Ананаса на вила.

Скажить, будь ласка, своє слово.
Стосовно цього смайлика.
Чи має право на життя?lol


У Тимошенко пішла носом кров і почала німіти ліва рука

      Депутат Верховної Ради від фракції «Блок Юлії Тимошенко – Батьківщина» Сергій Власенко заявляє про подальше погіршення стану здоров'я колишнього прем'єр-міністра, лідера партії «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

      Про це він повідомив журналістів біля Лук'янівського СИЗО.
     " За станом на вчорашній вечір - тому що я бачив Юлію Володимирівну востаннє в 6 годин вечора - стан     Тимошенко погіршився, незважаючи на заяви Януковича про те, що їй буде надана якась медична допомога", - сказав він.
      Він підкреслив, що за станом на 28 листопада Тимошенко не одержувала ніякої медичної допомоги й додав, що в екс-прем'єра з'явилися нові симптоми.
      "У Тимошенко з'явилися нові симптоми хвороби. У неї час від часу відбувається запаморочення, у неї йде кров з носа, у неї німіє ліва рука", - сказав депутат.
      Політик відзначив, що він консультувався з лікарями, які допускають, що ці симптоми можуть бути пов'язані із хворобою серця.
     "Це викликає в нас величезну стурбованість, тому що в мене є глибоке переконання, що живою Тимошенко Януковичу не потрібна", - сказав Власенко.
      Депутат додав, що, на його думку, після недавньої заяви Президента Віктора Януковича про те, що Тимошенко буде надана належна медична допомога, він несе особисту відповідальність за її життя.
      Він також заявив, що в камері в Тимошенко дуже холодно.
      "Наскільки я знаю, там дуже низька температура. Зважаючи на те, що погода стала більш холодної, умови жахлива, дуже й дуже холодно. По її (Тимошенко) словам, вона постійно перебуває в камері у верхньому одязі й рукавичках", - сказав Власенко.
      Політик відзначив, що холод ще більше збільшує поганий стан її здоров'я. Він також виразив переконання, що її навмисне перевели в цю камеру, щоб добитися цього.
      Власенко підкреслив, що, на його думку, це робиться за вказівкою Президента Віктора Януковича.
      Як повідомляли Ukranews, 21 листопада вповноважений Верховної Ради із прав людини Ніна Карпачева після візиту в СИЗО повідомила, що стан здоров'я екс-прем'єра значно погіршився, і вона схудла на 7 кг.
      За рекомендацією медкомісії Мінздраву Тимошенко обстежили в одному із цивільних медучреждений Києва, при цьому, за даними Пенітенціарної служби, медики не виявили симптомів, що загрожують її життя.
      Перед цим перший заступник голови "Батькивщины" Олександр Турчинов заявив про те, що життя екс-прем'єра загрожує серйозна небезпека.
     28 листопада Президент Віктор Янукович заявив, що доручив профільним відомствам забезпечити лікування й зміст Тимошенко відповідно до європейських стандартів.


 Ukranews 

        Додам від себе. Коли кров йде носом, це означає, що збільшився тиск. Наслідком цього може бути інсульт. То біш, крововилив у мозок.
        А якщо вже німіє ліва рука, то це означає, що у Юлі вже стався мікроінсульт. Далі йде параліч, та смерть.
        Яник, щоб ти здох!!!!!!

Азарова хотят екнуть нахрен палкой

               Одна из участниц акции протеста пришла под Кабмин с палкой. Уверяет, что только таким способом можно напомнить власти кому она служить должна.
              – Я не несу палку Азарову, я его хочу этой палкой йокнуть, чтобы он ноги протянул. Я пришла Азарова убить нахрен. Он говорит, что лучше стало жить, все дешевле стало. Еврей маханый! Наоборот – стало хуже жить. При Сталине за насильство расстреливали. А наш Президент насиловал, крал шапки и стал Президентом. Из него такой Президент, как из меня проститутка, – говорит женщина.
 Обком 
       

"Янукович - наш президент" - у вогонь!!!

Влада продовжує тиснути на голодуючіх в Донецьку чорнобильців, незважаючи на загибель учора ввечері 70-літнього Геннадія Коноплева.

Зараз близько 300 чорнобильців перебувають біля будинку Пенсійного фонду. У розведенім багатті вони демонстративно спалили агітаційну куртку з написом «Янукович - наш президент!», повідомляє Цензор.НЕМАЄ з посиланням на 62.ua 

 "Цензор.НЕТ" 

Канал TVI покаже фільм про Ю.Тимошенко



    Дивіться! Сьогодні, 27 листопада в 21.30 на каналі TVI   фільм-присвята до Дня народження лідера опозиції Юлії Тимошенко

    «Коли все життя боротьба» - так називається фільм, створений до Дня народження лідера опозиції Юлії Тимошенко. Дивиться в 21.30 на каналі ТВІ.

    Жінка-Політик у світовій історії - явище не буденне. Тих, яким вдалося підкорити собі політичний олімп, взагалі одиниці. А жінок, що завоювали народну любов, таких… вона одна, Юлія Тимошенко. Тому що завжди йшла не на змову із системою, а проти неї. 

   Таких, як відомо, система знищує. Їй дісталися й моральні, і фізичні страждання. Однак, вона ніколи не ховалася та не тікала від погроз, від переслідувань авторитарного режиму Леоніда Кучми, від того, що їй доводиться винести в результаті дій зрадника інтересів України Віктора Ющенко. 

   І зараз, у часи правління бандитської влади Віктора Януковича, із країни вона не виїхала, тому що не змогла й ніколи не зможе зрадити народну любов.

Невже вона не вміє домовлятися із владою й День народження в Лук'янівській в'язниці був визначений долею як неминучість? Уміє, але не робить цього. Чому?

Про це й про багатьох інших фактах з життя лідера опозиції Юлії Тимошенко 27 листопада в 21.30 на каналі Тві у фільмі «Коли все життя боротьба».


 "Вечерние Вести" 

З днем народження, Юля!!!

Пророк
Неначе праведних дітей, 
Господь, любя отих людей,  Послав на землю їм пророка;  Свою любов благовістить,  Святую правду возвістить!  Неначе наш Дніпро широкий,  Слова його лились, текли  І в серце падали глибоко!  Огнем невидимим пекли  Замерзлі душі. Полюбили  Того пророка, скрізь ходили  За ним і сльози, знай, лили  Навчені люди. І лукаві!  Господнюю святую славу  Розтлили... І чужим богам  Пожерли жертву! Омерзились!  І мужа свята... горе вам!  На стогнах каменем побили.  І праведно господь великий,  Мов на звірей тих лютих, диких,  Кайдани повелів кувать,  Глибокі тюрми покопать.  І роде лютий і жестокий!  Вомісто кроткого пророка...  Царя вам повелів надать! 
                  Т.Шевченко

Тимошенко привезли на медогляд з ковдрою на голові.



           Політик з посиланням на джерела в Київській обласній лікарні повідомив, як відбувалося обстеження Тимошенко
           Колишній прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, коли її привезли на огляд у лікарню, була не в змозі самостійно пересуватися. Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат із фракції БЮТ Остап Семерак. 
          "Сьогодні мої друзі з Київської обласної лікарні N1, прізвища яких я не називаю по зрозумілих причинах, трішки  пролили мені світло на те, що там відбувалося 23 листопада", - написав нардеп.

           За його словами, екс-прем'єра привезли на огляд близько шести годин ранку в новий корпус лікарні на вул. Пугачова. "Лікарів попередили про це ще з вечора. Але всьому іншому персоналу нічого не повідомляли - очевидно, боялися розголосу", - сказав він. 
           "А далі - жах! Юля зовсім не могла йти - ноги її не слухалися. Але по коридорах лікарні її не везли на каталке, а тягли під руки два амбала. А на голову їй накинули якийсь плащ або ковдру. 
            Мабуть, ці кати боялися, щоб її не впізнали люди", - відзначив Семерак. 
          "Це патологічний садизм Нквд-Шного або фашистського зразка. Про це повинен знати увесь цивілізований світ", - заявив політик. 



 "ЛІГА" счетчик посещений

Ще два аватара до дня Пам'яті.

                      Знаю, що вистачає аватарів з цієї теми. Але, думаю багато не буде. Є хвилина, щось намагаюся зробити. Тут дві стоять - http://blog.i.ua/community/3252/842468/#p3.
                      І ось ще дві - 





Чи можна пожалітися на чорта, Сатані? Такі можна.

           Здається у бідолах зовсім дах поїхав. Вони ж за нього голосували. Самі себе висекли.


          Харьковский городской комитет ветеранов Чернобыля обратился к патриарху Московскому и Всея Руси Кириллу с просьбой помолится "о вразумлении" Януковича. Об этом говорится в открытом письме главе РПЦ.

           Харьковские чернобыльцы, напомнили Кириллу, что именно он благословил Януковича на президентство и тот, идя на выборы, обещал помочь незащищенным слоям населения.

          "Красивые слова на деле обернулись тем, что чернобыльцы не могут получать законные пенсии", - говорится в письме.

           "Поэтому просим Ваших архипастырских молитв, в том числе и о вразумлении нашего президента, который пришел к власти, и по Вашим молитвам", - сказано в письме харьковских чернобыльцев.
                 


 Главное