хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Davigadoff

попередня
наступна

Смертельне вакцинування.

  Наводжу факт смерті від вакцинації, людини з мого близького оточення.Факт 100% достовірний. Два дні тому померла від ковід 73-річна мати головного бухгалтера підприємства на якому я працюю. У цьому не було б нічого дивного, так як зараз від цієї епідемії в Україні щодня помирають сотні, але цей випадок особливий. На початку квітня ця жінка зробила планове щеплення індійською вакциною Covishield і перші 10 днів відчувала себе нормально. Потім стрімко почала підвищуватися температура. Сімейний лікар постійно заспокоювала і говорила, що це все нормальна реакція організму на щеплення. За кілька днів у жінки почалося запалення легенів, задуха і проблеми з серцем. Її терміново поклали в лікарню під кисень. Тест підтвердив ковід-19. Два дні перебування в лікарні і жінка померла. Сімейний лікар, виправдовуючись, розповіла дочці померлої, багато жахливої інформації, про те як проходить вакцинація в Україні. Виявляється, що від щеплення померла вже не одна людина, і багато хто отримав, як наслідок, побічні хвороби внутрішніх органів. Щоб не поширювати паніку і не зірвати вакцинацію, ця інформація ретельно приховується владою.
  Я нікого не закликаю ігнорувати щеплення, кожен повинен зробити свій вибір самостійно, але факти смерті від вакцинації не повинні приховуватися. Впевнений, що про цю смерть від вакцини, в ЗМІ не напишуть.
P.S. Мій блог заблокований і не має доступу до стрічки, тому прошу максимально поширити цю інформацію. Можливо це комусь врятує життя.
2

Коментарі

123.04.21, 09:14

Мені не потрібні приклади тупісті плебсу.
Най читають дослідження нобелевських
лауреатів і розуміють що НЕ МОЖНА створити
ЯКИСНУ вакціну за такий короткий термін.