хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Всім, всім, всім!!!


         Так, почну з того, що звернуся до всіх тих, хто ненавидить Україну, та все українське. Не буду зараз давати точне формулювання цим людям, та воно і відоме.
         Не поспішайте витрачати ліміт на скарги, дочитайте до кінця. Тут загальна проблема. Тип паче, після обговорення, я сам скину посилання на "зворотній зв'язок", адміну. Хай також почитає.
        
         Спочатку про те, що в мене сталося.

         Всі, мабуть знають, що я взагалі не лаюся, та не вживаю образливих слів. На початку, більше року тому, щось було, ну і потім припинило бути.
         Ну, нема за що мене банити, та зносити з порталу, нема. Тоді взялися за мої малюнки та замітки. Але і там я не вживаю брудних висловів. Тоді вирішили прирівняти мою проукраїнську позицію до лаек, бруду, нецензурщини. Здається, бред? Тим не менш, це так. Почали зносити мої замітки, де згадується Україна, українська мова, Герої України. Та малюнки, в яких я висміюю нашу теперішню, неукраїнську, бандитську, окупаційну владу. Ну і ліпити мені свої медалі.

          Ось, останній приклад. Знесли мій дрібнесенькій малюнок, на якому зображений Сабачник. Ось такого розміру -




       Таке враження, що наш адмін скоро зніме з навколоземної орбіти телескоп, як там, "Хабл", здається, і крізь нього буде роздивляти, що ж ці кляті українці, які живуть в своїй країні, користуються своєю мовою, захищають свою державу, напишуть гарного про Україну та її Героїв, або намалюють якійсь малюнок ворогів України.

       Друзі можуть подивитися тут. Ну Сабачник, і Сабачник. Всім відомий цей виродок. Я не думаю, що наш адмін, якійсь маргінал та одіозна постать, яка до смерті любить цю потвору, Сабачника. Скоріше всього причиною стала назва цього малюнка.
       А вона така - "Невічний жид".

       Трошки інформації. Хто такий "Вічний жид"?

        "Вічний жид", або Агасфер - легендарний персонаж, за переказами приречений на вічні мандри по землі до Другого пришестя Христа. Це біблейська легенда. Ось як вона стисло виглядає.

        іудей-ремісник, мимо дома якого вели на розп'яття Ісуса Христа, що ніс Свій Хрест, відмовив Ісусові і відштовхнув його, коли той попросив дозволу притулитися до стіни його будинку, щоб відпочити і за це був за свої слова засуджений на поневіряння по землі до Другого пришестя і вічне презирство з боку людей.
        Діалог Агасфера і Христа, що зазвичай входить, з різними варіаціями, в усі версії: "Йди, чого зволікаєш"?. - "Я можу зволікати. Але важче зволікатиме тобі, чекаючи мого приходу"; або "Йди, по дорозі назад відпочинеш"  -   "І ти, вічно йтимеш, і не буде тобі ні спокою, ні смерті".

        Є навіть така ось картина -



 Гюстав Доре «Вічний Жид»

         А хто такий Сабачник? Той самий Агасфер! Він цілій нації забороняє притулитися  до своїх коренів, до свого роду. Мало того, він весь час ображає всю українську націю, поливає її брудом. Він так само каже - "Йдіть геть!". Тільки, дякувати Господу, він не Вічний. Що я і написав, - "Невічний жид".
         Виходить, вже алегорії заборонені? Хто-небуть, може осягнути весь цей ідіотизм? Що відбувається, люди добрі?

        Можливо не подобається слово - "жид"?

        Вже набридло цей приклад наводити, але, тим не менш. Ось -

Остригли, накрили
       Острижену ганчиркою.
   Та ще й риготались.
                                                              Жиди навіть нечистії
                                                              На мене плювали.
         
     Т.Шевченко "Лілея"

        Та й що, нашому адміну, тоді, слідом за Сабачником, треба зносити біблейську легенду, Христа, Агасфера, Гюстава Доре, ну і Т.Шевченка? Тут все в одній купі зібралося. І святотатство, і неосвіченість, і глумління. Адмін це розуміє?

        Так, ну з цим все. Наступне, це більш головне.

        Всі знають, що зараз відбувається війна на порталі між українцями та тими самими ненависниками України.
        Також на порталі ходять чутки, що все це патронує СБУ. А оскількі воно зараз підпорядковано  такій самій службі в Моськовському царстві, то ще вірніше буде, - це ФСБ патронує цю війну.

        Звісно, яка може бути повага до ненависників України. Але, тим не менш, без поваги, я до них звертаюся.

        Не знаю, хто з вашого боку керує цими військовими діями, можливо "фон Терджиман", чи як його там. Так, ось.
        Вам не здається, що ми, я маю на увазі всіх, і нашу сторону, українців,  і вашу, протилежну, приймаємо участь в якомусь спектаклі? Є такий вислів, "розділяй та володарюй". В нашому випадку, оскільки в нас при владі бандити, то на їхньому жаргоні, нас просто "розводять"?
        І цей, мій малюнок, відомо як знесли. Ви налетіли шоблою, понатицювали червону кнопку, ну, а адмін, прикинувся, не буду казати ким, розвів руками, і сказав, - ну це ж не я, це громадяне поскаржилися. Ця схема відома.
        Так, ФСБ, нашими руками знищує вас, а вашими руками, знищує нас. І якби не ця, третя сторона, я би не писав це, і в решті-решт ми би перемогли. А так виходить, що не буде ні нашої перемоги, ні, тим паче, вашої.
        Не секрет, що поставлена задача по оконцовці, викинути з сайта і вас, і нас. І тоді, вже на наших трупах, на сайті будуть обговорюватися тільки кухонні рецепти, та відбуватися курси кроєння і шитва.
        Вам це подобається? Чи розумієте ви це?

        Пропоную вам, до того, як почните тиснути тут червону кнопку, та строчити кляузу, висловити свої думки з цього приводу, та по можливості, обговорити цю ситуацію. Ну, і як себе поводити по відношенню один до одного.

        Хоч я і националіст, я і демократ. І щоб пазл цієї замітки набув цілком демократичного стану, додам ще один, відомий демократичний засіб. Голосувалку.

        Чи правий я, стосовно "розводок"?




       

77%, 116 голосів

10%, 15 голосів

13%, 20 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
92

Коментарі

1613.03.11, 13:25Відповідь на 158 від бандерівець

слабый словрный запас - это не повод заменять пробелы сквернословием.В кого? У Подерев'янського? Чи у москальського письменника, не пам'ятаю зараз його прізвища?в данном случае - на невозможность выразить мысль иначе, чем бранью жалуетесь Вы, и никто другой.

    1623.03.11, 13:27Відповідь на 159 від Белочка LG

    Так я і так гарний. Можна сказати еталон людства.Тщеславие - скорее признак сознания ничтожества, нежели величия ( это не я, это.Свифт )З видимого познавай невидиме. Г.Сковорода.

      1633.03.11, 13:28Відповідь на 153 від бандерівець

      вот и я осваиваю новые сайты, зарегистрировался поговорил с модераторами если не обиделись, значит можно оставаться, а если чего, снёс свой профиль
      я много слышал ЖЖ но не разу не был там, нужно будет нахамить там и посмотреть.
      Да, я ещё зарегистрировался в киевском форуме, как нацист, достал там одного кацапа, он наших с западной Украины - оскорблял. ему не нравятся патриоты Украины, вот я решил зарегистрироваться, как фашист
      наехал на кацапа, подключился модер, я наехал на модера, сказал, что у него фсбшный сайт, находится он в курске, они потом, человек 5 объясняли, что кацап просто горяч и он хороший человек пришлось показать, что такое горяч по настоящему, сейчас исчезли все с модером, подослали девочку пообщаться со мной

        1643.03.11, 13:29Відповідь на 161 від Белочка LG

        слабый словрный запас - это не повод заменять пробелы сквернословием.В кого? У Подерев'янського? Чи у москальського письменника, не пам'ятаю зараз його прізвища?в данном случае - на невозможность выразить мысль иначе, чем бранью жалуетесь Вы, и никто другой.Бумс???

          1653.03.11, 13:33Відповідь на 164 від бандерівець

          слабый словрный запас - это не повод заменять пробелы сквернословием.В кого? У Подерев'янського? Чи у москальського письменника, не пам'ятаю зараз його прізвища?в данном случае - на невозможность выразить мысль иначе, чем бранью жалуетесь Вы, и никто другой.Бумс???"...Якщо інакще не скажеш, то як бути? Казати, "негарна людина", той чи інший вбивця та крадій?..."

            1663.03.11, 13:37Відповідь на 165 від Белочка LG

            слабый словрный запас - это не повод заменять пробелы сквернословием.В кого? У Подерев'янського? Чи у москальського письменника, не пам'ятаю зараз його прізвища?в данном случае - на невозможность выразить мысль иначе, чем бранью жалуетесь Вы, и никто другой.Бумс???"...Якщо інакще не скажеш, то як бути? Казати, "негарна людина", той чи інший вбивця та крадій?..."Ну так і що? "Виродок" для вбивці або крадія не підходить? Хто може, на очах у всієї країни вкрасти 130 га землі, і казати, що це правільно? Тільки виродок. В якого зовсім відсутні запобіжники совесті, моралі, порядності.

              1673.03.11, 13:43Відповідь на 166 від бандерівець

              Нет, не подходит.
              Вор - это "вор", и то - только после определения суда.
              А "выродок" - это оскорбление.
              И если Вы не в состоянии выражаться иначе, ждите бан.

                1683.03.11, 13:51Відповідь на 167 від Белочка LG

                Нет, не подходит.
                Вор - это "вор", и то - только после определения суда.
                А "выродок" - это оскорбление.
                И если Вы не в состоянии выражаться иначе, ждите бан.
                Якого суда? Який цей самий виродок призначає та керує ним?
                І чого ви так за виродків хвилюєтеся? Чим вам цей змеїний сонм привабливий?
                Вас не цікавить, що вони роблять з країною? Що роблять з цінами, які загнали під стелю? Знищують освіту, медицину, культуру? До всього цього , ви я дивлюся, байдужи. От, якби виродка, не назвали виродком, це для вас головне в житті?

                  1693.03.11, 13:56Відповідь на 168 від бандерівець

                  Вы и меня призываете применять ненормативную лексику?
                  ну уж нет, сорри, мне с избытком хватает нормативной.
                  На Ваш вопрос я ответила - вас банят за употребление выражений, которые подчёркивает Ворд. И обижаться здесь абсолютно не на что.

                    1703.03.11, 14:01Відповідь на 169 від Белочка LG

                    Вы и меня призываете применять ненормативную лексику?
                    ну уж нет, сорри, мне с избытком хватает нормативной.
                    На Ваш вопрос я ответила - вас банят за употребление выражений, которые подчёркивает Ворд. И обижаться здесь абсолютно не на что.
                    Ненормативної лексикі я не вживаю. На самому початку заміки написав.
                    І ви, мабуть неуважно читали її. Я пишу не про сам факт бана, а про те, яка мета стоїть за цим. Зачистити сайт від людей, які висловлюють свої думки. Якщо ви тут і залишитеся, то будете обговорювати, як зручніше встромити нитку в голку. Або, скільки соди додати в тесто.Все решта, зась!

                      Сторінки:
                      1
                      15
                      16
                      17
                      18
                      19
                      20
                      29
                      попередня
                      наступна