Знищення української мови та культури продовжується.

Верховна Рада України ухвалила закон, яким передбачено лише 25% квоту на національний аудіовізуальний продукт.

Як передає кореспондент УНІАН, за ухвалення Закону «Про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» щодо приведення у відповідність до вимог Європейської конвенції про транскордонне телебачення до програмної концепції мовлення проголосували 238 народних депутатів із 414 зареєстрованих у сесійній залі.

Таким чином, передбачається зменшення частки «національного аудіовізуального продукту» у загальному обсязі мовлення кожної телерадіоорганізації – не менше 25%. До ухвалення закону ця частка становила 50%.

До 25% понижена і квота на присутність вітчизняного продукту у радіо- і телеефірах.

Проти ухвалення закону виступали представники фракції «БЮТ-Батьківщина» та частина депутатів від НУ-НС. Вони вимагали зняти цей документ з розгляду. Ухвалення закону опозиція зустріла вигуками «Ганьба!».

постiйна адреса статтi: http://economics.unian.net/ukr/detail/108604 __________________________________________________________________________________________________    Шановне товариство.Окупаційна влада методично і послідовно продовжує знищення української мови і української культури.Наступ ведеться по усіх фронтах.До сьогоднішнього дня існував закон прийнятий ще при Ющенко,що зобов'язував теле і радіоканали транслювати не менше 50% продукції українською мовою.Бандитська влада скупила і вкрала більшість існуючих каналів.Зараз практично неможливо почути українську пісню на фм.і побачити по ТБ український кино-видеопродукт.Власники каналів і раніше як могли обходили цей закон.Послухати українську музику, або подивитися фільм з української класики, можна було тільки пізно вночі.Тепер з прийняттям Верховною Зрадою нового закону,який знижує до 25% квоту на український медіапродукт, ми позбудемося і цього.Влада відверто плює нам в обличчя.У відповідь на зухвалі дії окупантів пропоную провести на протязі місяця акцію по ігноруванню російської мови, російськомовних пісень і кино-видеопродукции.Пропоную не відповідати на коментарі і не коментувати замітки і інший контент написаний  російською. P.S.Автор антиукраїнського закону О.Бондаренко,депутат від фракції ПР.

Після Тимошенко.

  • 31.10.11, 16:40
      Два тижні тому, я розмістив свою замітку під назвою "Тимошенко КИНУЛИ свої", в якій спробував розібратися, чому так сталося, що така потужна сила, як шестисот тисячні Батьківщина і БЮТ не змогли виставити на захист свого лідера 50 або 100 тисяч членів партії,а виставили біля суду усього лише жалюгідних 1-1,5 тисячі, які відбували за усю партію і блок.В результаті дискусії дійшли висновку, що в цих партіях не усе так гладко, як нам про це стверджують їх члени і прихильники.Найімовірніше ті лідери,які зараз біля керма Батькивщини і БЮТУ, зацікавлені в тому, щоб Тимошенко сиділа на нарах, де вона не заважатиме їм переформатувати партію і Блок під себе.Можливо саме Турчинов і Королівська відмовилися від ідеї звільнення свого лідера і умисне саботували організацію потужного протесту проти засудження Тимошенко.Очевидно їм набридло бути постійно на других ролях.Пора ставати самостійними лідерами.На підтвердження моїх слів, я привожу висловлювання Чечетова відносно Королівській.Зверніть увагу на дату, це було сказано ще навесні.Привожу текст на мові оригіналу. 22.04.11 16:54 Чечетов: "Королевская делает все, чтобы занять место Тимошенко. Она будет нам помогать. Это - завтрашний день"Юлия Тимошенко постепенно утрачивает позиции в своей партии, настоящим лидером в «Батькивщине» можно назвать депутата Наталью Королевскую.

Об этом заявил депутат от Партии регионов Михаил Чечетов.

«Уже на сегодняшний день понятно, что настоящий лидер в БЮТ не Тимошенко, а Наталья Королевская, которая все для этого делает, чтобы занять ее место. И это всем понятно. Под флагом Королевской вы увидите, как пойдут все остатки БЮТ. Те, кто еще из депутатов не вышли из БЮТ, но готовы конструктивно работать с большинством, скоро пойдут за Королевской», – сказал он.

«Она точно займет конструктивную позицию, то есть, они будут нам помогать защищать демократический выбор Украины. Королевская предлагает умные нам предложения, она не экстремистка, почему нет? А Тимошенко вчистую проигрывает. А Наталья Юрьевна – это завтрашний день», – полагает Чечетов.

«Если женщина делает успехи в бизнесе, политике, на эстраде и спорте, мы только приветствуем и гордимся, что у нас такие женщины есть. Поэтому я могу сказать, что Королевская – это послезавтрашний даже день», – уточнил «регионал».

Чечетов отметил, что Королевская «имеет все шансы на востоке. Может, и со своим политическим проектом. Этого никто у нас не запрещает. Ведь она и говорит по-русски, она не показывает сумасшедший национализм, как некоторые ее коллеги», – считает он.

Ось ще цікава інформація про Королевську:

 Колесниченко шутил, когда говорил, что Власенко и Королевская уйдут в Партию регионов

Напомним, что в Верховной Раде ходят слухи о том, что один из главных спикеров БЮТ Наталья Королевская тайно координирует свои действия с Партией регионов, поскольку имеет бизнес с сыном главы фракции «регионалов» Александра Ефремова.

«Что касается Ефремова, то они земляки. У них давние дружественные отношения. Они где-то улучшались, где-то ухудшались. Но, когда была другая власть, то Королевская имела общий бизнес с сыном Ефремова. И сейчас имеет общий бизнес, хотя она утверждает, что не имеет к нему отношения, к бизнесу в угольной отрасли. Возможно и так», – фактически подтвердил информацию депутат от БЮТ Михаил Волынец.

В свою очередь, политолог Виктор Небоженко не исключает, что Королевская вскоре может выйти из БЮТ и создать собственный политический проект.

«Королевская ждет момента, когда заявить о своем Луганском демократическом проекте. И она надеется, что ее поддержит часть донецкого бизнеса, который разочаровался в Януковиче. Когда через полгода рухнет рейтинг Партии регионов, нужно будет на Востоке собирать осенью этот электорат. Эта молодая энергичная и амбициозная дама выйдет из БЮТ, попытается создать свой проект. Но удастся ли ей это, есть сомнения», – рассуждает Небоженко.

Також пропоную вашій увазі це:

15.09.11 14:16 Королевская в ноябре возглавит свою партию и может баллотироваться в мэры КиеваНаталья Королевская в ноябре возглавит свою партию "Вперед", и, вероятно, будет баллотироваться на пост мэра Киева.Об этом сообщили Цензор.нет источник близкий к Королевской (она представляет фракцию БЮТ-Б в Раде). ЧИТАЙТЕ НА ЦЕНЗОР.НЕТ: Королевская презентовала всеукраинскую гражданскую акцию "Вперед" "Уже в ноябре Наталья Королевская может стартовать с собственной политической партией. Скорее всего она получит название "Вперед" - сейчас так называется всеукраинская гражданская акция, которой руководит Королевская", - подчеркнул источник.  - Наталья Юрьевна, в рамках программы продвижения новой партии будет баллотироваться на одном из мажоритарных округов. Причем, скорее всего, не в родной для нее Луганской области, а в городе Киеве. Кроме того, мы рассматривает вариант участие в мэрской кампании. Наталья Юрьевна тот кандидат, который может объединить оппозиционный электорат столицы, ведь сегодня, с падением рейтинга Виталия Кличко, на этом поле у нее  практически нет конкурентов". Прошу дати відповідь на мое питання:"Так здали Тимошенко свої, чи ні? " Прошу проголосувати.

83%, 57 голосів

17%, 12 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Тимошенко КИНУЛИ свої.

  • 16.10.11, 16:02
   Мене важко запідозрити в симпатії до Тимошенко.Для того,щоб зрозуміти чому у мене таке відношення до неї, приведу декілька характеристик і дій ЮВТ.У цієї особи патологічне прагнення до абсолютної влади, яке привело до розколу помаранчевого табору,протистоянню президента, парламенту і прем'єра.Безглузді, популістські і корисливі дії прем"єрши привели до кризи і розвалу економіки.Постійна брехня, загравання з електоратом, подачки і зрештою зубожіння народу, газова кабала для України,знецінення гривні на 60%, це все наслідок бездарного правління Тимошенко.Я перерахував лише деякі причини через які я не люблю ВОНА.Але не дивлячись на свою нелюбов, я і члени моєї сім'ї в другому турі президентських виборів проголосували за Тимошенко, лише тому,що знали, що буде з Україною, якщо до влади прийде Яничар з його братками.На жаль наших голосів не вистачило для перемоги Юлі і сталося те, що сталося.
    Усе це я написав, для того, щоб ви знали моє відношення до Тимошенко.За усі свої діяння, Тимошенко звичайно заслуговувала покарання.ВОНА це зло для України, але зло, яке набагато менше порівняно з тією мерзенністю, що зараз при владі.Суддею їй міг бути лише бог і народ України, але ніяк не ланцюгові пси Яничара, які почувши від свого хазяїна команду "фас", накинулися на експрем"єршу.Не треба бути юристом, щоб зрозуміти, що ця заказуха ніщо інше як помста і бажання списати свої провали в економіці на газовий контракт.Чесно кажучи, я до останнього вірив, що у Яничара виявитися хоч трохи мізків, що спрацює інстинкт самозбереження,що він почує гнівний гул Заходу і врешті-решт припинить це цькування.На жаль в порожній голові мізків не виявилося і Юлю засудили до 7-ми років.Буде Юля сидіти у в'язниці, або ця продажна влада все-таки її випустить, вже не важливо.З Юлі, яка останнім часом мала підтримку якихось 8-10% і не мала жодних шансів знову повернутися у верхні ешелони влади, Яничар власними руками зробив героїню, великомученицю, борця за свободу, таку собі Жанну д" Арк,яка знову отримала шанс колись сісти нам на голову.Добре це або погано,час покаже.Але мене найбільше хвилює інше питання,-чи можно було не допустити суду і вироку Тимошенко?
    Вже майже тиждень пройшов з дня оголошення вироку Юлії Тимошенко.Як це не дивно, але нічого не відбувається.Ще з перших днів посадки Юлі в Лук'янівку,я був впевнений, що така могутня партія як Батьківщина, яка налічує близько 600 тисяч членів, плюс інші партії з блоку БЮТ і просто фанати Юлі, яких і на цьому сайті предостатньо,виступлять потужним фронтом і легко організують в Києві стотисячний Майдан, результатом якого стане звільнення Юлі, а надалі, при ширшій підтримці народу, скидання ненависної влади.Але час йшов, суд тривав, а нічого серйозного не відбувалося.Ті жалюгідні 1-2 тисячі прихильників і декілька десятків наметів біля будівлі суда, які так і не переросли в масовий протест, на Майдан ніяк не тягнули.Була надія на день оголошення вироку, але і тоді максимум змогли мобілізувати 4-5 тисяч,які природньо не зуміли нічого протиставити міліції і Беркуту.Що сталося з Батьківщиною і БЮТ?Чому на захист свого лідера встали менше 1% членів партії?А інші 99%, просто КИНУЛИ Юлю.Де ви фанати, які на цьому сайті не давали спокою противсихам,свободівцям, прихильникам НУ-НС та іншим патріотам?Чому не захистили свою богиню?Чому зараз, коли ВОНА париться на нарах, ви мовчите?Яничар влаштував вам тест і ви його провалили.Ви, які голосніше за усіх кричали, що тільки Юля може скинути цю антиукраїнську владу,показали свою неспроможність, кинувши у біді свого кумира і відкривши Яничарові дорогу до тотальних репресій.Тепер Лукашенко може відпочивати.


P.S.В цій статті,я не хотів образити Юлю і її прихильників.Я поважаю ваш вибір.Ви були і є моїми друзями(за виключенням кількох маргіналів).Я відверто написав за що не люблю Юлю,але якби ви спромоглися сколихнути всю країну,то я звичайно б приєднався до вас.Я відверто кажу,що співчуваю ЮВТ.Єдине,що я хочу з"ясувати для себе,це,чому з міліонів прихильників Юлі,лише кілька тисяч реально стала на її захист і чому інші просто КИНУЛИ її.
Ще прошу не писати про те,що якби противсіхи проголосували,то бандюки не прийшли б до влади,це вже всім набридло.

Про порядність.

  • 02.10.11, 14:46
   Друзі,я з радістю знімаю та розміщую свої фото в розділі "шпалери".Мені приємно коли хтось використовує їх у себе на робочому столі.Але переносити їх в розділ фото і виставляти мої роботи у себе в фотоальбомі під власним ніком та з власним підписом,та ще й рейтинг включати,я не дозволяв нікому.
   Сьогодні я випадково побачив в новинках фото свою роботу під чужим ніком.Я зайшов в альбом до цього юзера і дійсно побачив власне фото з новою назвою,з коментарями та рейтингом.Це фото я відзняв у себе на дачі,песика зовуть Бім,їжака спіймав в огороді.Не гарно це якось,а ви що думаєте з цього приводу.У мене ця робота розміщена ось тут

P.S.Щойно цей юзер видалив фото з свого альбому,тому я прибрав з замітки його нік,але я не знімаю замітку,залишаю її для обговорення,бо побачив,що проблема існує і я не єдиний чиї роботи були поцуплені і виставлені як власні.

Заслужил,-получи в рожу.

  • 22.09.11, 13:54

Милиция задержала студентку Киево-Могилянской академии за то, что она дала пощечину цветами министру образования и науки Дмитрию Табачнику. Об этом в своем Facebook написал депутат Андрей Парубий. 

"Только что студентка Киево-Могилянки Дарья Степаненко дала пощечину букетом цветов Табачнику прямо во время Саммита министров образования СНГ. Ее задержали. Иду освобождать", - отметил он.

Инцидент произошел в ходе форума министров образования европейских стран в клубе Кабинета министров в Киеве: студентка Киево-Могилянской академии бросила в лицо министру образования и науки, молодежи и спорта Дмитрию Табачнику букет цветов.

После выступления Табачника к нему подошла студентка с цветами, якобы намереваясь их подарить, но вместо этого ударила министра букетом по лицу. Он схватил ее за руку и остановил. Девушка вышла из зала.

В комментариях журналистам она сказала, что учится в Киево-Могилянской академии. Своим поступком девушка выразила протест против запрета проводить в четверг акцию студентов. Студентка села в машину, но к ней подошли правоохранители и забрали ее в милицию.

По словам, Парубия, студентку удерживают по адресу: Цитадельная, 6. По этому адресу находится Криминальная милиция по делам несовершеннолетних Печерского района.

        (С)

Організуємо всенародну подяку.

  • 16.09.11, 18:40
 Побачив інформацію про росповсюдження футболок з написом "Спасибо жителям Донбасса".Це речення швидко стало популярним по всій Україні.Наче жодного образливого слова,але всі розуміють про що йде мова,і які слова відсутні в кінці.Пропоную розповсюдити цей вираз як можна ширше.Автомобілісти пам"ятаєте 2004 рік,коли помаранчеві стрічки які ми кріпили до антен,стали одним з каталізаторів революції.Чому б нам не прікріпити скочем на вітровому,або задньому склі стрічку паперу з написом "Спасибо жителям Донбасса".Всім іншім,хто ходить пішки пропоную зробити бейджі,чи великі значки з аналогічним написом.Можно зробити листівку та розклеїти,або зробити написи балончиками.Не будемо байдужими,покажемо цією акцією нашу любов до влади та висловимо подяку тим хто її вибрав.

P.S.Прохання,поширити цю пропозицію серед друзів.

http://www.segodnya.ua/img/forall/a/142885/26.jpg
 

26%, 32 голоси

5%, 6 голосів

2%, 3 голоси

20%, 25 голосів

47%, 59 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Підсумки конкурсу "Україна-це МИ".

  • 23.08.11, 21:27
    Шановні жителі i.ua !     Оргкомітет конкурсу "Україна-це МИ" вітає всіх вас з великим святом, 20-ою річницею Незалежності України! В цей визначний день ми оголошуємо переможців та призерів нашого конкурсу, який став першим користувацьким заходом, що пройшов за фінансової, організаційної та політичної підтримки громадського об'єднання "Біла стріла" та рекламної підтримки порталу i.ua. Понад мiсяць жюрі відбирало з допомогою відкритого голосування кращі роботи, які символізували любов до України, відображали цікаві події цих самостійних 20-и років очима українців, красу нашої Батьківщини, мудрість та звичаї народу, велич історії.     Незважаючи на спроби деяких деструктивних елементів зірвати перший користувацький конкурс, він пройшов на високому рівні і показав, що при бажанні на цьому порталі можна проводити масштабні тематичнi конкурси та цiкавi й змiстовнi акції . Перед тим, як назвати переможців та призерів, Оргкомітет хоче подякувати громадскому об'єднанню "Біла стріла" за фінансову та організаційну підтримку конкурсу. Також висловлюємо велику подяку адміністрації порталу i.ua за надання можливості проведення цього конкурсу та рекламну підтримку. Переможцями та призерами конкурсу стали: Номінація Світлини (фото). -------------------------------------------------    Переможцем стала робота під №3 "Смак державності". Головний приз 1000 грн. Автор, користувач  під ніком kadetv20    Друге місце і приз в 250 грн. присуджується роботі під №5 "Ми україночки". Автор, користувач пiд нiком Stephanie 12    Трете-четверте місце і приз в 100 грн. присуджується роботі №1"Краєвид з корівками". Автор, користувач пiд нiком Мреє DAD   Трете-четверте місце і приз в 100 грн. присуджується роботі№7 (без назви). Автор, користувач під ніком George Che
   Номінація Вірш. -------------------------    Переможцем стала робота під №8 "Ми не скраю, ви не в центрі." Головний приз 1000 грн. Автор, користувач під ніком Рус С Кія    Друге місце і приз в 250 грн присуджується роботі пiд №9  "Моя ти мово". Автор, користувач пiд нiком Natalyl    Трете місце і приз в 100 грн. присуджується роботі пiд №3 "Моїй Україні". Автор, користувач пiд нiком Свiтанок   Номінація Проза. ----------------------------   Переможцем стала робота пiд №3 "Коли розум спить". Головний приз 1000 грн. Автор, користувач пiд нiком Natalyl
  Друге місце і приз в 250 грн присуджується роботі пiд №8 "Я українець". Автор, користувач пiд нiком Amiel   Трете місце і приз в 100 грн. присуджується роботі пiд №2 "Легенда про лицаря в чорнім оксамиті". Автор, користувач пiд нiком nolofinve Номінація Відео. ---------------------------  Переможцем стала робота під №6 " Великий Огонь" Головний приз 1000 грн. Автор, користувач під нікомOgin    Друге і третє місця не присуджувались. Окремим рішенням Оргкомітету за найактивнішу діяльність та патріотизм був премійований 600 грн. користувач Світанок. Ще один заохочувальний приз в сумі 250 грн. в секретній номінації присуджується користувачу ............ Всім переможцям та призерам на протязі доби буде повідомлено про те, як і де можно отримати свої призи. Всім, хто приймав участь у конкурсі і не отримав призів Оргкомітет виказує щиру подяку за роботи та любов до Батькiвщини. Оргкомітет конкурсу:
1. R-n-R - Голова оргкомітету - О П О В І Д А Н Н Я / З А М І Т К А

2. Танк                     - ВІДЕО 

3. Дави гадів           - С В І Т Л И Н А

4. Аміран                 - С В І Т Л И Н А

5. дТОЛЯзХороля    - О П О В І Д А Н Н Я / З А М І Т К А

6. lady-com              - В І Р Ш

7. uraha                    - В І Д Е О

8. Perovdupu            - В І Р Ш
      

Конкурс,-перші результати,перші нагороди.

  • 01.08.11, 00:07
                 Згідно з попередньо наміченим планом,сьогодні мав би закінчитись прийом робіт на конкурс "Україна- це МИ",але нагадую,що своїм рішенням оргкомітет конкурсу,подовжив прийом робіт,ще на два тижні,до 14.08.Маючи таку нагоду,хочеться сказати дещо по цій темі та зробити попередні висновки про те як проходить цей перший користувацький конкурс.Справи такі:
-Незважаючи на літній період,на відсутність офіційної реклами з боку порталу,та недовіру багатьох користувачів до подібних подій, конкурс проходить нормально,роботи надходять регулярно,багато з яких високої якості.
-Підводячи попередні результати,жюрі не чекаючи закінчення конкурсу,вирішило преміювати найбільш активного користувача.Цей користувач,який надіслав чудові роботи в номінації вірш та проза отримає заоохочувальний приз в розмірі 500 грн.Від щирого серця вітаємо найбільш активного користувача з першим призом.Ми поки що не називаємо ім"я цього переможця,тому,що не хочемо щоб це вплинуло на рішення жюрі та користувачів при голосуванні в номінаціях.Залишимо цю інтригу до 24.08.

Всім користувачам,хто ще не став учасником конкурсу,пропоную поспішити і обов"язково надіслати свої роботи.Пам"ятайте олімпійське гасло:"Головне не перемога,а участь."Для тих же хто ще в роздумах,додаю пісню тріо Мареничів "Чом ти не прийшов" і не прийняв участь у конкурсі?

Подовжено прийом робіт на конкурс "Україна-це МИ"

  • 29.07.11, 12:11

Шановне товариство I.UA!Йдучи на зустріч побажанням багатьох користувачів,що зараз перебувають у відпустках,і не мають можливості розмістити на конкурсі свої роботи вчасно,повідомляєм про наступне.Оргкомітет конкурсу "Україна це-Ми", оголошує про подовження прийому робіт ще на 2 тижні,з 01.08 по 14.08. Голосування в номінаціях по найкращим 10 роботам відбудется з 16.08 по 23.08.Крім цього збільшена кількість робіт,які може завантажувати один користувач: фото до 10 робіт,відео до 10 робіт.вірш до 5 робіт,проза до 5 робіт. Переможці конкурсу отримають в кожній номінації по 1000 грн.

Крiм цього, буде також багато заохочувальних призiв. Нагородження переможців вiдбудеться відразу після уточнення способу передачі призу.

Паспортних даних,ідентифікаційного коду та ін. особистої інформації НЕ ТРЕБА!  Сподiваючись на активнiсть користувачiв порталу, бажаємо перемоги авторам найбiльш цiкавих робiт та вiтаємо всiх з наступаючим Cвятом Незалежностi! !

 

                                                                                           З повагою,ініціатори конкурсу «Україна-це МИ»

 ******************************************************************************************************************************************

Гундяев причислил себя к святым.

  • 27.07.11, 18:55
Кирилл договорился до того,что причислил себя к святым и равноапостольным. Глава Русской православной церкви (РПЦ) Патриарх Кирилл
(он же гэбистский агент Гундяев) назвал князя Владимира своим именем. Казус произошел вовремя его речи на Владимирской горке в Киеве после молебна, посвященного памяти святого князя Владимира, сообщает УНИАН.

"Мы совершили молебен, вспоминая крещение Руси, на том месте, которое символизирует место крещения Руси, где вознесен памятник святому равноапостольному Кириллу", сказал глава РПЦ.