Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

At

At

"Звізда Києва" - нове!

З 10 січня абоненти «Київстар» можуть отримувати на мобільні телефони не тільки текстові, а й мультимедійні повідомлення, що надсилаються з комп’ютерів за допомогою електронної пошти. Для цього достатньо активувати нову послугу «SMS/MMS з е-мейл». До кінця лютого 2011 нова послуга працює безкоштовно. З початку січня 2011 року нова послуга «SMS/MMS з е-мейл» доступна в будь-яких тарифних пакетах «Київстар». Послуга стане у пригоді абонентам, коли їх друзі чи колеги не мають під рукою мобільного телефону, або не можуть відірватись від комп’ютера, щоб зателефонувати. Завдяки новій послузі, абоненти «Київстар» можуть отримувати на свої телефони тексти з великою кількістю символів, мультимедійні листівки, аудіо-файли, що надсилаються з електронної пошти. А користувачі інтернету — швидко і комфортно спілкуватись з абонентами мобільного зв’язку з клавіатури своїх комп’ютерів. З послугою «SMS/MMS з е-мейл» абоненти «Київстар» можуть отримувати: — текстові і мультимедійні повідомлення не лише у домашній мережі, а й у роумінгу; — тексти довжиною 765 символів у латиниці і 335 символів у кирилиці; — мультимедійний контент в різних форматах (jpeg, mp3, avi, та ін.) обсягом до 1 Мб. Для підключення послуги «SMS/MMS з е-мейл» абонент «Київстар» повинен надіслати текстове повідомлення будь-якого змісту на скорочений номер 7021. Для відправки текстового SMS повідомлення з комп’ютера необхідно зазначати адресу у форматі 380ХХХХХХХХ[email protected], де 380ХХХХХХХХX — номер мобільного телефону одержувача. Щоб надіслати мультимедійне повідомлення, номер адресата слід набирати у форматі 380ХХХХХХХХ[email protected]. Послуга доступна для всіх абонентів «Київстар», передплаченої та контрактної форми обслуговування. Директор з розвитку бізнесу на масовому ринку об’єднаного «Київстар» Віталій Ворожбит: «Потреби абонентів у додаткових послугах дедалі більше зростають. Так, у звичайні дні SMS-трафік у мережі «Київстар» складає близько 400 тис повідомлень на годину, а в свята — зростає у десятки разів. Завдяки послузі «SMS/MMS з е-мейл» абоненти «Київстар» можуть урізноманітнити своє спілкування — тексти, відео чи аудіо файли можна надсилати на мобільні телефони з клавіатури комп’ютера так само просто, як і з клавіатури мобільного. Нова послуга задовольнить потреби як мобільних абонентів компанії, так і користувачів широкосмугового «Домашнього інтернету».

До 28.02.2011 послуга «SMS/MMS з е-мейл» надаватиметься безкоштовно

http://www.kyivstar.ua/press_center/news/releases/?id=15586

5

Коментарі

115.01.11, 00:24

на роботі КС, вдома знову новини про КС
"Ни минуты покоя"
До речі, щодо назви компанії, то нещодавно один абонент з Львівської області вимагав змінити КС на "Київську зірку"

    215.01.11, 00:48Відповідь на 1 від Agnesssa

    получается сокращенно КЗ - коза, так что ли.

      315.01.11, 00:48Відповідь на 1 від Agnesssa

      на роботі КС, вдома знову новини про КС
      "Ни минуты покоя"
      До речі, щодо назви компанії, то нещодавно один абонент з Львівської області вимагав змінити КС на "Київську зірку"
      ну я поки ніяких вимог не висував (інгліш трохи знаю), ну а те, що ви (вона - Звізда) всюди, то ... "коні не винні"
      а в якому сенсі вона так на ваш спокій посягає - працюєте там?

        415.01.11, 00:56Відповідь на 2 від Vituniya

        получается сокращенно КЗ - коза, так что ли.некоторые Лайф лифчиком называют.

          Гість: Soloveitchik

          515.01.11, 01:13

          Так смс по моему и раньше можна было отсылать, только нада было разблокировать номер, там не сложно было это сделать......это наверное спама на телефон будет теперь куча ((

            615.01.11, 01:22Відповідь на 5 від Гість: Soloveitchik

            Так смс по моему и раньше можна было отсылать, только нада было разблокировать номер, там не сложно было это сделать......это наверное спама на телефон будет теперь куча ((здається ти читав неуважно або не все?

              Гість: Soloveitchik

              715.01.11, 01:37Відповідь на 6 від At

              Так смс по моему и раньше можна было отсылать, только нада было разблокировать номер, там не сложно было это сделать......это наверное спама на телефон будет теперь куча ((здається ти читав неуважно або не все?ну да, чуток не то ....а услуга ммс практически мертва, это они её типа хотят хоть както оживить?

                816.01.11, 00:31Відповідь на 3 від At

                ага, півроку працюю
                Шкода,що я не на психолога вчилась - серед абонентів так багато "талантів"

                  917.01.11, 09:36Відповідь на 8 від Agnesssa

                  ага, півроку працюю
                  Шкода,що я не на психолога вчилась - серед абонентів так багато "талантів"
                  то мабуть в 466 працюєте, чи як вона там правильно зветься?
                  а на рахунок "талантів" згоден