хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Каструля для українського Борщу ...

5

Останні статті

Коментарі

117.11.20, 19:35

Взагалі-то БОРЩ український томлять у печі (а не варять) у казанках і чугунках.

    Гість: bjnj

    217.11.20, 19:39Відповідь на 1 від Nikolka

    Взагалі-то БОРЩ український томлять у печі (а не варять) у казанках і чугунках.Якось Ви так категорично заявили) з печами, скажу я Вам, проблемка у 21 сторіччі, але борщі як їли так і їдять)

      317.11.20, 19:40Відповідь на 1 від Nikolka

      так-таки так, але цивілізація внесла свої корективи,

      бо тієї Печі в сучасній квартирі вже немає...

        417.11.20, 20:34

        Прочитав борше
        Борш (ш, а не щ)- у румунській кухні кислий гарячий квас, на якому готуються їхні супи, надає специфічний запах у кухні

          Гість: LUBIMAJЯ

          518.11.20, 13:18

          Гарна каструля!

            618.11.20, 14:04Відповідь на 4 від NoTaRь

            Мене колись вразив, а потім і сподобався БОРЩ, зроблений НЕ на звичйній основі МОРСу
            (квашених ПОМІДОРів),

            а на основі квашених БУРЯКів...

            Такі БОРЩі варила моя Мачуха (переселенка з карпатських лісів), а більше я таких БОРЩів не бачив навіть у РЕСТОРАНах....

              718.11.20, 14:04Відповідь на 5 від Гість: LUBIMAJЯ