хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

За участі представників країн НАТО, на базі Західного територіал

  • 07.08.18, 16:30

За участі представників країн НАТО, на базі Західного територіального управління Військової служби правопорядку у Збройних Силах України розпочались планові збори з резервістами

На базі Західного територіального управління Військової служби правопорядку у Збройних Силах України розпочались планові збори з резервістами. Головною родзинкою цих зборів стало те, що вони відбуваються за участі та контролем представників збройних сил Литви та Канади.

-                    Наші іноземні партнери щедро діляться з нами власним досвідом проведення подібних заходів, - розповів головний старшина головного управління Військової служби правопорядку у Збройних Силах України старший прапорщик Андрій Січкар.  – Адже проведення зборів з військовослужбовцями у резерві це ціла низка різноманітних дій націлених на збереження військового кадрового потенціалу.

В цьому році військові правоохоронці приділили особливу увагу агітації та роз’яснювальній роботі не лише з резервістами, а також з керівниками підприємств де зараз працюють ці люди. Це призвело до того, що за викликом, до частини прийшли всі сто відсотків солдат, сержантів та офіцерів резерву. На кожного з них було передбачено військове обмундирування потрібного розміру, укомплектований речовий мішок. Так же само, відразу було проведено всі розрахунки по необхідним грошовим виплатам, що передбачені в таких випадках.

-                    Збройні Сили України знаходяться в стадії активної розбудови, - скаже старший уорент офіцер Збройних сил Канади Джеф Берк. – У наших Збройних Силах також є військовослужбовці у резерві. Все це подібне до Збройних Сил України. Однак у вас є багато цікавих новаторських нововведень, що варто було б започаткувати у нас. І мені приємно, що досвід військових Канади цікавить українців. Ми всі розуміємо, що створення безпечного середовища це має бути наша спільна праця.

-                    Спостерігаючи за діями ваших спеціалістів я зауважим як речі, що відрізняються від наших, так і те що є схожим, - підтримав колегу головний сержант Збройних сил Литви сержант-майор Арунос Добліс. – На мене дуже приємне враження склало те, як організовано прийом та розміщення резервістів. Але найбільше мене вразило те, що багато людей мають бажання за потреби захищати власну країну.

За словами офіцерів управління Західного територіального управління Військової служби правопорядку у Збройних Силах України, подібні збори будуть тепер регулярними. Для них вже створено і відпрацьовано всі необхідні складові – від речового до грошового забезпечення резевістів.

Тарас Грень.

6

Коментарі

анонім

17.08.18, 16:44

"територіал" ?

    Гість: сонный

    27.08.18, 18:11

    *ua_fl ag*

      Гість: Nahibator

      37.08.18, 18:17

        47.08.18, 18:40

          57.08.18, 20:25

            68.08.18, 20:31

            Дуже важливо, що американські солдати вже розуміють наших військових, а наші - їх, тобто у випадку війни порозуміння вже є для бою активного.