хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Як шукати чоловіка!


Легко знайти в мережі розумного співбесідника,  щирого друга, але не чоловіка собі. Фізіологічні фактори працюють лише при особистому контакті. Через те мережа є оманливим полем пошуку чоловіка. У даному випадку позитивні  випадки підкреслюють закономірність. (У зоопарках Європи можна побачити кенгуру, але щоб дійсно вибрати його для себе, то по кенгуру треба їхати у Австралію.) То ж найефективніше шукати собі чоловіка там, де їх багато за чоловічими професіями: лісоруби, шахтарі, військове училище, бібліотеки. Для пошуку зрілого самотнього чоловіка логічно було б використовувати: пральню, дешеву їдальню, лікарню (травматологію), продуктовий магазин, далі додумуйте самі.

Як більшість жінок представляються в мережі – зріст, вага, додають фото, «інше при спілкуванні», (щас, кинусь з тобою спілкуватись; є і без тебе) получається «м’ясо», без духовного наповнення. Їхня ставка на зовнішність, часто безпідставна.

Я науково досліджую сайт «знайомства», спотикаюсь об тих, без Образних, і почав їх просто пропускати. Така ж, з часом, реакція і у реальних чоловіків, тому образ (фото) дуже бажане. Більше того воно незамінне за відсутності прямого зорового контакту. Але не «передайте куті меду», занадто багато фото – це як розвішана у кімнаті білизна перед приходом нового гостя. Оптимально має бути 3 фото: портрет (для більшості губи зімкнуті); з легким оголенням (увагу тілу, а не одежі); у повний зріст. Зважайте на те, що вас на фото оточує: красивіша подруга, кішечка, собака – не бажані одразу; краще у переднику на кухні, на садовій ділянці, чи просто біля вогнища.

Мене, як мужчину дратує фраза: «хто полюбить мене такою, як я є». Нехай, навіть ти «свята», так що? Ти не будеш мене враховувати навіть у дрібницях. Я зі своєю благовірною «притираюсь» вже 43 роки, та й ще залишаються куточки роздору. Приємною була б фраза «я готова шукати разом із тобою взаємопорозуміння».

Про найголовніше: Невід’ємна сукупність факторів.  Нагадаю епізод з 70-ти річного кінофільму «Олександр Невський». Два воїни сватаються разом до боярині. Перший: - Хочеш веселого на вдачу, – за мене іди заміж; а хочеш смурного іди за нього. Другий: - Хочеш битою бути – за нього йди; а хочеш у шані і повазі прожити – за мене йди заміж. Тобто є такі фактори, які тримаються купи: веселий, бойовий, драчливий; або – тихий, стриманий, розважливий. Так от, стримані, розважливі, шанобливі чоловіки – зазвичай не бойові і не рішучі. Якщо ви натомість знайдете у собі ці якості, ваші шанси підвищаться.

 

5

Коментарі

анонім

128.01.13, 18:57

Согласна, только визуальный контакт

    Гість: Алёна11

    228.01.13, 19:00

    И за кого боярыня вышла?

      328.01.13, 19:05Відповідь на 2 від Гість: Алёна11

      И за кого боярыня вышла?Дивіться фільм.

        Гість: Сэм Ас

        428.01.13, 19:13

        Пока прочитал, чуть мозг не закипел....Вроде всё правильно....Но зачем так заморачиваьтся на этом....Какой бы не был контакт, он в любом случае контакт....

          Гість: Skyfall

          528.01.13, 19:14

          Очень интересно было получить от мужчины подобные советы, но должна отдать должное - информация действительно полезная

            Гість: vovk@m

            628.01.13, 19:33Відповідь на 1 від анонім

            Согласна, только визуальный контактшо уже согласна?
            визуальный контакт
            "в глаза смареть!!! я сказала в глаза...!!!" (с)

              729.01.13, 14:41

              " То ж найефективніше шукати собі чоловіка
              там, де їх багато за чоловічими професіями: лісоруби, шахтарі, військове
              училище, бібліотеки. "

              вот оказывается, где их нужно искать