Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лапонька

37 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 35-42 років

Щоб не погладшати за зиму.

  • 24.12.12, 17:24

Щоб не погладшати за зиму.

Узимку часто хочеться розвіяти смуток-тугу цукерочкою чи печивом. А в них – цукор, калорії. Внаслідок боротьби з депресивним настроєм можна набрати зайві кілограми ваги і не влізти в улюблену одежину. Зайва вага не загрожуватиме тим, хто скористається такими порадами не лише фізіологічного а й психологічного характеру.

1.       Налягайте на суп. Жінки, які їдять овочевий, томатний або морквяний суп на перше в обід, поглинають на 100 калорій менше. Вважається, що вода, що міститься в їжі, на відміну від тієї, яку ми просто п’ємо, сприяє повільнішому спустошенню шлунка. Таким чином, відчуття ситості зберігається довше при тому, що калорій менше.

2.       Уявляйте себе стрункою. Закрийте очі і уявіть, що ви дивитеся відео, де ви чудово виглядаєте в теплий весняний день в майці і шортах після того, як усю зиму правильно харчувалися. Зафіксуйте цей образ: які ви стрункі і прекрасні, і повертайтеся до нього щоразу, коли вас почне вабити величезна плитка шоколаду.

3.       Ведіть щоденник. Записуйте туди, що і чому ви зїли. Як тільки ви почнете впізнавати ті випадки, коли ви їсте заради відчуття комфорту, ви зможете знайти якісь замінники для їжі. Можливо вам підійдуть обійми вашого партнера, улюблена пісня, тепла ванна або телефонна розмова з подругою.

4.       Сходіть в обід на прогулянку. Брак світла взимку знижує рівень серотоніну, викликаючи втому і підвищення апетиту, через який у нас бувають напади обжерливості. 15-ти хвилинна  прогулянка допоможе отримати дозу денного світла, щоб підвищити рівень серотоніну. Крім того ви тренуєте литкові мязи і спалюєте 70 калорій.

5.       Виберіть свої улюблені зимові страви. Складіть список продуктів, яких вам найбільше хочеться в зимовий період і введіть їх у свій звичайний раціон замість того, щоб їсти це, на додаток до основної їжі. Щоб зупинити апетит спробуйте їсти навпаки: від солодкої страви до першої.

6.       Вибирайте правильні вуглеводи. Багато дієт ведуть до депресії. Вуглеводи допомагають виробляти серотонін, що сприяє відчуттю щастя, викликаючи викид інсуліну. Фокус у тому, щоб замінити «цукрові» вуглеводи, такі як печиво і білий хліб, хлібом із борошна грубого помелу, тобто з висівками.

7.       Викиньте рекламу доставки піци. В місцевій пі церії знають, що ви з більшою вірогідністю замовите їжу додому, коли за вікном вогко,темно, холодно і вам не хочеться йти до супермаркету. Викидайте ці листівки і у вас буде менше спокуси скористатися доставкою. Натомість буде привід прогулятись, чи відмовитись, замінивши чимось менш калорійним.

8.       Гальмуйте з кавою. Велика порція солодкої кави з молоком або шоколадом містить від 150 до 250 калорій. Але вагу ви набираєте не тільки через ці калорії. Дослідження показують, що надлишок кофеїну змушує організм накопичувати жир. Зігрівайтеся краще травяним, фруктовим або зеленим чаєм – там немає ні калорій, ні кофеїну.

9.       Займіть руки справою. Знайдіть собі нове хобі для зимових вечорів перед телевізором. Вяжіть, вишивайте хрестиком, розгадуйте кросворди і головоломки, бо усе це допомагає тримати руки зайнятими і не дає їм тягнутися до вази з печивом. Мав би допомогти й компютер.

10.   Навчайтеся танцювати. Темними ночами не хочеться виходити на вулицю, тому займайтеся фізичними вправами в приміщенні. Завдяки урокам танців ви зможете залишатися у формі, отримувати задоволення і спалювати калорії: 1 година сальси спалює 380 калорій, а бальних танців – 350.

11.   Поповнюйте запаси білка. Вживання їжі багатої триптофаном – будівельним матеріалом для білка, допоможе впоратися з нападами голоду, викликаними психологічними причинами. Багатим джерелом триптофану є червоне пісне мясо, курка, індичка, риба, яйця, сир, горіхи і зернові.

12.   Одягайтеся яскраво. Вам, можливо, хочеться проводити зимові вечори згорнувшись калачиком у кріслі, одягнувшись у вільні брюки і в мішкуватий светр, але так ви не помітите, що набираєте вагу.  Продовжуйте носити облягаючий одяг, і він швидко дасть вам знати, якщо у вас зявляться зайві сантиметри.

13.   Зробіть свої улюблені страви менш калорійними. Навчіться готувати свої улюблені страви по-новому, щоб знизити вміст у них жирів і калорій. Використовуйте вихідні продукти з нижчим вмістом жиру, хліб із борошна грубого помелу. Менше зазвичай солодіть чай, компот та інші напої.

14.   Їжте більше помаранчевого. Як стверджують фахівці з квіткотерапії, помаранчевий колір піднімає настрій і додає нам енергії. Якщо у вас на тарілці буде щось помаранчеве: апельсини, мандарини, морква, ріпа, боби, болгарський перець, обрикоси, більше шансів, що ви відчуєте приплив сил і вам не захочеться наїдатися, щоб відчути себе краще.

15.   Займіться планами на літо. Замість того щоб удаватися до зимового смутку, віддавайтеся обдумуванню планів на майбутнє літо. Наберіть буклетів, досліджуйте інтернет, прикріпіть на дверцятах холодильника свою фотографію із минулої відпустки. Як тільки визначитеся з вибором, займіться тим, що допоможе вам отримати ще більше задоволення. Вчіть мову.

16.   Зігрівайтеся фізичними вправами. Візьміть у бібліотеці або в друзів DVD із записом вправ і займайтеся за ними. Або пограйтеся з дітьми в рухому гру – так ви зігрієтеся, порадієте і спалите деякі калорії, замість того щоб бурчати з приводу холоду. Не вмикайте опалення сильно.

17.   Більше перцю! Віддаючи перевагу гострій їжі, такій як страви мексиканської та індійської кухонь, ви зігріваєтесь і спалюєте жир. Дослідження показали, що перець чилі на 50 % підвищує ритм серця й обмін речовин протягом 3 годин після їди. Таких страв багато не зїсти, а смакові рецептори задовольняться швидше.

18.   Займіться коханням. Не відкладайте секс на вихідні. Пристрасні обійми вивільняють гормони щастя ендорфіни, а чим ми щасливіші, тим менше в нас причин шукати утіхи в їжі. Крім того, якщо інтенсивно старатися при сексі, за 20 хвилин спалюється 140 калорій, з фалосом – 150 калорій.

19.   Більше спіть. Скористайтеся додатковими годинами темряви, щоб провести час у країні мрій. На думку вчених, брак сну підвищує рівень гормонів, що впливають на апетит, за рахунок чого ми можемо гладшати. Крім того, чим більше ми спимо, тим менше часу проводимо в компанії вази з печивом.

20.   Отримуйте достатньо рідини. Взимку, коли за вікном холодно, легко забути, що треба пити воду. Проте теплі офіси, будинки і магазини все одно примушують нас пітніти і втрачати рідину з організму. Спрагу буває сприймають за голод і їдять, коли насправді потребують пиття. Щоб запобігти цьому, випивайте 6-8 склянок води на день.

21.   Почніть готувати за новими рецептами. Скористайтеся зимовими вечорами для кулінарних експериментів із використанням здоровіших інгредієнтів. Крім іншого, нарізання продуктів і метушня з кухнею допомагають спалювати приблизно 120 калорій за півгодини.

Не застосовуйте все й одразу – бо іще й схуднете, а зима усе таки для накопичення. На деяких пунктах згадуйте прислівя – маємо те, на що заслуговуємо, тобто усе стається не без нашої участі.

5

Коментарі

Гість: Алёна11

124.12.12, 17:34

Блин,задолбалась говорить-жрать надо меньше. Должно помочь!

    Гість: _Lu_

    224.12.12, 17:35

    Дуже сподобався момент в тексті "Уявляйте себе стрункою..." як тантра звучить

      Гість: Дед Кондратий

      324.12.12, 17:42

      Побильшэ сэкса-и станишь пахожаю на скилета

        424.12.12, 18:47

        хорошие советы

          Гість: Skyfall

          524.12.12, 19:25

          Так мило читать подобные советы в мужской заметке)))
          Спасибо

            625.12.12, 09:33Відповідь на 2 від Гість: _Lu_

            Дякую!

              725.12.12, 09:35Відповідь на 5 від Гість: Skyfall

              Дякую! моя ласкава.

                Гість: Skyfall

                825.12.12, 15:00Відповідь на 7 від talmud

                Не за что)))

                  Гість: Skyfall

                  925.12.12, 15:01Відповідь на 3 від Гість: Дед Кондратий

                  И что, многим нравятся скелеты?

                    Гість: ЗАМИР

                    1026.12.12, 08:37

                    Спасибо!