хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Будьте здорові!

  • 27.12.12, 11:25
Зазвичай,я немаю звички перепостить замітки інших користувачів цього порталу,але сподіваюсь,що викладена нижче інформація варта того і дай боже комусь зможе принести користь.Щоб не поширювати ригиональну на просторах інету,зробив переклад на нашу мову.Маю особисте прохання до медиків,що прочитають цю замітку.Висловіть, будь ласка, свою професійну позицію,відносно викладеного матеріалу.
Ось тут я поцупив замітку.http://blog.i.ua/community/3417/1139890/#p0

Ця розповідь була знайдена в старій газеті. У ній йдеться про дивовижні цілющі властивості  солі, яку застосовували ще під час другої світової війни для лікування поранених солдатів.
Під час Великої Вітчизняної війни я працювала старшою операційною сестрою в польових госпіталях з хірургом И.И. Щегловым. На відміну від інших лікарів він успішно застосовував при лікуванні поранених гіпертонічний розчин кухарської солі.
На велику поверхню забрудненої рани він накладав рихлу, рясно змочену сольовим розчином велику серветку. Через 3-4 дні рана ставала чистою, рожевою, температура, якщо була високою, опускалася майже до нормальних показників, після чого накладалася гіпсова пов'язка. Через ще 3-4 дні поранених відправляли в тил. Гіпертонічний розчин працював прекрасно - у нас майже не було смертності.
Років 10 після війни я скористалася методом Щеглова для лікування власних зубів, а також карієсу, ускладненого гранулемою. Удача прийшла вже за два тижні. Після цього я стала вивчати вплив сольового розчину на такі хвороби, як холецистит, нефрит, хронічний апендицит, ревмокардит, запальні процеси в легенях, суглобовий ревматизм, остеомієліт, абсцеси після ін'єкції і так далі.
В принципі це були окремі випадки, але кожного разу я отримувала досить швидко позитивні результати. Пізніше я працювала в поліклініці і могла б розповісти про цілий ряд досить важких випадків, коли пов'язка з сольовим розчином виявлялася ефективнішою, ніж усі інші ліки. Нам вдавалося виліковувати гематоми, бурсит, хронічний апендицит. Річ у тому, що сольовий розчин має абсорбуючі властивості і витягає з тканини рідину з патогенною флорою. Одного разу під час відрядження в район я зупинилася на квартирі. Діти хазяйки хворіли на коклюш. Вони безперервно і тяжко кашляли. Я наклала їм на спинки на ніч сольові пов'язки. Через півтори години кашель припинився і до ранку не з'являвся. Після чотирьох пов'язок хвороба зникла безслідно
У поліклініці, про яку йшла мова, хірург запропонував мені спробувати сольовий розчин при лікуванні пухлин. Першим таким пацієнтом виявилася жінка з раковою родимкою на обличчі. Вона звернула на цю родимку увагу півроку тому. За цей час родимка почервоніла, збільшилася в об'ємі, з неї виділялася сіро-бура рідина. Я стала робити їй сольові наклейки. Після першої ж наклейки пухлина зблідла і зменшилася.
Після другої ще більше зблідла і як би стиснулася. Виділення припинилися. А після четвертої наклейки родимка набула свого первинного вигляду. З п'ятою наклейкою лікування закінчилося без оперативного втручання.
Потім була молода дівчина з аденомою грудної залози. Її чекала операція. Я порадила хворій до операції поробити сольові пов'язки на груди впродовж декількох тижнів. Представте, операція не знадобилася.
Через півроку у неї ж утворилася аденома на іншій груді. І знову вона вилікувалася гіпертонічними пов'язками без операції. Я зустріла її через дев'ять років після лікування. Вона почувала себе добре і про хворобу свою навіть не згадувала.
Могла б і далі продовжувати історії дивовижних лікувань за допомогою пов'язок з гіпертонічним розчином. Могла б розповісти про викладача одного з курських інститутів, який після дев'яти сольових прокладень позбавився від аденоми передміхурової залози.
Жінка, що страждала білокрів'єю,  після того, як на ніч надівала сольові пов'язки - блуза і брюки впродовж трьох тижнів, знову повернула собі здоров'я.


Практика застосування сольових пов'язок.
Перше. Кухарська сіль у водному розчині не більше 10 відсотків - активний сорбент. Вона витягає з хворого органу усі нечистоти. Але лікувальний ефект буде тільки у тому випадку, якщо пов'язка повітряпроникна, тобто гігроскопічна, що визначається якістю використовуваного для пов'язки матеріалу.
Друге. Сольова пов'язка діє локально - тільки на хворий орган або на ділянку тіла. У міру поглинання рідини з підшкірного шару в нього піднімається тканинна рідина з глибших шарів, захоплюючи за собою усі хвороботворні начала: мікробів, вірусів і органічні речовини.
Таким чином, під час дії пов'язки в тканинах хворого організму відбувається оновлення рідини, очищення від патогенного чинника і, як правило, ліквідація патологічного процесу.
Третє. Пов'язка з гіпертонічним розчином кухарської солі діє поступово. Лікувальний результат досягається впродовж 7-10 днів, а іноді і більше.
Четверте. Використання розчину кухарської солі вимагає відомої обережності. Скажімо, я б не радила застосовувати пов'язку з розчином концентрації понад 10 відсотків. В деяких випадках краще навіть 8-відсотковий розчин. (Розчин вам допоможе приготувати будь-який фармацевт).
Виникне питання у деяких: куди ж дивляться лікарі, якщо пов'язка з гіпертонічним розчином така ефективна, чому цей метод лікування не застосовується широко? Все дуже просто - лікарі знаходяться в полоні медикаментозного лікування. Фармацевтичні фірми пропонують усі нові і нові і дорожчі ліки. На жаль, медицина - це теж бізнес. Біда гіпертонічного розчину полягає в тому, що він занадто простий і дешевий.

Між тим життя мене переконує в тому, що такі пов'язки -- прекрасний засіб у боротьбі з багатьма недугами.
Скажімо, при нежиті і головних болях я накладаю кругову пов'язку на лоб і потилицю на ніч. Через годину-півтора нежить проходить, а до ранку зникає і головний біль. При будь-яких простудних захворюваннях застосовую пов'язки при перших же ознаках. А якщо все ж упустила час і інфекція встигла проникнути в глотку і бронхи, то роблю одночасно повну пов'язку на голову і шию(з 3-4 шарів м'якого тонкого полотна) і на спину(з 2 шарів вологого і 2 шарів сухого рушника) зазвичай на усю ніч. Лікування досягається після 4-5 процедур. При цьому я продовжую працювати.
Кілька років тому до мене звернулася родичка. Її дочка страждала від гострих нападів холециститу. Протягом тижня я їй прикладала бавовняне полотенцеповязку на хвору печінку. Складала його в 4 шари, змочувала в сольовому розчині і залишала на усю ніч.
Пов'язка на печінку накладається в межах: від основи лівої грудної залози до середини поперечної лінії живота, і завширшки - від грудини і білої лінії живота спереду до хребта ззаду. Бинтується щільно одним широким бинтом, тугіше -- на животі. Через 10 годин пов'язка знімається і на ту ж область на півгодини накладається гаряча грілка.
Робиться це для того, щоб в результаті глибокого прогрівання розширити жовчні протоки для вільного проходження в кишечник зневодненої жовчної маси, що згустилася. Грілка в даному випадку обов'язкова. Що ж до дівчинки, то після того лікування пройшло немало років, і вона на свою печінку не скаржиться.
Не хочу називати адреси, імена, прізвища. Хочете - вірте, хочте - ні, але 4-слойная сольова пов'язка з бавовняного рушника, накладена на обидві грудні залози на 8-9 годин на ніч, допомогла жінці позбавитися за два тижні від раку грудних залоз. Моя знайома за допомогою сольових тампонів, накладених прямо на шийку матки на 15 годин, впоралася з раком шийки матки. Після 2 тижнів лікування пухлина потоншала в 2-3 рази, стала м'якша, зростання її припинилося. Такою вона залишилася до теперішнього часу.
Сольовий розчин можна використати тільки в пов'язці, але ні в якому разі не в компресі. Концентрація солі в розчині не повинна перевищувати 10%, але і не опускатися нижче 8%.
Пов'язка з розчином більшої концентрації може привести до руйнування капілярів в тканинах в області накладення.
Дуже важливий вибір матеріалу для пов'язки. Він має бути гігроскопічний. Тобто легко промокати і без всяких залишків жиру, мазей, спирту, йоду. Недопустимі вони і на шкірі, на яку накладається  пов'язка.
Краще всього використати льняну і бавовняну тканину(рушник), багаторазово вживану і не одного разу стирану. Кінець кінцем можна скористатися і марлею. Остання складається в 8 шарів. Будь-який інший з вказаних матеріалів - в 4 шари.
При накладенні пов'язки розчин має бути досить гарячим. Вичавлювати пов'язковий матеріал слід середньо, щоб він був не дуже сухим і не дуже вологим. На пов'язку нічого не накладати.
Прибинтовувати її бинтом або прикріпити лейкопластирем - і все.
При різних легеневих процесах(виключається при кровотечах з легенів) пов'язку краще накладати на спину, але при цьому потрібно точно знати локалізацію процесу. Бинтувати грудну клітку досить щільно, але не здавлювати дихання.
Живіт бинтувати як можна тугіше, бо за ніч він звільняється, пов'язка стає вільною і перестає діяти. Уранці, після зняття пов'язки, матеріал треба добре прополоскати в теплій воді.
Щоб пов'язка краще прилягала до спини, я на вологі її шари кладу між лопатками валик на хребет і бинтую його разом з пов'язкою.
Ось, власне, і все, чим хотілося б поділитися з читачами. Якщо у вас проблеми і ви не змогли їх дозволити в медичних установах, спробуйте скористатися сольовими пов'язками. Метод цей зовсім не якась сенсація. Він попросту був добре забутий.

15

Коментарі

127.12.12, 13:50

Интересно!

    Гість: R0mmel

    227.12.12, 14:22

    в мого знайомого якось був сильний флюс на яснах, і я прокунсультувався у свого товариша, кваліфікованого лікаря-хірурга, що робити. Він сказав зробити насичений сольовий розчин, який би витягував на себе нагній. Дуже тоді допомогло, так що сенс в тому є. Правда, це як тимчасова міра до лікарні. На рахунок раку та ін. не в курсі.

      анонім

      327.12.12, 15:19

      Знав про цілющі властивості солі, але не стільки.

        427.12.12, 15:34

        Ще з дитинства знав - коли нариває палець то парити в розчині солі і марганцівки. Завжди допомагало

          527.12.12, 19:44

          дякую, в обране

            627.12.12, 19:53

            На рахунок ран - згоден повністю! Формула солі NaCl. Іони Nа які захоплюють бактерії, тягнуть на себе воду, і бактерії просто лопаються, грубо кажучи їх "розриває" від надлишку води. На рахунок онкопроцесу шарлатанство. Не зрозумів як при аденомі простати? Тампони, змочені гіпертонічним розчином закладають у пряму кишку, чи що? . Уявіть насичений розчин солі у прямій кишці

              727.12.12, 21:00

              Однозначно в обране.
              Почитатаю пізніше, бо текст довгий

                827.12.12, 21:59

                Дуже цікава інформація,дякую.

                  928.12.12, 10:34Відповідь на 4 від РибачОК

                  Друже!
                  Ніколи не парте рани і нариви. Мій дядько пробив ногу, коли біль достав попарив і до лікарні довезти не встигли.
                  Краще використовувати теплий розчин.

                    1028.12.12, 11:09

                    Гарна інформація!!!
                    Здавна розказую про це своїм відвідувачам!
                    І про РАК - правдиво, і про ГАНГРЕНУ ніг (при діабеті) - теж!
                    До речі, про це ще можна прочитати у БОЛОТОВА (але він робить не "фізраствор" - а дуже концентрирований розчин).
                    ---
                    ***А про РАНИ - то найліпший спосіб (на собі опробовано!!!) - це Гострий Червоний Перець!!! Колись у мене вирвало діск "Болгарки" з пропилу - і він різанув по Великому Пальцю майже через пів ногтя = кровіщаааа...
                    Ліг на спину, ногу вгору (щоб кров зупинити!), син промив рану самогоном, висипав прямо в рану пів пачки молотого перця "Чілі" - і забінтував.
                    Ніякого печіння!!! - тільки пульсуюче ТЕПЛО!!!
                    Через 2 суток почало дуже ЧЕСАТИСЬ - признак ЗАГОЮВАННЯ!
                    Зняв бінт - а там від ПРОПИЛА 4-міліметровим діском - тілько легенький шрамік!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна