Наедине с зимой

  • 17.12.17, 21:27

А на следующее утро все растаяло

Как я и предполагала

  • 13.12.17, 10:01
 Читаю сегодняшнюю статью в блоге Алексея Братущака на УП "Перша експертиза "записів Курченка": є поєднання елементів різних розмов".
Да, да есть еще в Украине независимые журналисты, сомневающиеся, ищущие правду. 
И для того, чтобы рассеять некоторые сомнения в деле "пленок Курченко" журналисты обратились к "Київській незалежній судово-експертній установі" к эксперту в области фоноскопии.
Статья Алексей Братущака довольно объемная, но краткие выводы следующие.
Записи прошли определенную обработку, смонтированы, имеют как минимум 24 таких момента. "Яку обробку воно пройшло, ми можемо лише здогадуватися. Як ми можемо здогадуватися про творчі задуми того, хто цей дайджест складав. Це по суті мультік". и "Грубо кажучи: рівень довіри до цього запису відповідає рівню довіри до тієї особи, яка склала цю компіляцію". Занавес.
Вот она - настоящая "рука москвы". Дискредитация и демонстрация всему миру некомпетентности действующей власти. Но самое грустное - депутатские про-властные партии легко и непринужденно разносят эту московскую лобуду по каналам ТВ и в СМИ, позоря себя и Украину.

От себя добавлю: а нельзя было сначала проверить запись, а уже потом кричать на весь свет божий? А нельзя - ибо заказана она была теми же, кто вопит из шоколадной будкиpodmig

Редкое фото

  • 12.12.17, 08:20

После регистрации брака в Лондоне в 1965 году. Слева направо: мистер Кокс (отец новобрачной), Синтия Леннон (жена Джона Леннона), миссис Кокс (мама Морин), Джон Леннон, Джордж Харрисон, Брайан Эпштейн (менеджер «Битлз»), мистер и миссис Старк (родители Ринго Старра).


Притулок для негідників, або "Хто – за Москву! Хто – за Україну!

  • 31.10.17, 13:33

30.10.2017, 18:03 

 

Утримання Петра Порошенка у президентському кріслі  може ввійти у підручники із політології, як геніальний винахід не просто узурпації, а  увічнення влади, що, завше було мрією, хоча й нездійсненою, для вождів усіх часів і народів.

Вперше у світовій практиці неминуча критика, яка супроводжує будь-яку  владу у всі часи, іменується державною зрадою.

Звідси випливає: поки є війна, президента критикувати не можна, а тому він має бути при владі, як і країна у війні, –  вічно.

Тому головне на потопаючому кораблі режиму – розвінчувати усіх критиків, коли опозиціонер автоматично стає державним зрадником.

На вулиці Банковій у політтехнологічних підвалах вузьколобі архаровці режиму  керуються  двома списками: перший – це зрадники, яких треба розвінчувати, а другий список – це патріоти, яких не можна чіпати і тільки прославляти, як героїв.

І так, список №1 – хто за Москву (зрадники).

Першим тут, безумовно, значиться головний агент Кремля в Україні – Михайло  Саакашвілі. У всьому світі він відомий, як найзапекліший руйнівник московської імперії, але ця його війна не на життя, а на смерть із Путіним, – для прикриття, переконують порохоботи, у що ніколи й нізащо не повірить жодна притомна людина.

Треба одразу визначити головну властивість стражників режиму – їхня пропаганда може бути розрахована виключно на непритомних.

Читайте також: Вертикаль Президента в черговий раз продемонструвала готовність нехтувати законом, – Старикова

Дала у списку йде Юлія Тимошенко. За завданням Путіна вона перевела через українсько-польський кордон того самого Саакашвілі, який повинен знищити Порошенка.

Тісно до неї примикає наступний ворог України – Даля Грібаускайте, оскільки саме Литва була тою першою країною, яка  оголосила про свою готовність гнаному кавказцю надати громадянство.

У такій же мірі працює на Москву і президент Польщі Анджей Дуда, який впустив навіженого грузина на територію своєї країни, що спричинило його появу під вікнами Порошенка.

Ніяк не можна не приплюсувати сюди фігури внутрішнього розливу, як от , приміром, коаліційний нардеп Сергій Лещенко. За завданням Москви став депутатом БПП, щоб із середини розвалювати режим і організовувати державний переворот проти влади, встановленої під час Віденської змови фігурантом ФБР США  Фірташем, який стверджує, що саме він поставив Порошенка президентом, а Кличка – мером, що офіційно зафіксовано у протоколах найвищих судових інстанцій Австрії.

Як тут не згадати такого високопоставленого агента Лубянки, як журналіст Дмитро Гнап, який проник у ряди «Всесвітнього консорціуму слідчих журналістів» і перетворив в очах міжнародної громадськості президента України на офшорного барона світового масштабу.

На пару з ним працюють на Москву журналісти «Радіо «Свобода». Треба ж так уміти: цей ЗМІ утримується на податки громадян США, а вони тут розвінчують героїв України на користь пітерських чекістів.

Окремої уваги у боротьбі із московським впливом потребує партія «Самопоміч», яка, як димову завісу на сміттєзгарищах, використовує оманливу риторику, і на користь Путіна називає територію, на якій стоять його 800 танків, тимчасово окупованою.

Список зрадників дуже довгий і він приростає буквально на очах, про що свідчить готовність мільйонів українців знищити існуючий режим.

Тепер список №2 – хто за Україну  (патріоти).

Кожен порохобот має знати, що головним патріотом України є визначний борець зі світовим тероризмом у неозорих степах Донбасу – Порошенко Петро. Жаль, що не можна самому собі присвоїти указом президента звання героя України.

Хоча чому не можна? Завдання для агітаторів і пропагандистів – підготувати народ, який справді має таку властивість - «хавати» будь-яку несусвітню нісенітницю, як от «Голосуйте у першому турі, і буде мир».

Другим серед патріотів йде близький друг по життю президента України і водночас кум президента Росії Віктор Медведчук. Навіть агресор Путін мусив назвати його  головним українським націоналістом.

Цей націоналіст просто не вилазить із кабінету президента на Банковій і розробляє далекосяжні мінські угоди розчленування України, за словами спецпредставника Вашингтона Курта Волкера, якого я забув згадати у першому списку.

Читайте також:  Політолог: Порошенко, як і Янукович, хоче стати головним олігархом

Бронзовий призер у таблиці патріотів –  вічно живий у владі над Україною Ренат Ахметов. Якщо попередній номінант став найближчим до державного глави на політичному поприщі, то  згаданий фігурант злився воєдино із гарантом  у потоках та схемах мільярдної наживи.

Будучи полум»яним глашатаєм торгівлі із ворогом і наживи на війні, найближчий соратник вчора Януковича, а нині Порошенка ввійде у золоту скарбницю глобалізації, як автор карколомної схеми «Роттердам плюс»,   яка дає такі казкові прибутки на основі всезростаючих тарифів, що голова йде обертом навіть у самого гаранта, що ввійшов у долю.

Далі у списку патріотів не можна не відзначити борця за Україну у багатомільйонній лондонській квартирі, у якій він відстоював інтереси рідної держави на Альбіоні пан Насіров.

Правда, коли покликала «родіна-мать» бути у перших рядах війни за незалежність, терміново пересік Ла-Манш і зайняв бойовий пост на вирішальному фіскальному фронті. Саме тут британському патріоту судилося встановити світовій рекорд внесення 100-мільйонної застави, щоб не загриміти до буцегарні і далі самовіддано боротися у судах за  інтереси боса, який його відкликав із екзилю на податкову передову.

Із ним важко тягатися ще одному патріоту із романтичним прізвищем – Розенблат, який цілком патріотично обурюється: яке мають право специ із американського ФБР розвінчувати депутата із БПП, коли той дерибанить українські, а не американські місячні пейзажі у поліських, а не техаських болотах?

 Цілком патріотична постановка питання: бурштин то наш, а не ваш, і ми для того й купували мандат у партії «Солідарність», щоб на службі народові перетворювати національні багатства на власні крадені статки.

У цих героїчних рядах  не можна не згадати ще двох фронтовиків (забув прізвища, але слідчі  пам»ятають) поліських родовищ, які викупили собі мандати у партії патріота Яценюка і ходять тепер у кайданках НАБУ. Цілком справедливе обурення цих героїв бурштинових війн: а як інакше вони мають відробляти внесені у партійну касу мільйони, кому потрібне таке збиткове депутатство, блін.  

Читайте також: "Вони ж не святі". Українці готові підтримати навіть неприхованого злочинця в політиці

Не може не бути патріотом за посадою заступник міністра оборони пан Павловський, Як людина військова, цей підозрюваний НАБУ знає, що таке – військова дисципліна, особливо коли команда поступає із РНБО від самого генерала корупційно-оборонних кар»єрів, винятково наближеного до августійшого тіла, пана Свинарчука.

 Ясна річ, що будь-яке посягання на патріотичну другу особу в оборонному відомстві –  це державна зрада. І взагалі треба внести у Конституцію: якщо НАБУ буде посягати на інтереси і дії підсвинків і свинарчуків влади – це державна зрада.

За три роки намалювалось стільки героїв, що цей список можна зачитувати до безкінечності, як вирок на процесі, на якому судять не те що груповий злочин, цілий антинародний режим.    

Теорія націоналізму знає багато дефініцій патріотизму, але сюди, як жодне інше, підходить визначення британського  мислителя Семуеля Джонсона: «Патріотизм – це останній притулок для  негідників».

 Василь БАЗІВ,  для UAINFO


Кто ответит?

  • 31.10.17, 06:49
Кто ответит? rose rose

"А кацапам - сорі")))

  • 20.10.17, 20:38





К российским олигархам, бандитам и коррумпированным чиновникам, предпочитавшим прятать наворованные деньги в инвестициях в престижную лондонскую недвижимость, незаметно подкралась конфискация собственности. Она станет прямым последствием законопроекта "О криминальных финансах", внесенного на днях в британский парламент, передает российская радиостанция Business FM. 


Как говорят сами британцы, новый закон является ярчайшим примером общественного консенсуса: несмотря на многовековые традиции уважения к частной собственности, в британском обществе назрел переломный момент, когда респектабельные джентльмены больше не могут быть соседями русских бандитов. Всю собственность иностранных коррумпированных (а других в России не бывает) чиновников и недвижимость, купленную на капиталы криминального происхождения, будут изымать в доход британской короны. 

- Данное решение назрело уже очень давно, и правительство попросту больше не могло не реагировать на запрос общества, - прокомментировал журналистам новый британский закон доцент российской Высшей школы экономики Павел Толстых. - В мире всего несколько известных центров, где богатые и сверхбогатые люди находили "тихую гавань" для своих криминальных капиталов. Прежде всего, это Лондон, а также княжества Монако и Лихтенштейн. После панамского офшорного скандала, а также выхода на телеканале ВВС документального фильма о том, как в Лондоне массово отмывают бандитские деньги российского и арабского происхождения, политикам ничего не оставалось, кроме как подыграть общественному мнению. Думаю, что на практике закон будет реализован очень просто: владельцев дорогой недвижимости вынудят полностью раскрыть источники финансирования своих покупок. Особенно это будет касаться капиталов, нажитых в арабском мире и России. Если владельцы особняков не смогут аргументированно и документально доказать британским властям полную легальность и прозрачность своих заработков - эти особняки будут конфискованы. 

Как рассказали журналистам власти Лондона, проверки происхождения денег, на которые покупалась дорогая недвижимость в британской столице, они готовы начать уже сейчас. В первую очередь будут проверять особняки выходцев из России, стран Центральной Азии, Китая и арабских государств. Вопросы у ревизоров возникнут к любой недвижимости иностранцев, стоимостью более 30 тысяч фунтов стерлингов. 

К слову, на сегодня уже более 7% недвижимости Лондона принадлежит иностранным гражданам. Большинство ее сосредоточено в центральной части города, где особняки неприлично дороги. К примеру, российский олигарх Роман Абрамович несколько лет назад купил знаменитый четырехэтажный дом Lindsey House в центре Лондона, стоимость которого составляла 150 миллионов долларов.



Себе бачить повноправним монархом

  • 19.10.17, 12:52
19.10.2017, 10:25  2454  0

Скажіть, а ви правда очікували, що хтось піде на якісь компроміси?

Мені здавалось, уже все було ясно, коли абсолютно у незаконний спосіб в центр Києва стягнули гармати, і при цьому нагло відперлись приводом візиту мальтійської очільниці.

Звісно, навряд чи знайдеться дурень, який буде з них стріляти - всі прекрасно розуміють, кому доведеться згадувати в такому випадку про "спиляй мушку".

Читайте також: "Обрання Порошенка після Революції Гідності було плювком у майбутнє України", – політолог

Однак сам факт наказу про виведення важкої техніки свідчить про те, що очільник нашої держави уже себе бачить не обраним президентом - який повинен перед народом тримати відповідь - а повноправним монархом, чиєму природному (а то й божественому, хтозна, що в його голові твориться) праву на владу загрожують простолюдини. А проти жакерії феодали завжди застосовують армію і гармати.

От і все кіно.

І "наївні" фрази Мустафи Найєма про те, що їх в предбаннику тримають, а вони ж всією душею готові брати на себе відповідальність - це щонайменше нерозуміння, в якому вони світі живуть.

Їх не в предбаннику тримають, а в крапленій колоді, з якої дістають тільки для того, щоб побити взятку і кинути у відбій. І якби той же Найєм трохи пригадав недавнє минуле, то не намагався би йти на якісь переговори.

В руку його може й візьмуть, але тільки для того, щоб ним покористуватись. Грузинський десант був? Був. Польський десант був? Був. Прекрасні хлопчики і дівчатка із різних громадянських організацій були? Були.

З ними всіма домовлялись, обіцяли, відкривали двері і навіть показували красивий зал, де вони будуть танцювати із сильними світу цього. Чим все закінчилось, ми знаємо. Частина сумлінно трудиться говорящими головами та кнопконатискаючими пальцями. А частина пробує знову "домовитись", на цей раз уже "правильно".

Але для людини, що уявила себе монархом, ви уже матеріал відпрацьований. Тому вас навіть на поріг не пустять, а по вашим палаткам пустять сльозогінний газ. Заднім числом всіх вас оголосять Агентами Шатуна, і змішають із багном за допомогою того самого механізму, який десятиліттями відпрацьовувався на Тимошенко.

Ви ж цей механізм ламати не захотіли в 2014-му, а просто вирішили скористатись ним, щоб доріжку собі розчистити? Ну, тепер і не нарікайте.

Читайте також: Порошенко крадет слишком явно, не соблюдая приличия. И кончит он, как Янукович – эксперт

А хто реально хоче і може пропустити молодь до влади, показує те, хто на погоджувальній раді свій час готовий уступити представникам громадськості.

П. С.: вже після написання цього тексту у мене в стрічці з'явилось: "Порошенко відмовився зустрічатись із представниками протесту".

Обратите внимание, благородные сэры, какие погоды стоят (с)

Вячеслав ІЛЬЧЕНКО



Критиканам

  • 18.10.17, 11:46

Блаблабла з екранів. Що я вам розкажу. Всім, хто критикує три вимоги лідерів двіжу під ВР. Я поки у ту велику політику і торги не лізу, бо там розбирати і розбирати.

Про інше зараз. Я бачила, що під ВР є знайомі люди, і тому прийшла послухати їх. Саме тих, які залишились на ніч. Вдень той офіціоз зі сцени взагалі не навчилась сприймати. Так ось. Виявилось, що кожен учасник там зі своїми власними вимогами. Хто прийшов, бо беззаконня в судах, хто приїхав, бо безчинство на місцевих рівнях, кому набридли договорняки мінські, кого заєднали хабарники, кого мвс, кого гарант. Говорили і за достойні пенсії, і за реформи, і за справедливі суди, і за імпічмент, і за перевибори, і за звільнення полонених, і за повернення якихось вкладів, і, і, і....

Ну, правда. Не узагальнюйте. Не всіх привели туди заклики партій. Є там люди, яких привів туди відчай. Кожного свій. І надія. Кожного своя. Наївна, але щира.

Це ми такі тут в фб круті політексперти - "то правильно, то неправильно, туди от треба йти, а туди не треба. Ті от депутати зашкварились на чомусь, а ті - на іншому. Той поганий, а той ще гірший." Я і сама не вірю у повторно-майданне вирішення всіх наших проблем. А політикам і подавна. Навчена. Але замість втоптувати всіх тамтешніх у багно, бо вони таким побачили єдиний свій вихід, бо не знають як діяти інакше, бо готові йти на майдани, 100500-ті віче, вірити все новим і новим - показуйте шлях. Вони не читають нас таких розумних у фб, не так шарять у договорняках, і точно не розбираються у політтехнологіях. Майдан - ось то для них рятувальний жилет. Бо вони не знають де ще нас шукати. Однодумців.

Знаю-знаю, "політика - то беззаперечно зло. І ми не хочемо, щоб нас використали знову. Не хочемо, щоб знову хтось на наших спинах прийшов до влади. І взагалі чому ми повинні ще когось чогось там вчити".

Але людям потрібні люди:) Ми ж і на Майдані об'єднувались не заради вимог лідерів. Правда, багато запартачили, віддавши їм право подальшого вирішення долі країни. Але що вже казати...

Просто здається, що через гул чвар між собою і відволікання на чергові кістки, через які гриземось, істинних наших вимог ніхто і не почує. От кожен і бореться по одиночку за свої. А гучно звучать оті три. Які хоч і важливі, але їх нам ох як мало.

_____
Але то тільки коротко моя думка, до якої ще ясна річ купа всього треба подописувати. Але постарайтесь зрозуміти зміст, а не придиратись до деталей, які прям зараз після безсонної ночі просто не в силах розписати вам більше:)

Світлина від Alina Bodnar.

После того

  • 12.10.17, 19:48
Твое лицо после того, как тебе в Страсбурге в рожу плюнули