хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

"9 мая" - ПЕРЕМОГА УКРАЇНИ!

21 квітня 2011 року Верховною Радою України було ухвалено облудні зміни до Закону України "Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років." Відтепер "зовнішній вигляд копій Прапора Перемоги має відповідати вигляду штурмового прапору 150-ої ордена Кутузова II ступеня Іріцкой стрілецької дивізії".

В той час, коли кожна українська родина вшановує пам'ять загиблих захисників нашої Вітчизни, з повагою і вдячністю згадуючи полеглих воїнів, нам нав’язують святкування під комуністичними знаменами. Знаменами, налитими кольором крові невинно закатованих жертв політичних репресій, заморених голодомором селян, розстріляних «ворогів народу». Знаменами на яких зображені серп, що косив мільйони українських життів, і молот, що десятиліттями забивав цвіт нації. Це є нічим іншим як прямою наругою над пам'ятю героїв, які склали голови відстоюючи Рідну Українську Землю. Вони воювали не за Сталіна, не за совєти, а за життя своїх родин, за свій край, за свою націю. В ім’я червоного знамені розстрілювали, катували, переслідували, розкуркулювали, вкладали в сиру землю без хрестів і пам’яті славних синів і дочок України. І тепер ми маємо піднімати ненависний символ страждань поколінь українців? ! Українці, кожен з нас в цей день повинен підняти одне єдине знамено перемоги – Український прапор! На балконах і у вікнах квартир, на дахах будинків, на парканах садків, на авто, місцях святкування та вшанування пам’яті – скрізь піднімайте й вивішуйте ЖОВТО-БЛАКИТНІ стяги! Стрічками в’яжіть на сумки й рюкзаки, вплітайте в коси, приколюйте до одягу! В день пам’яті полеглих за Україну, не дайте прикрасити її знаменами їх катів.

Вічна пам'ять полеглим захисникам! Слава Україні! Смерть її ворогам!

РОЗПОВСЮДЖУЙТЕ! ДІЙТЕ!

http://vilna27.livejournal.com/52612.html

23

Коментарі

анонім

127.04.11, 18:18

Краще всюди чорні траурні стрічки, в пам"ять загиблим......теж мені свято - перемога більш сатанинського режиму над молодшим братом.....

    229.03.12, 12:19

    А мне понравилось! Поддерживаю!!!

      Гість: lkjmn

      329.03.12, 12:41

      Ну дехто торік збирався 8-го ввечорі зривати і палити червоне сміття. І цього року від намірів не відмовляється.

        429.03.12, 12:55

          529.03.12, 13:06

          А у меня ніколи і не було червого прапору. А батькам торік подарувала наш прапор. Піднімуть

            629.03.12, 13:16Відповідь на 1 від анонім

            Краще всюди чорні траурні стрічки, в пам"ять загиблим....Оце й буде правильно!!!

              анонім

              729.03.12, 13:18

              Це має бути не празник, а День Памяті усих, хто загинув у тій війні. Воювали режими -- гинули люди. І треба їхню память вшанувати.

                829.03.12, 13:23

                Повністю підтримую, але треба брати до уваги що дуже багато воїнів, які ще живі, що воювали на боці радянської армії будучи українцями, - воювали якраз під червоним прапором, і в їх пам*яті перемога була здобута саме під ним. Така реальність і, нажаль, навряд чи хто з них буде проти такого закону. А якщо зірвати червоний прапор з будинка такого дідуся, з психологічно моральної точки зору, це буде наруга над його пам*яттю. Старих не перевиховаєш, така психологія людини. І вони ж не винні що були під червоним, вони воювали за свої родини на Україні, (беремо до уваги агітпром, примусовку, і бажання жити) Думаю треба тих що ще живі попитати, що ВОНИ думають з цього приводу.
                Дякую, що навів на цікаву думку .
                Ми для себе давно вирішили, під яким прапором жити і святкувати....

                  929.03.12, 13:27Відповідь на 8 від JR_Cerberus

                  .... та, мабуть треба поважати думку безпосередніх учасників - українців, незалежно від того, під яким прапором вони воювали. Спробуймо уявити себе на їхньому місці, враховуючи всі аспекти тодішньої ситуації... Думаю так буде правильно, в пам*ять про загиблих.

                    1029.03.12, 13:57Відповідь на 8 від JR_Cerberus

                    Повністю підтримую, але треба брати до уваги що дуже багато воїнів, які ще живі, що воювали на боці радянської армії будучи українцями, - воювали якраз під червоним прапором, і в їх пам*яті перемога була здобута саме під ним. Така реальність і, нажаль, навряд чи хто з них буде проти такого закону. А якщо зірвати червоний прапор з будинка такого дідуся, з психологічно моральної точки зору, це буде наруга над його пам*яттю. Старих не перевиховаєш, така психологія людини.-------------------- в чомусь ви праві два три сатанинських червоних прапори на місто це нічого але коли комуняки завішають ціле місто тими червоними шматами це вже забагато адже треба вважати і на біль тих людей кого червоні садисти мучили тисячами!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна