хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Панять і посадіть!

  • 19.07.18, 17:38


        Нада панять!
        А ви одразу, - в тюрму, довічно, з конфіскацією...
        Люди, ну ми ж не звіри!
        Нада панять Петю!
        Ну, того, Порошенка.
        Зверніть увагу, він останні 4,5 роки ходить невимовно обалдевший.
        Він досі не може зрозуміти, як він, вор і руськомирець з дегенеративним складом розуму, раптом став Президентом України. Країни, яку його Рашка на протязі декількох століть намагається знищити. Навіть в нього, патентованого та спадкового злодія, це не вкладається в голові!
        Він і йшов на вибори в надії, що максимум 2% руськомирських долпоепов проголосують за нього. Для сміху йшов. Також для сміху обіцяв тищу в день, закінчення антитерористичної операції за декілька годин та решту солодких рошенівських цимесів. Йому і в голову не могло прийти, що українці, які скинули кремлівську потвору Януковича, проголосують за таку саму кремлівську потвору, як він.
        Також для сміху заручився підтримкою Путькі на зустрічі з його представником Фірташем.
        Але, коли про цю зустріч стало відомо, він взагалі поховав надію, що гордий народ українці проголосують за нього.
        Самі знаєте, 54% гордих долпоепов проголосували.
        Більше того, йому вдалося перевиховати найбільш гордих українців на заході України в гордих руськомирців, які в результаті цього перевиховання встановили рекорд голосування за представника Рашки, - дали за кремлівського холуя Порошенка більше 80%.
        Хоча він і не ставив такої мети. Просто наобіцяв з три короба , а горді західні українці проковтнули цю наживку. Власне тут виникає питання, а може вони свідомо це зробили, вони ж і досі розціловують цю кремлівську погань Порошенка в різні можливі та неможливі місця.
        Натомість, ті обіцянки, які він давав Путьке у Відні, він всі виконав. Він давав їх також для сміху, але завдяки цьому несподіваному для нього голосуванню, Петя Порошенко з радістю взявся їх виконувати.
        І звільнення від московитів нашої землі зупинив, і добровольців, кого повбивав, кого покидав в тюрми, і армію знищив, і економіку загнав за поребрик, і самих активних українців або попересаджав. або вичавив з країни, і державу перетворив в поліцейську, і всі ЗМІ тепер під ним. Вопчим, місія виконана.
        Але все рівно нічого не може зрозуміти.
        Як?
        Чому все так легко вийшло а зараз йому так важко?
        Це для нього зараз найбільша головна біль.
        Ви ж подивіться, На Петю Порошенка боляче дивитися. Він перебуває у жахливих муках. Його так ковбасить, що здається це передсмерні корчі.
        І це не дивно. Навколо нього розгортається шалена кампанія по його посадке в тюрму. В справжню тюрму. З парашей, з пайкой, з "петухами", з "крисами"(а він "криса" ще та), з усіма зручностями, які є в тюрмі.
        А саме абідне те, що посадити його хочуть ті самі, перевиховані ним в гордих руськомирців, горді українці, що голосували за нього, і які зараз знов стали гордими українцями. Не всі, правда, у Львові горді руськомирці, які бувши горді українці, ще тримаються за кремлівського агента Порошенка, але їх вже не 80%, їх вже 75%.
        Звісно, у Петі Порошенка велика надія на Львів. Що Львів його захистить і не буде саджати в тюрму за те, що він знищив Україну за наказом Путькі, але гордих, 75%-них, львівських руськомирців буде замало....
        Ну і що йому робити в такий ситуації? 
        Дуже важка ситуація.
        Тут треба або тікати, або починати стріляти.
        При чому, стріляти всіх.
        Стріляти своїх, щоб чужі боялися, стріляти чужих, щоб їх не було, стріляти бувших гордих українців, які стали гордими руськомирцями і голосували за нього, щоб решта гордих українців, що стали руськомирцями, знов не стали гордими українцями. Стріляти гордих українців, які стали гордими руськомирцями, а зараз знов стали гордими українцями, щоб тим гордим українцям, які стали гордими руськомирцями, не повадно було знов ставати гордими українцями.
        Погодьтеся, від такої конфігурації дим піде з вух.
        А тепер подивіться на Петю Порошенка. він якраз і йде з його вух. А ще й і запах який від нього! Таке, як живий труп.
        Важко Пете Порошенку. Дуже важко.
        Тому я і кажу, треба панять Петю Порошенка.
        Панять, а вже після того, за допомогою та за вироком суду, саджати його в тюрму. Назавжди.
        Все просто.
        ПАНЯТЬ І ПОСАДІТЬ!

Джерело - 
https://www.facebook.com/banderivez/posts/1820462604682187
3

Коментарі