Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Нарешті Тягнибок щось сказав. Щось....

           Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко опинилась за ґратами завдяки парламентським "тушкам", які вийшли з її середовища.

           Про це у коментарі Gazeta.ua   заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

          "Ми розуміємо, що якби не помилки "помаранчевих" та "біло-сердечкових", якби не "тушки" і продані місця у списках, то ясно, що Тимошенко сьогодні не була б ув'язненою", - сказав Тягнибок.

          "Коли Юлія Володимирівна підписувала остаточний варіант списку БЮТу до ВР, вона навіть не усвідомлювала, що підписує фактично собі вирок, який їй зараз виносить Родіон Кірєєв. Адже саме завдяки "тушкам" вона опинилась за ґратами", - наголосив націоналіст.

          За його словами, якщо б за влади Віктора Ющенка та Юлії Тимошенко, "кілька бандитів показово засудили", то колишня прем'єрка не опинилась би сьогодні у СІЗО.

         "Якби бандитів посадили у тюрми, навіть не всіх, а бодай кілька, як це рекомендували зробити Ющенку і Тимошенко, і вони обіцяли це здійснити, то зараз би була інша ситуація. Але вони цього не зробили", -зауважив Тягнибок.

          Він пояснив, що президент Віктор Янукович та його команда діють за правилом: "якщо не ми їх, то вони нас".

         "Саме тому позиція теперішньої влади щодо опозиціонерів є жорсткою", - резюмував лідер "Свободи"                   Оце я дивлюся look, що він каже, і бачу синяву. Теж саме каже і Чечетов. І Богословська.                   Він же все чудово знає. Знає, що Генпрокурорів призначав Ющенко. Юля не мала на ці призначення жодного впливу.  Для чого він ставить їх поряд? Знає, що Ющенко по повній програмі співпрацював з усією цією бандою, яку він, Ющенко, зараз і привів до влади.                   Також він знає, що у Юлі не було більшості в парламенті. Знає, що цей козліна Ющенко та Юля були в страшній конфронтації. Навіщо він створює цю ілюзію, нібито команди - "Ющенко та Юля"? Яку мету переслідує?                    Про тушек вже нав'язло на зубах. Всі про цих тушек знають. Але чомусь раз пораз він талдичить про те, що вже сталося.                                       І ні слова щодо закликів до людей підніматися проти цього фашистського режиму. Він що, його влаштовує? Можливо думає, що коли Янукович знищить Юлю, її рейтинг автоматично перетече до нього?                    Не знаю, як інши, я вже точно не буду за нього голосувати. Гниллю від нього тхне.                    Давайте зробимо невеличке голосування. Питання таке - якщо будуть президентські вибори, ті, хто голосував за Юлю, чи будете Ви голосувати за Тягнибока, якщо президент Пидо..ас такі посадить Тимошенко в буцигарню, позбавивши ії тим самим можливості балотуватися самій?                    P.S. Щоб противсїхі не змогли спотворити голосування, поставив для них третій пункт, який не має відношення до питання.                                             

18%, 6 голосів

76%, 25 голосів

6%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
19

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

110.08.11, 22:43

Шота 1й и 3й пункты одинаковые

    210.08.11, 22:45Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    Шота 1й и 3й пункты одинаковыеP.S читай.

      310.08.11, 22:45

      зараз про це не думаємо, поки поруч стоїмо проти злочинної влади

        410.08.11, 22:49Відповідь на 3 від _A-S_

        зараз про це не думаємо, поки поруч стоїмо проти злочинної владиА Тягнибок, бачиш, думає. Продовжує Юлю у всіх гріхах звинувачувати. І ця злочинна влада його не так хвилює, як рейтинг Юлі, який, як він думає, перейде до нього.

          510.08.11, 22:54Відповідь на 4 від бандерівець

          якщо насправді, то так задумано, аби долучити собі голоси тих, хто в ніякому разі не хоче голосувати за Тимошенко, якщо Олег скаже щось на її підтримку, то його заклюють різні довбані і можливо не віддадуть свій голос за нього, але навіщо це, треба залучити якомога більше голосів, тому заяву про створення комітету опору підписав заступник, тобто і боремося разом, і лякливі прихильники не відлякуються від Свободи

            Гість: lyo Dnepr

            610.08.11, 22:56Відповідь на 2 від бандерівець

            Ладно, ты решил разделить тягныбоковцев на исконных и новичков?
            А по сути Тягныбок пытается манипулировать сознанием лохтората, пытаясь снять вину с тушек и повесить на Тимошенко. Сволочь, однозначно!

              анонім

              710.08.11, 22:56Відповідь на 3 від _A-S_

              підтримую

                анонім

                810.08.11, 22:58Відповідь на 3 від _A-S_

                Хоча я прихильник ідей Свободи,але після виборів щось мені Тягнибок дуже не до вподоби

                  анонім

                  910.08.11, 23:01Відповідь на 3 від _A-S_

                  А на рахунок виборів,то це все в тумані...

                    1010.08.11, 23:03Відповідь на 6 від Гість: lyo Dnepr

                    Ладно, ты решил разделить тягныбоковцев на исконных и новичков?
                    А по сути Тягныбок пытается манипулировать сознанием лохтората, пытаясь снять вину с тушек и повесить на Тимошенко. Сволочь, однозначно!
                    Та ну да. А то вони всі перший пункт натицяють.
                    А з тушками, дійсно, вбиває. Як можна знати наперед, стане людина тушкою, чи ні? Навіть апостол Павло три рази здається, зраджував Христоса. Виходить і Христос не міг передбачити? Що тоді казати про Юлю?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна