At

At

Згадаймо і пам"ятаймо!

"22 червня 1941 року це одна з найсумніших дат в історії України і країн колишніх республік Радянського Союзу.
Будь-яка війна несе нещастя людству. Якою б вона не була, загарбницькою чи визвольною, це завжди – жертви, горе і сльози матерів, дружин, дітей, голод і розруха, це рани, що залишаються на все людське життя. Немов в одному вогненному казані переплітаються на війні, Правда і брехня, Подвиг і зрада, Милосердя і жорстокість, Честь і безчестя. Затівають війни політики, розплачуються – прості люди."
Згадаймо тих, хто відвоював для нас мир!
ось відома і чудова пісня у виконанні прекрасної і ТАЛАНОВИТОЇ юнки Діани Глухової зі Львова.
[ ще відео ]

At

At

до літа

мабуть що піар, але непроплачений nini 
просто сподобалось тай якраз до часу dada bravo


[ ще фото! ]

At

At

Їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них.


Вітання ВСІМ дітям і їх рідним з Міжнародним днем дітей (International Children’s Day)!!!
Здоров"ячка, радості, миру і добра!!! smile cvetok podarok dance


"Кожен повинен задуматися і подивитися на дітей, які поруч. Кожен повинен зробити для своєї дитини свято. Це свято потрібне, щоби люди звернули увагу, подивилися, що поруч є діти з їхніми проблемами і потребами. Ми робимо свято, щоби послухати дітей та інколи в них повчитися."

"Діти - це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. Діти - це ангели. Вони не повинні страждати від того, що хтось вважає їх чужими. Вони повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство. Давайте створимо для них такий світ разом!"

[ Читати далі ]

At

At

Вітаю!!!


Вітаю всіх представниць прекрасної статі зі святом!!!
Здоров"я, краси, добра, любові і кохання!!!

At

At

шафа грає, бамбетель скаче!

ШАФА ГРАЄ, БАМБЕТЕЛЬ СКАЧЕ!!!ura dance boyan letsrock tost
(хто незнає значення цього вислову - в кінці замітки поясню)podmig


Вітаю ВСІХ Івано-Франківців і ВСІХ хто тимчасово перебуває у нашому обласному центрі
з ДНЕМ нашого славного міста!!!

п. с. трохи запізно unsmile prostite але хто з інших міст має бажання і можливість завітати - ВЕЛКАМ! car а чого ні, ще не  вечір, а може в кого й власний вертоліт чи літак є smile

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ:

7 травня славне місто Івано-Франківськ відзначатиме 349-ту річницю, і з нагоди свята відбуватиметься ряд святкових заходів. Зокрема о 16 год. концерт у міському парку, де Ірина Зінковська співатиме кілька пісень, та о 17 год. в Івано-Франківському Обласному музично-драматичному театрі ім.І.Франка, де вкінці концерту Ірина виконає пісню, яка ще не "засвітилася" в Інтернет-просторі та радіоефірі. Що це буде - маленька таємниця-сюрприз.

9 травня в Будинку культури міста Надвірна співачка виступить з нагоди Дня Перемоги.

10 травня в Івано-Франківському драмтеатрі відбудуться урочистості та святковий концерт, де Ірина Зінковська піснею вітатиме податківців.

тут детально про інші заходи:


[ про шафу з бамбетлем ;) ]

At

At

Пам"ятай!

От имени бывших жителей ныне покинутого города Припять, обращаемся ко всем пользователям сети Интернет: форумчанам, блоггерам, участникам интернет-сообществ, случайным прохожим - всем, кому не безразлична тема Чернобыльской катастрофы. На срок с 25 по 27 апреля, в 25-ю годовщину чернобыльской катастрофы, замени свою аватару на огонек свечи! Покажи, что ты Помнишь!..
авки можна взяти тут http://photo.i.ua/user/2884987/222780/ Просьба ко всем, кто решит поддержать данную инициативу, перепостить это сообщение в собственных блогах и на форумах, участниками которых Вы являетесь. С уважением, Администрация сайта г. Припять. www.pripyat.com

В память о Чернобыльской катастрофе мы приглашаем всех присоединиться к независимой и некоммерческой инициативе и стать участником Культурного Марафона «Помни», который состоится с 22 по 28 апреля этого года.

[ відеокліп на пісню А. Челентано! ]

At

At

А у нас ... !


dance siladraznilka dance
У Івано-Франківську на площі Ринок після завершення Великоднього богослужіння в храмах духівництво християнських конфесій освятило найбільший Великодній кошик України. На церемонію освячення прибули представники Книги рекордів України.

Комісія у складі 5 осіб зафіксувала рекорд у номінації "Масові заходи та розміри".

[ Читати далі і ще фото ]

At

At

Зі Світлим Святом!


--------------------------------------

Вітаю ВСІХ з ВОСКРЕСІННЯМ ХРИСТОВИМ!
Добра, любові, радості і гараздів!

---------------------------------------

At

At

At

At

вимикаймось!


Сьогодні, 26 березня о 20:30 люди по всьому світі вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність об’єднаних дій для боротьби зі зміною клімату.

Приєднуйся й ти! Зареєструйся на сайті, дізнайся, хто вже підтримує Годину Землі, а також, що буде відбуватися на Годину Землі у твоєму місті!
Відвідай захід, присвячений Годині Землі, зніми на фото чи відео та відправляй нам свої кадри, які побачить вся країна!

[ хто невимкне - вам допоможуть (друге відео) ;) ]

0%, 0 голосів

75%, 6 голосів

25%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.