Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Що значить любити правдивого Бога і Ісуса Христа

  • 29.02.12, 23:58
Якщо я був би членом якоїсь релігійної  громади і мені сказав хтось, я хочу обрізатися. Я йому відповів, йди обрізуйся та це тебе не врятує, якщо ти Бога не любиш.  Якщо мене запитали, я буду суботу Богу віддавати на служіння. Я відповів би,  віддавай та це тебе не врятує, якщо ти не любиш Бога.  Якщо мені сказали, я хочу збудувати велику церкву для того щоб люди могли служити Богу. Я відповів би, будуй та це не врятує тебе, якщо ти любові не маєш. Якщо мене запитали, я хочу піти поставити свічку перед іконою. Я відповів став,  якщо ти не знаєш правдивого Бога і посланого ним Ісуса Христа.

От ще одна важлива причина по якій був посланий Ісус Христос. Месія прийшов  розповісти нам правду про цього Бога. Ми вже багато знаємо про Бога, ми знаємо що він має ім’я, що він один,  що Ісус його син, і що ми люди також його сини і дочки.
Та ми не знаємо  як цьому Богу поклонятися.  Коли Ісус був на землі повідомив нам  як це потрібно робити, це повідомлення записав Іван в своїй Євангелії,  в четвертому розділі, в двадцять третьому по двадцять четвертий вірш - Але наступає година, і тепер вона є, коли богомільці правдиві вклонятися будуть Отцеві в дусі та в правді, бо Отець Собі прагне таких богомільців. Бог є Дух, і ті, що Йому вклоняються, повинні в дусі та в правді вклонятись.
(Від Івана 4:23,24)  


От тут і стоїть перед нами питання , що значить поклонятися  в дусі і правді.  Це і буде тема нашого дослідження  далі....  
Що значить поклоніння в правді, це поклоніння основане на знанні,  не основане на тому, що ми щось собі нафантазували  і придумали. Ми маємо, чітке та ясне знання про цього Бога і маємо чітку основу нашої віри.
Що значить  поклоніння в дусі, це значить,  що ми любимо свого творця вище всього, і своїм серцем належимо тільки йому.

 Як правильно поклонятися Богу

Якщо ми поклоняємося в дусі і правді Богу, ми тоді повинні знати, що намальоване художником чи скульптором то не Бог, книга  Псалмів  нам каже в 115 ; 11-16 (Ру. Пс: 113) А Бог наш на небі, усе, що хотів, учинив.  їхні божки срібло й золото, діло рук людських:  вони мають уста й не говорять, очі мають вони і не бачать,   мають уші й не чують, мають носа й без нюху,   мають руки та не дотикаються, мають ноги й не ходять, своїм горлом вони не говорять!  Нехай стануть такі, як вони, ті, хто їх виробляє, усі, хто надію на них покладає!
(Псалми 115:11-16)


Чи може хтось з попів сказати яким іконам поклонявся Петро чи Павло ? Звичайно вони іконам не поклонялися.  Ап Павло навпаки казав, що такі малюнки не боги, це записано в книзі Діяннях в дев'ятнадцятому розділі  з двадцять четвертого по двадцять сьомий вірш - Бо один золотар, Дмитро на ім'я, що робив срібляні Артемідині храмки, та ремісникам заробіток чималий давав,  згромадив він їх і ще інших подібних робітників, та й промовив: Ви знаєте, мужі, що з цього ремесла заробіток ми маємо.  І ви бачите й чуєте, що не тільки в Ефесі, але мало не в усій Азії цей Павло збаламутив і відвернув багатенно народу, говорячи, ніби то не боги, що руками пороблені.  І не тільки оце нам загрожує, що прийде зайняття в упадок, а й храм богині великої Артеміди в ніщо зарахується, і буде зруйнована й велич тієї, що шанує її ціла Азія та цілий світ.
(Дії Апостолів 19:24-27)

І сучасна релігійна еліта добре знає, що таке поклоніння непотрібне Богові яке вони проповідують, та ремесло по малюванню ікон чудове,  і добрі гроші приносить пузатим від людської крові попам, тому вони продовжують нас дурити.

Ці попи заставляють нас, замість Бога, поклоняються  різній мертвечині. Весь час тягають гроби зі святими мощами, таке враження, що  люди служать Богові в якомусь моргові. Вони носять кістки померлих людей, які вже давно стали порохом і цілують ці кістки, думають що відбудеться чудо.  Та чи потрібно у правдивому поклонінні поклонятися  мертвим, це ми узнаємо далі.

Що цікаво не тільки мертвим, навіть живим людям поклонятися не можна, це видно з події яка відбулася з апостолом Петром, ця подія записана в книзі Діяння  10 : 25-26 -А як увіходив Петро, Корнилій зустрінув його, і до ніг йому впав і вклонився. Та Петро його підвів, промовляючи: Устань, бо й сам я людина!
(Дії Апостолів 10:25,26)

Якщо би Корнилій вклонився Петру в знак пошани як до людини, тоді апостол Петро йому нічого не сказав би. Тому що нічого страшного в цих діях немає, це нормальний знак поваги. Та  Корнилій впав до ніг Петра думав що він Бог, Петро підняв його і сказав що він людина.   То  чи можуть пояснити  брехуни  збоченці,  які тягають мертвечину по цілому  світові,  як можна поклонятися мертвим які вже давно померли.

З одної сторони ці брехуни попи кажуть нам, та  вчать нас, цим словам, що записані в книзі Повторення Закону вісімнадцятий розділ  з десятого по дванадцятий вірш  -  Нехай не знайдеться між тобою такий, хто переводить свого сина чи дочку свою через огонь, хто ворожить ворожбу, хто ворожить по хмарах, і хто ворожить по птахах, і хто чарівник, і хто чорнокнижник, і хто викликає духа померлого та духа віщого, і хто питає померлих. Бо гидота для Господа кожен, хто чинить таке, і через ті гидоти Господь, Бог твій, виганяє їх перед тобою.
(Повторення Закону 18:10-12)

А самі попи збоченці порушують правильне поклонінь і  поклоняються мертвим.  Мертві люди не живуть , і якщо хтось бачив мертвих у видіннях,  це робота мізків людини, які є у стресовому стані. Чи він бачив одного з Ангелів самого диявола.  
Визиваючи духа померлого, ми не визиваємо самого померлого, ми визиваємо  диявола. Тому ця постанова прописана в законії.

Поклоніння в дусі, це поклоніння основане на духовному єднанні з Богом,  таке єднання досягається через почуття, через любов. Ми на Україні маємо два розуміння  любові, одне розуміння  це любов інше це кохання.  Любов до жінки це кохання, та якщо ми проявляємо почуття до батьків чи родичів це любов. Ось про таке розуміння любові йде мова, тільки це почуття до Бога вище того чим ми любимо  батьків, тому Ісус сказав такі слова в Матвія  десятий розділ тридцять сьомий вірш  -   Я ж прийшов порізнити чоловіка з батьком його, дочку з її матір'ю, і невістку з свекрухою її.  І: вороги чоловікові домашні його!
(Від Матвія 10:35,36)

Це почуття до Бога називається Агапе, подібне почуття мають патріоти до свого народу і готові померти за народ. Таку готовність померти за Бога і Христа мали і християни в першому столітті, вони йшли на смерть за свою віру.
 

Страта Християн в Римі

Це принцип правильного поклоніння Богу, таке поклоніння нагадую, основане на чіткому знанні Бога, а не на видумці якихось людей  і на чутках. Почуття  любові до Бога можна досягти тільки через пізнання правдивого Бога, і тут фанатизм сліпий не підходить, тому що не можна любити того кого не знаєш.


Далі  ми розглянемо правильне служіння Ісусу Христу.

Знання про правдивого Бога, це добре, та нам потрібна знати і його сина Ісуса Христа, і це підкреслив сам Ісус сказавши «Життя  вічне, це те,  щоб пізнали Тебе, єдиного Бога правдивого, та Ісуса Христа,  що послав Ти Його.»  Як ми бачимо Ісус відмітив, що знання про нього, є важливим для правдивого поклоніння.

Задам риторичне питання, чи знала правдивого Бога Єврейська Релігійна Система часів Христа ? Так знала,  тільки вона не прийняла Месію, і чекала його далі, та  продовжує чекати сьогодні.  Наслідки для цієї релігійної системи відомі, ця система знищена,тому що не пізнала Ісуса.  Ця релігійна система зазнала такий удар, що втратила все, Храм , коліна  Ізраїлю, в тому числі коліно священнослужителів, коліно Лівії.  Тому нам, щоб не бути відкинутим Богом потрібно знати його сина. Будемо досліджувати    

Ми багато вже знаємо про Месію,  ми знаємо,  навіщо він прийшов.  Він прийшов щоб заплатити викуп, також для того щоби заключити  новий союз, між людьми і Богом. Також, щоб розповісти про намір Бога встановити своє царство по всій землі.  Він також повідомив що він є тим Царем який буде керувати в цьому Царстві тисячу років.  

Та щоби нам  пізнати його та Отця ближче, ми повинні зрозуміти, що він ще вчитель . Івана 3: 2 - Він до Нього прийшов уночі, та й промовив Йому: Учителю, знаємо ми, що прийшов Ти від Бога, як Учитель, бо не може ніхто таких чуд учинити, які чиниш Ти, коли Бог із ним не буде.
(Від Івана 3:2)
Ісус це вчитель, який приніс нам вчення Нового Заповіту. Івана  чотирнадцятий розділ, шостий вірш  - Промовляє до нього Ісус: Я дорога, і правда, і життя. До Отця не приходить ніхто, якщо не через Мене.
(Від Івана 14:6)

 Якщо ми не визнаємо його як вчителя і не вивчаємо його вчення,  наша віра пуста.  Тільки через знання і визнання науки Месії людина може сказати, що він християнин, і послідовник Христа.


Ісус Вчитель.

Також ми повинні розуміти і визнавати одну важливу річ, що Ісус є Цар.  І зараз він садить по праву руку Бога на небі, тому ми можемо і не тільки до Бога звертатися в молитвах,  ми можемо звертатися і до Царя Ісуса, якщо ми визнаємо його  правління. Івана 14:13-15 - І коли що просити ви будете в Імення Моє, те вчиню, щоб у Сині прославивсь Отець.  Коли будете в Мене просити чого в Моє Ймення, то вчиню.  Якщо Ви Мене любите, Мої заповіді зберігайте!
(Від Івана 14:13-15)

Також ми повинні усвідомити що Ісус не Бог, він сам сказав, що Отець більший мене.  Якщо ми вважаємо  Месію Богом Всемогутнім, це буде ідоло-поклоніння  якого і сам Ісус не хотів. Такого поклоніння хотів диявол, коли збунтував людей в Раю, диявол хотів бути Богом. Ісая 14:13,14 -Ти ж сказав був у серці своєму: Зійду я на небо, повище зір Божих поставлю престола свого, і сяду я на горі збору богів, на кінцях північних,  підіймуся понад гори хмар, уподібнюсь Всевишньому!
(Ісая 14:13,14)


 Також християнин повинен розуміти тему викупу яку заплатив Ісус за наші гріхи.  Без визнання жертви і розуміння її, така людина може називати себе ким завгодно, тільки не християнином.  Християнин розуміє принцип жертви Христа і дякує  Месію і Бога за цю жертву. До Колосян 1:14-17 - в Якім маємо відкуплення і прощення гріхів.  Він є образ невидимого Бога, роджений перш усякого творива.
 Бо то Ним створено все на небі й на землі, видиме й невидиме, чи то престоли, чи то господства, чи то влади, чи то начальства, усе через Нього й для Нього створено!  А Він є перший від усього, і все Ним стоїть.
( До Колосян 1:14-17)



Чисте і правильне поклоніння Богові основане, на знанні, на вченні Христа,  а не на вчені старців і якоїсь іншої людини.  І тільки така потужна основа, нас може познайомити з Богом і з Ісусом Хрестом. Жоден Пастор, жоден Піп, нас з Богом не познайомить.  Познайомити нас може тільки книга Біблія, яку Бог дав нам, щоб ми могли знати і любити його. Приповісті 2:1-6 -Сину мій, якщо приймеш слова мої ти, а накази мої при собі заховаєш, щоб слухало мудрости вухо твоє, своє серце прихилиш до розуму, якщо до розсудку ти кликати будеш, до розуму кликатимеш своїм голосом,
 якщо будеш шукати його, немов срібла, і будеш його ти пошукувати, як тих схованих скарбів, тоді зрозумієш страх Господній, і знайдеш ти Богопізнання, бо Господь дає мудрість, з Його уст знання й розум!
(Приповісті 2:1-6)
6

Коментарі

Гість: Піночет

11.03.12, 00:17

Оце ти шпариш

    21.03.12, 00:40Відповідь на 1 від Гість: Піночет

    Це я переношу статті, з іншого сайту

      Гість: Піночет

      32.03.12, 22:04Відповідь на 2 від Voliaa

      Це я переношу статті, з іншого сайтуНе встигнуть прочитати...вірніше вже не встигли