Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Квартал головного мозга

  • 10.01.19, 11:44
Смотрю, что на ФБ, что здесь - появилась новая опасная для общества болезнь: Квартал головного мозга
2

Коментарі

110.01.19, 12:23

..англичане, когда хотят чуток возразить или высказать сомнения , начинают так : " боюсь..( и дальше не боязливое содержание спича ) ...
Так вот .. я" боюсь" , что все видимое есть не чем иным как конспирологией момента.
Не хочу быть пророком-гордоном, но (боюсь !)все намного глубже и " герой романа" вынужден ( при всей своей независимости ( видимой... ибо все мы от кого -то и чего -то зависимы )играть свою незавидную роль... со смешными интервью, с поздравлениями "сломав традиции", с интригами ("По словам шоумена, его девизом в борьбе за пост главы государства будет фраза "Я не шучу!" Одно я помню, шо Беня сказал : Хто угодно - токо не Петро . И, надеюсь, оба эти комики понимают, шо чудят .

    210.01.19, 12:29Відповідь на 1 від Буба1

    Мне кажется - это троллинг Пети со стороны Бени. Но удивляет другое - как много идиотов, воспринимающих все за чистую монету

      310.01.19, 17:04Відповідь на 2 від ab absurdo

      . смешно сказать.. но в городе ( Кривой Рог ) Вована воспринимают за президента... та добрая четверть народа ! И самый их убедительный довод ( аргумент )
      ТАК ОН ЖЕ СВОЙ !
      То есть ... абы Петр был криворожанином - ему бы просили ВСЕ !
      Гордон в гортеатре провел условное голосование. Не ошибусь , если по -памяти, вспоминая ютубное видео , зал процентов на 90 сказал : Вован ! Эмоции выражать не хочется... да и бесполезно . Жду 15 число. Гордон обещал ( пророчил) в сей день выступление ( заявку) " совершенно удивительного " человека на поход в президенство.
      Но шо он, шо Росс как -то не конкретно пророчат... а порой и с ляпами.. но ... все же - цикаво !

        410.01.19, 17:45Відповідь на 3 від Буба1

        Боюсь... Это-то и печально

          Гість: Be proud

          510.01.19, 18:39

          Це можна швидше пояснити так, що є потреба у появі нових облич, що не з'являються або не мають можливості з'явитися серед тих кого бачимо, або хтось так організовує і показує нам це кіно про те що за ньго наче як багато хто насправді.

            610.01.19, 19:20Відповідь на 5 від Гість: Be proud

            Це можна швидше пояснити так, що є потреба у появі нових облич, що не з'являються або не мають можливості з'явитися серед тих кого бачимо, або хтось так організовує і показує нам це кіно про те що за ньго наче як багато хто насправді.Десь я це вже чула... Ага! Новиє літца (Черновецький). Ну нічому вас не вчить!

              710.01.19, 20:00Відповідь на 4 від ab absurdo

              ..." прпрочі слова ані Роса, ані Гордона ще допоки не збулись...у Роса ... якісь туманні, доступі усякому, хто слідкує за політжиттям в країні , припущення , котрі схематично спираються на натальну карту досліджуваного та інфу з НЕТу... на деякі свідчення близьких до тієї або іншої особи людей.
              Немає навіть сумнівів про появу когось нового , що би отак, враз перевершив рейтинг Тим. Хіба що... хтось з її команди публічно порве тільняшку, розкаїться, шо був з нею поряд і вильє так багато багна , так витре об неї підошви, що піпл, почувши вбивчу новину посипле голову попелом, виваляється в пір'ї і викачається в смолі каючись своєю глупотою ...І шо ? Та - нічого !
              Пам'ятаєте : "...не нада печаліцца вся жизнь впереди..."
              Ото ж !
              Нам своє робити .

                810.01.19, 22:16Відповідь на 7 від Буба1

                  911.01.19, 09:05

                  В любом случае появление Зели, это шах Пороху....

                    1011.01.19, 11:55

                    а мне кажется что люди не вована принимают за президента, а голобородько, которого так качественно придумали и изобразили в кино. но кино далеко от реальности, в жизни сюжетную линию не повернешь как тебе надо. и финал не такой как в кино.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна