хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Дослідження мужиком баби.

              Мене тут трішки убік занесло. Жовтизни додам в наше буденне життя. Бачите, навіть кольор обрав відповідний.lol
               Да, так, ось. Забрів я на якійсь сайт, замітку почитати. А там справа, ну там де реклама, пропонують подивитися на голу Волочкову. Знаєте, е така балерина, чи хто вона зараз, не знаю. Величезна така, десь, кіло під сто вагою.
              Ну, думаю, давай подивлюся. Це ж не Янукович, чи Азаров голяка(бе-е-е, huh, ледве не ригнув), а все ж такі жінка. Сам Бог велів нам, мужикам, в їхній бік частіше поглядати.

              Їх, фоток, там було декілька, але мене зацікавила одна. Де вона розляглася, в чому мама народила, на піску, мовляв, давайте мене, того єтого, фоткайте. Щоб додати схожісті з малюнками Пікассо, каменюк насипала на живіт.
              Але я на каменюки не клюнув, а одразу звернув увагу на її фігуру. look Наскільки я пам'ятаю, вона завжди подається, як секс-бомба. Чи вона сама себе так подає. Хто зна. Але, якщо секс-бомба, то і все, що повинно відповідати цьому критерію, повинно бути присутне. Наприклад, головний секс-бомбівській стандарт - "90-60-90".
              І так, на око, бачу, що нам фуфло підсовують. Чи вона сама підсовує. Нема там цього стандарту.nini

              Ну, думаю, це на око. А якщо підвести під це наукову базу? Провести невеличке дослідження? І я зробив ось такі заміри -



                Я там намагався врахувати погрішність на те, що вона лежить трішки під кутом, і права грудь завалилася вправо, ну а у лівої відповідно завал вліво.
                Відповідно, ми маємо таке - "190-137-150". В пікселях звісно.

                Йдемо далі. Беремо стандарт. В сантиметрах. 90-60-90. Якщо рахувати 60 за одиницю, то ці пропорциї будуть виглядати так - " 1.5-1,0-1.5"
                Тепер візьмемо нашу, поки що, секс-бомбу. Тут за одиницю беремо 137. Робимо відповідні математичні маніпуляциї. І отримаємо ось що - "1,38-1.0-1.09"

                Мда... коефіцієнти не збігаються. Спробуємо перевести в сантиметри.
               
                Ставимо замість 1.0, 60см, решту множимо на коєфіцієнти, і отримуємо таку картину, "82,8-60-65,4". Здається, дуже великі розбіжності зі стандартом. Якщо зробити розрахунки, то ці розбіжності виглядають так, "7,2-0-24,6"

                Ну, самі бачите. Особливо на стегнах. Біля чверті метра не вистачає, щоб наши еротичні рецептори дали bravo . А вони його не дають foo .

                Відповідно, вона тут пролітає.

                Добре, давайте використаємо інший спосіб. Народний. Може тут вона дасть жару. Всі знають вислів, "не фігура, а гітара". Ну, це як комплімент жінці. love

               Беремо гітару, обережно кладемо її на цю, нашу, голу бабу. Робимо прозорість. Вибачте, я зробив неакуратно, але це не головне. важливо, щоб телеса було видно.
               Ну, і уважно дивимося - look



                 Здається і тут пролет.

                Можливо я гітару невірно поклав? Давайте перевернемо -



                 Да...., ще гірше картина. Стегна начебто підходять, і верхня частина, грудь та плечи, також можна сказати що підходять. Так це тоді, якійсь мужик виходить.shock Але там, між ногами, самого головного чоловічого причандалля не спостерігається. Може він дуже малий, як олівець?  Так, а груди є. Це не наш атрібут.

                Що ж, час робити висновкі. Дурить нас баба, мужикі. Самі бачите, є наукове підтвердження. Ніяка вона не секс-бомба. nini Фальшивка. 

                Але давайте не будемо її сильно гнобити за це. Все ж таки, як не крути, вона жінка. Просто побажаємо їй свого, жіночого щастя. rose

                А з іншого боку, а яка нам до неї  справа? В нас є свої жінки. hug Вони самі гарні. bravo Гарніше всілякіх волочкових. І не потрібно нам якихось секс-бомб. nini Головне, щоб Людина була. Щоб в неї душа була. Щоб з нею було добре. Щоб вона вдома чекала тебе, а ти її.

               Можливо я не правий в своїх висновках, то висловіть свою думку в голосувалці.


              В решті-решт, ну її, цю Волочкову.
            
              Любі україночки! Вам, від мене, ця пісня. Так, вона відома, але як я її люблю...

                                     bravo rose rose rose cvetok cvetok cvetok




            

15%, 19 голосів

85%, 106 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
53

Коментарі

126.03.11, 18:24

    226.03.11, 18:30

    надо пропиариться, мы все дружно начинаем обсуждать, в независимости от того что о ней скажут - рейтинг поднимится а вот до секс-бомбы далековато , скоре просто бомба

      анонім

      326.03.11, 18:31

        426.03.11, 18:33

        А вона секс-бомба не за стегна, а за бюст... Чоловік коли дивиться на жінку перше що він бачить... Ні, не очі, а саме та що сантиметрів на сорок нижче ... А навіть коли б в неї стегна 70 см були, всім було б начхати коли б бюст мав 110 см ... На жіночі стегна чоловік звертає увагу лише коли йде позаду, а хто ж з чоловіків захоче дивитися те що ззаду, коли попереду 4-й розмір ...

          526.03.11, 18:38Відповідь на 2 від Укропка

          надо пропиариться, мы все дружно начинаем обсуждать, в независимости от того что о ней скажут - рейтинг поднимится а вот до секс-бомбы далековато, скоре просто бомбаЗакон жанра. Нічого не зробиш. Мабуть відчуває, що увага до неї зникла. Ну, і дістала останню, саму головну зброю, "ню".
          Ну і Бог з ним. І їй користь, і нам (мужикам) око порадує.

            анонім

            626.03.11, 18:39

            ну вы даете!)

              726.03.11, 18:39

              Схожа на штангістку.

                826.03.11, 18:41Відповідь на 5 від бандерівець

                надо пропиариться, мы все дружно начинаем обсуждать, в независимости от того что о ней скажут - рейтинг поднимится а вот до секс-бомбы далековато, скоре просто бомбаЗакон жанра. Нічого не зробиш. Мабуть відчуває, що увага до неї зникла. Ну, і дістала останню, саму головну зброю, "ню".
                Ну і Бог з ним. І їй користь, і нам (мужикам) око порадує.
                незнаю, как та мужчинам глаз радует, а мне вообще никак

                  926.03.11, 18:42

                  Не буду судить ни о достоинствах ее фигуры ,ни о недостатках.Балерина она--прекрасная,человек тоже довольно неординарный ,имеющий на все собственное мнение.Но вся вот эта порнография в последнее время,эта показуха обнаженного тела --зачем?почему?для чего?Дочка подрастает,вершина карьеры достигнута.Крах личной жизни? Да.Плюс отчаянье.Но я заметила ,что такие женщины,с таким выражением духовности на лице,куда более привлекательны для мужчин одетыми.

                    1026.03.11, 18:43

                    дослідження "бомба"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      19
                      попередня
                      наступна