хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

У Львові ДАЇ зупиняють авто і роздають повістки водіям

"УВАГА!!!!!
Нова схема вручення повісток про мобілізації!!!!!
Працівники ДАІ зупиняють вас, беруть права та запрошують до них в транспортний засіб (усе дуже ввічливо), ви сідаєте, а там військовий комісар з повісткою в яку тільки вписує ваше ПІБ. Так вчора зупинили мого знайомого по дорозі в Самбір."

http://inlviv.net/news/crime/da-shniki-razom-z-v-iskovimi-kom-sarami-.html

"Увага, Львів! 7.02.2015р. На в'їздах в місто стоять пости 1 даішник + 1 автоматчик + 2 з військомату. Даїшник зупиняє і бере права і техпаспорт, просить вийти з авто, представники військомату намагаються виписати повістку прямо на дорозі. Правомірність таких дій викликє сумніви, м'яко кажучи. Майте на увазі і будьте готовими гідно повестися в подібній ситуації. Незайвою буде консультація юриста."

http://inlviv.net/news/crime/da-shniki-razom-z-v-iskovimi-kom-sarami-.html

"Інформація від друзів - дійсно ДАЇ зупиняє, взяли права і запросили в свою автівку, де сидить представник воєнкомату. Він переписує в повістку усі дані і вручає. Пояснення людині, що ти вже стоїш на обліку і відвідував воєнкомат, ніяк не впливають.
Це відбулось на Стрийській трасі на під"їзді до Львова."

Цю інформацію ZAXID.NET підтвердив речник обласного військкомату Роман Поронюк. За його словами, повістка дається для уточнення облікових даних у військкоматі.

http://inlviv.net/news/policy/u-v-iskomat-p-dtverdili-scho-razom-z-da-.html

НАСКІЛЬКИ ЗАКОННІ ТАКІ ДІЇ? 


3

Коментарі

19.02.15, 09:57

На черзі каси в супермаркетах, школи та дитячі садки, де повістки будуть вручатись дітям, щоб ті передали їх батькам?

    29.02.15, 10:13

    вчора заїзджав у Лемберг з сторони Новояворівська, стояли мусаркі 2 рила, в машині було пусто, хоча може і правда.....

      анонім

      39.02.15, 10:14

      Зачем передавать права в руки и тем более выходить из машины???? Кто то сейчас так вообще делает, при безпричиннной остановке????

      Высер очередной!

        Гість: ЧітаБріта

        49.02.15, 10:18

        все рівно ще треба поставити підпис

          59.02.15, 10:18Відповідь на 1 від master-kit

          тёте васе из соседнего дома.

            Гість: ЧітаБріта

            69.02.15, 10:18

            дії протизаконні

              79.02.15, 10:23Відповідь на 2 від НеЖриМоэСало5

              ходять вечором по квартирах три чоловіки: мєнт, військоматчик і ще якийсь х-р. і дзвонять. За той час що я бачив ніхто не відкрив. Я говорю, нащо така ганьба? Люди добрі пошліть своїх синів на фронт, дайте гарантовану і якісну меддопомогу, заплатіть достойну ціну за військову роботу (а то виходить, що робота депутата чи міністра повинна добре оплачуватись, робота воїна виявляється коштує копійки. явна дурня), скажіть за яку країну будіть гинути і калічитись люди - і в віськомати прийдить мільйони. Бо вони будуть знати за що будуть воювати і вмирати. Якогось майданівця, що в виклав відео в якому говорив що не піде на війну і там ще дещо запхали в буцегарню. Відстояв достоїнство. От для чого? Хабарників - під заставу, а тих хто був на майдані - в СІЗО.

                89.02.15, 10:25Відповідь на 7 від Poroshenko

                ходять вечором по квартирах три чоловіки: мєнт, військоматчик і ще якийсь х-р. і дзвонять. За той час що я бачив ніхто не відкрив. Я говорю, нащо така ганьба? Люди добрі пошліть своїх синів на фронт, дайте гарантовану і якісну меддопомогу, заплатіть достойну ціну за військову роботу (а то виходить, що робота депутата чи міністра повинна добре оплачуватись, робота воїна виявляється коштує копійки. явна дурня), скажіть за яку країну будіть гинути і калічитись люди - і в віськомати прийдить мільйони. Бо вони будуть знати за що будуть воювати і вмирати. Якогось майданівця, що в виклав відео в якому говорив що не піде на війну і там ще дещо запхали в буцегарню. Відстояв достоїнство. От для чого? Хабарників - під заставу, а тих хто був на майдані - в СІЗО.то є так

                  99.02.15, 10:26Відповідь на 2 від НеЖриМоэСало5

                  вчора заїзджав у Лемберг з сторони Новояворівська, стояли мусаркі 2 рила, в машині було пусто, хоча може і правда.....так жеш написав, що у військоматі таке підтвердили, так дійсно роздають...

                    109.02.15, 10:27Відповідь на 3 від анонім

                    Высер очередной! читайте уважніше у військоматі підтвердили, що так роздають

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна