At

At

Вшануєм пам"ять! (доповнення)

ЗВЕРНЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО КОМІТЕТУ ІЗ ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ-ГЕНОЦИДУ 1932-1933 РОКІВ В УКРАЇНІ Дорогі співвітчизники! У суботу, 27 листопада, вся Україна й увесь світ вшановуватимуть пам'ять мільйонів жертв Голодомору 1932-1933 років. Це безпрецедентний злочин у світовій історії. Бо штучний голод був спрямований не лише на фізичне знищення українців. Комуністичний режим прагнув позбавити українську націю її волелюбного духу, її ідентичності, зламати їй хребет. Поставити знесилених голодом, страхом та відчаєм українців на коліна. Стерти генетичну пам'ять народу. Викорінити навіть думки про свободу та власну державу. Мільйони загиблих. Десятки мільйонів ненароджених. Понівечені людські долі. Виснажена душа українського народу. Немислимий масштаб цієї трагедії. Ім'я їй - Голодомор. Її суть - геноцид. Україна та світ схиляють голову у скорботі. Ми не забули. Ми пам'ятаємо. Звертаємося до церков та релігійних організацій із проханням провести панахиди й узяти участь у жалобних заходах зі вшанування пам'яті жертв Голодомору-геноциду 1932-1933 років. Cподіваємося на вияв активної громадянської позиції журналістів: висвітлення історичної правди про Голодомор-геноцид, оприлюднення історичних матеріалів та архівних документів, показ документальних фільмів, щоб тема Голодомору-геноциду стала провідною у випусках газет і журналів, на телебаченні, радіо і в інтернеті впродовж поминального тижня і 27 листопада. Звертаємося до керівників освітніх закладів, вчителів підтримати загальнонаціональну традицію та провести у поминальний тиждень 22-26 листопада «Урок пам'яті». Закликаємо політичні партії, громадські організації та інші інституції громадянського суспільства на аполітичній основі, за відсутності партійної чи іншої символіки, під національними прапорами з жалобними стрічками в Києві та в регіонах приєднатися до загальнонаціональної хвилини мовчання та акції "Запали свічку" 27 листопада 2010 року. Закликаємо всіх людей доброї волі, незалежно від національності, громадянства, віросповідання, усіх, хто поділяє біль та скорботу українського народу, 27 листопада о 16-й годині запалити свічку за душі тих, кого забрав Великий Голод 77 років тому. Вічна їм пам'ять. Ольга БОГОМОЛЕЦЬ, БРЮХОВЕЦЬКИЙ В'ячеслав, Іван ВАКАРЧУК, Іван ВАСЮНИК, Василь ВОВКУН, Володимир В'ЯТРОВИЧ, Анатолій ГАЙДАМАКА, Дмитро ГНАТЮК, Петро ГОНЧАР, Іван ДЗЮБА, Іван ДРАЧ, Єп. ЄВСТРАТІЙ, Андрій ЖОЛДАК, Микола ЖУЛИНСЬКИЙ, Євген ЗАХАРОВ, Євген ЗОЛОТАРЬОВ, Геннадій ІВАНУЩЕНКО, Сергій КВІТ, Андрій КОГУТ, Роман КРУЦИК, Ніла КРЮКОВА, Станіслав КУЛЬЧИЦЬКИЙ, Неля ЛАВРИНЕНКО, Олександр МАКСИМЧУК, Ніна МАТВІЄНКО, Марія МАТІОС, Василь МАРОЧКО, Дмитро ПАВЛИЧКО, Олекса ПЕТРІВ, Мирослав ПОПОВИЧ, Олег РИБАЧУК, Стефан РОМАНІВ, Євген СВЕРСТЮК, Михайло СВИСТОВИЧ, Володимир СЕРГІЙЧУК, Євген СТАНКОВИЧ, Лесь ТАНЮК, Ігор ЮХНОВСЬКИЙ

http://www.holodomor33.org.ua/category?id=19

[ як у нас ]

At

At

Вшануєм пам"ять!

Приєднаємся до загальнонаціональної хвилини мовчання та акції "Запали свічку" 27 листопада 2010 року.

Вшануйєм пам'ять жертв голодомору! Заміним тимчасово свої аватари!

Якщо хтось незнає як замінити: 

1) стаєм на вибраний з нижче пропонованих аватарів

2) клацаєм правою кнопкою миші і вибираєм "зберегти зображення"

3) вибираєм куди зберегти

4) в кого не Vip-аккаунт - видаляем попередній свій аватар і встановлюєм один з нижче пропонованих

готові GIF-анімовані аватари 100х100:

    

в кого не зберігається звідси, ось розмістив в своєму розділі "фотоальбом" http://photo.i.ua/user/2884987/222780/

Свічка повинна горіти не на підвіконні, а в серці... На підвіконня може поставити кожен... Вікторія, м. Львів http://www.radiosvoboda.org/content/article/2223047.html

At

At

сумна лавсторі :(

гарна музика!

At

At

ВАМ дівчата і жінки


можливо й "баян", а можливо й кому згодиться podmig

"Когда длинные волосы, постоянно мучает вопрос какую прическу сделать, чтоб и красиво было, и одновременно что-то новенькое.
Вот 10 вариантов косичек."

At

At

СУПЕРреклама!!!

В кінці, де цей козел татусь з сином вдруге зустрічають в супермаркеті панду, я б додав ще маленький епізодик де панда, коли вони проїзджають попри неї, дає цьому татусеві копняка з титром "спробуй наступного разу дитині некупити!" lol

At

At

Неймовірна лав сторі! (доповнення)

Якщо комусь сподобалась музична композиція з попередньої моєї замітки http://blog.i.ua/user/2884987/571617/ bravo  , то пропоную цілий альбом однієї з моїх улюблених виконавиць Mylene Farmer "Innamoramento" http://files.i.ua/user/2884987/77609/ letsrock bravo

Так, сир безкоштовний, але без мишоловки! smile кого цікавить - поспішайте, бо в будь-який час можу видалити!

*шопотом* ну а хто захоче подякувати серйозніше ніж просто "Дякую!", то ображатись небуду podmig

і пам"ятаєм: smile

Усі музичні композиції (mp 3-файли) представлені винятково для ознайомлення без цілей комерційного використання.  Права відносно музичних композицій належать їхнім законним правовласникам. Будь-яке поширення й/або комерційне  використання без дозволу законних правонаступників заборонено. Будь-ласка, вилучите отримані музичні добутки (mp  3-файли) після ознайомлення з ними й придбайте компакт-диск або касету з музичними композиціями, що сподобались.

At

At

Камінь кохання


Його встановили, ще в травні цього року, але можливо хтось і незнав або просто цікаво ;)

[ Читати далі ]


At

At

Останні теплі дні


Вчора в нас була чудова сонячна погода з температурою + 17! :)
Мабудь останні теплі дні :(
А у вас?
вмикайте музику

At

At

Неймовірна лав сторі!


"Що може бути солодше за те, коли любить і прагне до тебе добра душа?" Г. Сковорода

рекомендую увімкнути фонову композицію


История двух фотографов

Невероятная любовная история, за которой следили изо дня в день тысячи людей, происходила на крупнейшем в мире фотосайте flickr.com. Два фотохудожника с разных материков совершенно очаровательным образом нашли друг друга через свои работы. Аарон и Рози. Талантливые фотографы, красивые люди. История, достойная экранизации.

Так вот, на этом фотосайте фотографии отсортированы по группам. Одна из таких групп называется 365. Суть этой группы в том, что каждый ее участник ежедневно выкладывает автопортрет в сеть в течение года. Креативные работы друг друга заметили Rosie Hardy и Aaron Nace. Это вылилось во взаимную симпатию. А дальше случилась просто шикарная вещь. Они придумали делать совместные фотографии, находясь при этом за тысячи километров друг от друга (она в Англии, он в Америке). Идея была такая: Рози фотографировала себя и отправляла Аарону, который подбирал свет, цвет, интерьер в тему снимку Рози и делал коллаж из ее и собственного снимка. Получалось так, что догадаться о том, что люди не вместе, было практически невозможно. Их снимки снискали большую популярность, каждую очередную работу комментировали сотни людей. В результате Рози и Аарон создали совместный проект ARFotography, где они выкладывают все свои работы, ведут блог, а также предлагают любые работы для продажи. Кстати, они-таки встретились :) И в первый раз встреча произошла в День Святого Валентина :)

[ багацько фоток ]

At

At

Барвінок вічний, як і вічна думка


На рахунок попередньої замітки про українську мову, тут дехто зробив такий закид:
выбор прилагательного не самый лучший, если учесть, что барвинок есть классическим кладбищенским растением. его с давних времен садили в Украине на могилы. замените уж на "мова солов’їна".

по-перше: це не я вибрав і вкорінив вислів "мова барвінкова"
по-друге: "Барвінок малий, як і решта видів барвінку, є улюбленою декоративною рослиною українців. Барвінок малий широко культивують у парках, лісопарках, скверах, суцільних насадженнях і куртинами на схилах, ровах, кам'яних гірках. Його вирощують на кладовищах і в горщиках на балконах."
по-третє: дякую, що нагадали - міняю :)
по-четверте: читайте далі