, а саме «Міс Преса», «Міс Симпатія», «Міс Образ» і «Міс Наполегливість». Отже, нагадуємо, що переможницями конкурсу стали Марина Лизун – «Міс Лохвицький край – 2010», Альона Терновець – «Міс Лохвиця – 2010», Тетяна Марченко – «Міс Червонозаводське – 2010», Олена Уніженна – «Міс Преса – 2010», Євгенія Красношапка – «Міс Симпатія – 2010», Каріна Мусієнко – «Міс Образ – 2010», Анастасія Долинна – «Міс Наполегливість – 2010».

Головний редактор часопису Олег Лісняк, вручивши квіти, дипломи, подарунки, відзнаки й, звичайно, ж корони вищеназваним, віднині, титулованим, особам зазначив, що конкурс проходив жваво.

Прихильникам претенденток та титул «Міс Лохвицький край» Марини Лизун та Альони Терновець довелося буквально й попереживати, і попотіти, відсилаючи sms-повідомлення.

Голосування проходило саме так, і саме по кількості балів які виставляли учасники голосування було обрано «Міс Лохвицький край» і «Міс Лохвиця». Обоє, і Марина, і Альона в чесному «двобої» вибороли право на почесні титули нашого краю.

Радість перемоги не сходила з обличчя Тетяни Марченко, саме вона була обрана, вашим читачі голосуванням, і отримала почесний титул міста над Сулою.

Не обділені увагою й інші переможниці. Відмітив він і Олену Уніженну, котра отримала титул «Міс Преса – 2010». Оленка веде рубрику «газета в газеті» і є редактором сторінки «Студент Лохвиччини», котра прописана на шпальтах нашого видання.

Євгенія Красношапка, мабуть, найсимпатичніша дівчина України й тому саме їй було надано титул «Міс Симпатія». Євгенія повідомила, що вона продовжуватиме боротьбу за титул «Міс Лохвицький край» і в наступному році.

От тільки Каріна Мусієнко та Анастасія Долинна з поважних причин не змогли бути присутніми на врученні нагород.

Проте Анастасія вже наступного дня отримала всі атрибути почесного звання за місцем навчання в Червонозаводській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Каріні ж вони будуть вручені в навчальному закладі, а саме Гадяцькому культ-просвітному училищі де вона також здобуває освіту.

Автору конкурсу, Анатолію Драбрезіру, навіть у цей день довелося працювати. 

Дійство відзнято та показано в телеефірі Телерадіокомпанією «АстрА» 4 березня 2011 року.

Привітавши дівчат і всіх жінок району зі святом, Олег Лісняк повідомив, що цей конкурс знайшов палких прихильників, а, отже, буде продовжений у цьому році, про що буде повідомлено в газеті.

Отже, будьте разом із нами!

На фото (зправа наліво) організатори та учасниці конкурсу: Анатолій Драбрезір, Олена Уніженна – «Міс Преса – 2010», Євгенія Красношапка – «Міс Симпатія – 2010», Марина Лизун – «Міс Лохвицький край – 2010», Альона Терновець – «Міс Лохвиця – 2010», Тетяна Марченко – «Міс Червонозаводське – 2010», Олег Лісняк, Сергій Ніконов.

Подарунки переможницям від приватного підприємця Щурової В.В. та магазину «Дарунок».

Інформаційний партнер телерадіокомпанія "АстрА"


30%, 3 голоси

20%, 2 голоси

40%, 4 голоси

10%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Підсумки конкурсу «Міс Лохвицький край – 2010»

  • 17.02.11, 15:40

Підсумки конкурсу «Міс Лохвицький край – 2010»

Усе колись добирає кінця. Так і наш конкурс «Міс Лохвицький край – 2010» дійшов до завершення. Народ мабуть, стомивсчя в очікуванні. Однак,перш ніж оголосити результати маємо зазначити, що ваше, читачі голосування в основному було в розпалі за учасницю №1 – Альону Терновець та учасницю № 4 – Марину Лизун. Ці претендентки на почесне звання «Міс Лохвицький край» завдяки sms-голосуванню йшли попереду час від часу, випереджаючи одна одну. Та все ж Марина набравши більше оцінок виборола, завдяки більшій прихильності до неї

читацького та інтернетівського загалу – перше місце

Самі того, не очікуючи, прислухавшись до побажань читачів, ми започаткували номінації заздалегідь не оговорені в умовах конкурсу це «Міс Преса», «Міс Симпатія», «Міс Образ» та «Міс Наполегливість».

Тож, стомивши певною мірою довгеньким вступом оголошуємо переможниць:

«Міс Лохвицький край» - Марина Лизун,

«Міс Лохвиця» - Альона Терновець,

«Міс Червонозаводське» - Тетяна Марченко,

«Міс Преса» - Олена Уніженна,

«Міс Образ» - Каріна Мусієнко,

«Міс Симпатія» - Євгенія Красношапка,

«Міс Наполегливість» - Анастасія Долинна

Рейтинг інших учасниць:

Світлана Панасенко,

Наталя Пелепюк, Ріта Дяченко, Оксана Гелівер, Наталія Удовик.

Ми вдячні учасницям. Висловлюємо захопленість їх сміливістю та бажаємо всім без винятку тільки успіхів, натхнення й щастя.

Вручення нагород та дипломів відбудеться 3 березня 2011 року в місті Лохвиця. Репортаж буде висвітлено на шпальтах газети, в блозі «Лохвицького краю» та показано в ефірі телерадіокомпанії «АстрА».

Конкурс "Міс Лохвицький край - 2010" - завершено!

  • 08.01.11, 14:43
Конкурс "Міс Лохвицький край - 2010" підійшов до кінця.  Остання учасниця під № 11, Тетяна Марченко завершує його. Ті хто ще вагається за кого віддати голос чи з певної причини забув проголосувати - має таку можливість у блозі "Лохвицького краю" до 19 січня цього року. Підрахувавши кількість балів які надійшли кожній учасниці жюрі визначить переможців конкурсу по номінаціях.

Результати конкурсу, згідно його правил, будуть оприлюднені в газеті та ефірі телекомпанії «АстрА» в кінці січня 2011 року.

***************************************************************************************************************************************************

До відома красунь! Наш конкурс має продовження, з 1 лютого 2011 року розпочинається конкурс "Міс Лохвицький край - 2011". Запрошуємо прийняти участь всіх бажаючих на правилах та умовах конкурсу, які залишаються незмінними.

***************************************************************************************************************************************************

"Міс Лохвицький край" Учасниця №11

  • 08.01.11, 14:26

Учасниця №11

Тетяна Марченко,

21 роки, зріст-164, Вага-54, (89 68 91).

Народилася в селі Пучківщина Лохвицького району. На разі проживає в місті Червонозаводському. Навчається (заочно) на 4 курсі Національного університету харчових технологій (м.Київ) на факультеті економіки і менеджменту, а також на першому курсі Лохвицького ПТУ №27 за спеціальністю - соціальний робітник, перукар.

Участь у конкурсах: не брала.

Захоплення: Психологія, поезія.

Мрії: Поїздка до Франції та відкрити власний салон краси.

Бачення майбутнього: Культурна, розвинена молодь, економічна стабільність країни.

Побажання Лохвицькому краю: «Лохвицькому краю» - процвітання, працівникам - здоров’я і натхнення.

************************************************************************************************************************************* Голосуй за учасницю відправивши SmS-повідомлення на номер 0662806606 (оплата згідно тарифікації вашого номера). Оцінювання конкурсанток відбувається по п’ятибальній системі, по обов’язкових критеріях: 1) зовнішність (фотогінічність, природна краса), 2) рівень загального розвитку та інтелект, 3) параметри учасниць, 4) артистичність, граціозність, вибір вбрання.В SMS-повідомленні спочатку ставиться номер учасниці після якого ставиться крапка потім через пробіл зазначаються чотири цифри, які відповідають вищезазначеній системі. Наприклад: 11. 5 4 3 3.  Можливе голосування у коментарях. Номер учасниці і крапка не ставляться, а через "пробіл" зазначаються чотири цифри, які відповідають вищезазначеній системі. Наприклад: 5 4 3 3. При неправильному заповненні SMS - голос не зараховується. Якщо нами отримано два і більше sms-повідомлення з одного номера зараховується як дійсне одне. ****************************************************************************************************************************************

"Міс Лохвицький край" Учасниця №10

  • 08.01.11, 14:04

Учасниця №10

Світлана Панасенко,

24 роки, зріст-162, Вага-50, (86 58 96).

Народилася та проживає в місті Червонозаводське Лохвицького району. Навчається (заочно) на 3 курсі Полтавського педагогічного університету. Працює оператором АГЗС.

Участь у конкурсах: не брала.

Захоплення: хореографія, дитяча психологія.

Мрії: відкрити школу мистецтв для дітей.

Бачення майбутнього: Здорові, розвинуті діти - запорука сильної і міцної держави. Політична стабільність. Достойне місце людини в країні.

Побажання Лохвицькому краю: Бажаю Лохвицькому краю розквіту, журналістам «Лохвицького краю» творчої наснаги, та тільки гарних позитивних новин, збільшення читачів та передплатників.

************************************************************************************************************************************* Голосуй за учасницю відправивши SmS-повідомлення на номер 0662806606 (оплата згідно тарифікації вашого номера). Оцінювання конкурсанток відбувається по п’ятибальній системі, по обов’язкових критеріях: 1) зовнішність (фотогінічність, природна краса), 2) рівень загального розвитку та інтелект, 3) параметри учасниць, 4) артистичність, граціозність, вибір вбрання.В SMS-повідомленні спочатку ставиться номер учасниці після якого ставиться крапка потім через пробіл зазначаються чотири цифри, які відповідають вищезазначеній системі. Наприклад: 10. 5 4 3 3.  Можливе голосування у коментарях. Номер учасниці і крапка не ставляться, а через "пробіл" зазначаються чотири цифри, які відповідають вищезазначеній системі. Наприклад: 5 4 3 3. При неправильному заповненні SMS - голос не зараховується. Якщо нами отримано два і більше sms-повідомлення з одного номера зараховується як дійсне одне. ****************************************************************************************************************************************

"Міс Лохвицький край" Учасниця №9

  • 08.01.11, 13:40

Учасниця №9

Наталія Удовик,

17 років, зріст-165, Вага-66, (87 63 94).

Народилася в с.Токарі Лохвицького району. Проживає в Лохвиці, навчається в Лохвицькому медичному училищі, студентка 2 курсу.

Участь у конкурсах: учасниця конкурсу «Веселкові кольори» (вокал).

Захоплення: Вокал та образотворче мистецтво.

Мрії: Закінчивши медучилище продовжити навчання за професією фармацевта. Стати хорошим фахівцем.

Бачення майбутнього: Все дуже просто! Україна - заможна, родина - щаслива, молоде підростаюче покоління - розумне і красиве.

Побажання Лохвицькому краю: Бажаю Лохвицькому краю розквіту, благополуччя. «Лохвицькому краю» - творчої наснаги.

************************************************************************************************************************************* Голосуй за учасницю відправивши SmS-повідомлення на номер 0662806606 (оплата згідно тарифікації вашого номера). Оцінювання конкурсанток відбувається по п’ятибальній системі, по обов’язкових критеріях: 1) зовнішність (фотогінічність, природна краса), 2) рівень загального розвитку та інтелект, 3) параметри учасниць, 4) артистичність, граціозність, вибір вбрання.В SMS-повідомленні спочатку ставиться номер учасниці після якого ставиться крапка потім через пробіл зазначаються чотири цифри, які відповідають вищезазначеній системі. Наприклад: 9. 5 4 3 3.  Можливе голосування у коментарях. Номер учасниці і крапка не ставляться, а через "пробіл" зазначаються чотири цифри, які відповідають вищезазначеній системі. Наприклад: 5 4 3 3. При неправильному заповненні SMS - голос не зараховується. Якщо нами отримано два і більше sms-повідомлення з одного номера зараховується як дійсне одне. ****************************************************************************************************************************************

"Міс Лохвицький край" Учасниця №8

  • 08.01.11, 12:55

Учасниця №8

Оксана Гелівер,

17 років, зріст-167, Вага-55, (80 60 89).

Народилася в с.Сари Гадяцького району. Проживає в Лохвиці, навчається в Лохвицькому медичному училищі, студентка 2 курсу.

Участь у конкурсах: учасниця шкільного конкурсу «Міс Весна - 2009»

Захоплення: Захоплюється танцями.

Мрії: Закінчивши медучилище продовжити навчання по спеціальності. Оволодіти професією лікаря.

Бачення майбутнього: Майбутнє тільки у взаємо-розумінні між людьми. Екологічно чисте довкілля. Світ без хвороб.

Побажання Лохвицькому краю: Миру, щастя, благополуччя, достатку всім жителям району. І якщо змін то тільки на найкраще.

************************************************************************************************************************************* Голосуй за учасницю відправивши SmS-повідомлення на номер 0662806606 (оплата згідно тарифікації вашого номера). Оцінювання конкурсанток відбувається по п’ятибальній системі, по обов’язкових критеріях: 1) зовнішність (фотогінічність, природна краса), 2) рівень загального розвитку та інтелект, 3) параметри учасниць, 4) артистичність, граціозність, вибір вбрання.В SMS-повідомленні спочатку ставиться номер учасниці після якого ставиться крапка потім через пробіл зазначаються чотири цифри, які відповідають вищезазначеній системі. Наприклад: 8. 5 4 3 3.  Можливе голосування у коментарях. Номер учасниці і крапка не ставляться, а через "пробіл" зазначаються чотири цифри, які відповідають вищезазначеній системі. Наприклад: 5 4 3 3. При неправильному заповненні SMS - голос не зараховується. Якщо нами отримано два і більше sms-повідомлення з одного номера зараховується як дійсне одне. ****************************************************************************************************************************************

"Міс Лохвицький край" Учасниця поза конкурсом

  • 08.01.11, 12:29

Учасниця поза конкурсом!

Від редакції Анастасія Долинна за своїм віком не підпадає під умови участі у конкурсі «Міс Лохвицький край». Та наполеглевість і творчий підхід, а головне бажання бути учасницею конкурсу змусили нас опублікувати її анкету та фото, одне з яких важко було відібрати бо близько десяти фотографій надіслала вона до редакції. Хоч Анастасія поза конкурсом та віримо, що в наступному конкурсі, в недалекому майбутньому, вона обов’язково виборе перше місце. Щасти тобі!

Анастасія Долинна,

Зріст-164, Вага-49, (86 62 90).

Народилася та проживає в м. Червонозаводському. Навчається в Червонозаводській ЗОШ №2 І-ІІІ ст..

Участь у конкурсах: Приймає участь, разом зі своїм танцювальним колективом у різноманітних конкурсах, а також учасниця шкільних конкурсів.

Захоплення: Любить танцювати, співати та спілкуватися з друзями. Футбольна вболівальниця.

Мрії: Просто мріяти - замало для того, щоб пройти життєву дорогу. Необхідно робити конкретні кроки, рухатися, діяти на шляху до мети. А коли ж почати? Зараз! Не потрібно відкладати, даний момент найкращий для старту! Безглуздо говорити всі свої мрії, бо я за ними не встигаю, і не кожну можна сказати вголос. Але я дуже сильно хочу, аби люди довкола мене були добрішими і щасливішими, тоді і мені буде цікавіше з ними!

Бачення майбутнього: Зустрінеш майбутнє - звільни йому дорогу. І воно візьме тебе з собою... Так говорять люди. Майбутнє в теперішньому, але воно і в минулому. Це ми його створюємо. Тож людям потрібно бути гідними творцями і жити на планеті під назвою Щастя! Що буде завтра, в майбутньому?.. Завтра буде результат того, що ми зробили сьогодні...

Побажання Лохвицькому краю: Побажання Лохвицькому краю, моєму рідному краю хочу висловити строками вірша поета Віктора Геращенка

Впаду на груди рідної землі... Впаду на груди рідної землі І серцем її дихання відчую. Відчую рани, болі і жалі. Чи є той лікар, що все це злікує? Цей тужний стогін лине з глибини, І знову й знов тривожить душу. Він народився з нашої вини - Ми до землі були такі байдужі... Ми брудом запоганили річки, Розводим сміття замість зелен-саду. І ліс стоїть засмучкний такий - Ми більше нищимо дерев, ніж садим. І чи весна на дворі, чи зима. Чи дощ іде, чи сніг останній тане - Дими висять довкіл, немов туман, Крізь них до неба погляд не дістане. ... Впаду на груди рідної землі І прошепочуть тихо-тихо губи: Ми тут живемо, а не десь в імлі. Чому ж цю землю так безжально губим?

"Міс Лохвицький край" Учасниця №7

  • 08.10.10, 11:39

Учасниця №7

Олена Уніженна,

17 років, зріст-176, Вага-65, (89 67 90).

Народилася у місті Гадячі. На разі мешкаю в Лохвиці, навчаюся в Лохвицькому медичному училищі, студентка 2 курсу.

Участь у конкурсах: Приймала участь у конкурсах "Міс школи Гадяцького району - 2008, 2010". Де виборола перші місця.

Захоплення: Танці та спорт (волейбол, баскетбол приваблює нині більше ніж футбол в який граю з 7 класу). Вважаю, що кращих захоплень для молодої людини годі бажати.

Мрії: завжди досягати поставленої мети і бути щасливою.

Бачення майбутнього: Майбутнє тільки у яскравих кольорах, а ще мир у світі, державі, сім'ї.

Побажання Лохвицькому краю: Розвиток і розквіт - в іншому випадку жителям віднайти сили і зробити все можливе, щоб не було занепаду. Газеті "Лохвицький край"  - натхнення у нелегкій праці, здоров'я, досягнень, поваги!

************************************************************************************************************************************* Голосуй за учасницю відправивши SmS-повідомлення на номер 0662806606 (оплата згідно тарифікації вашого номера). Оцінювання конкурсанток відбувається по п’ятибальній системі, по обов’язкових критеріях: 1) зовнішність (фотогінічність, природна краса), 2) рівень загального розвитку та інтелект, 3) параметри учасниць, 4) артистичність, граціозність, вибір вбрання.В SMS-повідомленні спочатку ставиться номер учасниці після якого ставиться крапка потім через пробіл зазначаються чотири цифри, які відповідають вищезазначеній системі. Наприклад: 7. 5 4 3 3.  Можливе голосування у коментарях. Номер учасниці і крапка не ставляться, а через "пробіл" зазначаються чотири цифри, які відповідають вищезазначеній системі. Наприклад: 5 4 3 3. При неправильному заповненні SMS - голос не зараховується. Якщо нами отримано два і більше sms-повідомлення з одного номера зараховується як дійсне одне. ****************************************************************************************************************************************

"Міс Лохвицький край" Учасниця №6

  • 08.10.10, 11:05

Учасниця №6

Наталя Пелепюк,

17 років, зріст-170, Вага-65, (92 73 90).

Народилася в Херсоні. Проживаю в Лохвиці, навчаюся в Лохвицькому медичному училищі, студентка 2 курсу.

Участь у конкурсах: Не брала участі.

Захоплення: Люблю вишивати, співи, танці.

Мрії: бажаю щоб в житті було якщо не гладко то пристойно.

Бачення майбутнього: Без СНІДУ. Здорова нація.

Побажання Лохвицькому краю: Гідний рівень освіти яку дають навчальні заклади району запорука розвитку, благополуччя - це і є моє побажання!

************************************************************************************************************************************* Голосуй за учасницю відправивши SmS-повідомлення на номер 0662806606 (оплата згідно тарифікації вашого номера). Оцінювання конкурсанток відбувається по п’ятибальній системі, по обов’язкових критеріях: 1) зовнішність (фотогінічність, природна краса), 2) рівень загального розвитку та інтелект, 3) параметри учасниць, 4) артистичність, граціозність, вибір вбрання.В SMS-повідомленні спочатку ставиться номер учасниці після якого ставиться крапка потім через пробіл зазначаються чотири цифри, які відповідають вищезазначеній системі. Наприклад: 6. 5 4 3 3.  Можливе голосування у коментарях. Номер учасниці і крапка не ставляться, а через "пробіл" зазначаються чотири цифри, які відповідають вищезазначеній системі. Наприклад: 5 4 3 3. При неправильному заповненні SMS - голос не зараховується. Якщо нами отримано два і більше sms-повідомлення з одного номера зараховується як дійсне одне. ****************************************************************************************************************************************

Сторінки:
1
2
попередня
наступна