Всесвітній день Сидру
- 03.06.25, 14:34

Всесвітній день Сидру
Всесвітній день сидру (World Cider Day) відзначається 3 червня кожного року, щоб вшанувати історію та культуру приготування та вживання Сидру в усьому світі.
Сидр — це ферментований напій, первинно виготовляємий з яблук або інших фруктів.
Цей день є нагодою відзначити різноматність Сидру, які існують у всьому Світі, а також пропагувати традиційність та екологічно чисті методи виробництва.
Коментарі
Mykolaj_58
13.06.25, 14:43
Окрім традиційних (що бачимо у продажу) вмію самостійно робити Сидр:

• із цвіта Акації (ароматний),
• із пелюстків Чайної Рози (пречудовий),
• із плодів Аличі (чудовий)
А ви пробували створити Сидр за власним рецептом ?
Эйч
23.06.25, 17:22
в мене булькає 20л з чайної рози
Mykolaj_58
33.06.25, 17:51Відповідь на 2 від Эйч
коли будемо дегустувати ?

Эйч
43.06.25, 18:05Відповідь на 3 від Mykolaj_58
ну молодого через місяць спробую, поки ще "шапку" не зняв. Але вже аромат бомбезний. А так десь на новий рік, дівчата з нього прямо фігєють

Mykolaj_58
53.06.25, 18:24Відповідь на 4 від Эйч
цікаво було би поділитись досвідом,
і проДегустувати напої один одного ?
(у мене також поставлено доЗрівання)
Эйч
63.06.25, 18:29Відповідь на 5 від Mykolaj_58
Е. ящо спробуєш мого дистиляту 50% то всі легкі напої будуть відпочивать

Mykolaj_58
73.06.25, 18:31Відповідь на 6 від Эйч
Эйч
83.06.25, 18:57Відповідь на 7 від Mykolaj_58
ще дід вчив

Mykolaj_58
93.06.25, 19:04Відповідь на 8 від Эйч
згадвймо і наших Дідів !

Adamas
104.06.25, 11:31
рецептом поділіться, будь-ласка.