хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Легалізація іноземних військових в АТО

Про проблему отримання українського громадянства іноземними підданими, які воюють на нашому боці у протистоянні із проросійськими терористами на Донбасі, «Голос України» писав неодноразово. Законопроект №2389 (автор — народний депутат від «Народного фронту» Дмитро Тимчук) про проходження військової служби у ЗСУ іноземцями й особами без громадянства парламент ухвалив у другому читанні в жовтні, а Президент підписав у листопаді минулого року.

«Після тривалої епопеї наш закон про право іноземців служити в збройних формуваннях України почав діяти. Командир Грузинського національного легіону Мамука Мамулашвілі (за паспортом Ушангі) став одним з перших іноземців — учасників АТО, хто отримав український військовий квиток», — нещодавно повідомив у Фейсбуці Дмитро Тимчук.

У коментарі «Голосу України» народний депутат заявив, що на сьогодні повній реалізації закону заважають бюрократичні зволікання по лінії Державної міграційної служби. Досі узгоджуються окремі моменти і з Міноборони. «Я не лише був ініціатором і автором законопроекту №2389. Я хочу, щоб цей закон України працював, і стежитиму за його виконанням. Це справа принципу й особистої відповідальності», — сказав Тимчук. І попросив про всі проблемні ситуації, пов’язані із втіленням цього закону, особисто повідомляти йому на депутатську пошту [email protected], пообіцявши розібратися за кожним випадком.





88%, 7 голосів

13%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
3

Коментарі

Гість: Урі

17.05.16, 22:46

А ось мені цікаво про тих з протилежної сторони, тих що з колорадськими бінтами.
Як якийсь ролик на ютубі попадеться про події на сході, так там постійно якийсь гнилозубий алкоголік поздравлєніе кудись в глуху Сибір передає, і запевняє, що скоро повернеться на лічном автомобілє і повозвращаєт всє долгі в місцевих генделиках.
Там взагалі є хтось з місцевих в цих мародерських бригадах?

    Гість: качка

    27.05.16, 22:58

      Гість: Урі

      37.05.16, 23:10

      на шее тебе затянут те бинты... как пособнику... Уставом Международного военного трибунала преступлениями, влекущими за собой индивидуальную ответственность, признавались: преступления против мира, военные преступления, преступления против человечности.Росія має понести покарання за розпалювання воєнних дій на Донбасі. Все правильно говориш.
      А ти мене власноручно повісиш?
      І перед тим, як ти мене будеш вішати, я можу тебе спитати, де ми з тобою пересікались і чим я так тебе образив?