хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Союз упирів.

  • 29.05.18, 20:24


        Вчора в ПА НАТО був день сміху.
        Гінці від нашої шоколадної кодли крадіїв, корупціонерів та мародерів приперли туди чумадан "розслідування", як Рашка втручається у вибори по всьому світу.
        Сміх та й годі! ))))
        Це ті, хто не може розслідувати, як Порошенко, на очах у всіх українців, на очах у всього світу, тиріт гроші, фальсифікує вибори, а вони ще лізуть в кіберпростір, в якому є повними баранами.
        Я вже мовчу, що Порошенко, разом зі своїм спільником Путькою, сам втручався у вибори Президента США. Міллер знає, скоро доповість...)))
        Але тут ще одна деталь, яка спрямована вже на наш політичний та виборчий простір.
        Таким чином готується підґрунтя для зачистки "неправильних" кандидатів на виборах. Мовляв, їх проштовхує Кремль, втручається в наші вибори. Зняти їх з виборів! Власне, одного кандидата.
        Як не дивно, Путька тримається більшою мірою завдяки Порошенку. Не буде Порошенка, не буде Путькі. Тут текстова виноска, - якщо нашу державу очолить Юлія Тимошенко. Всі решта вже давно окучені і Порошенком, а відповідно і Кремлем. Вони всі "правильні" кандидати. В цьому нескладно переконатися, варто тільки передивитися їхній бекграуд. 
        Ну і навпаки, не буде Путькі, не буде Порошенка. Але ми на "не буде Путькі" вплинути не можемо. Тільки через анігіляцію Порошенка.
        Тому, один з варіантів Путькіна і Порошенко утримати владу в Україні в своїх руках, це зняти Тимошенко з виборів, пославшись на "розслідування" втручання Кремля у вибори. Кремль і докази надасть...)))
        Але народ України на цей раз захистить свій вибір, захистить Тимошенко.
        Так, НАРОД? А?
        Другий варіант Путькі і Порошенка, це взагалі відмінити вибори, пославшись на війну. Ну там, в Конституції написано, знаєте? Так, військовий стан, вибори проводити не можна. Тут вже Порошенко раптом про неї згадає, про Конституцію. Буде нею махати так, що і 12-ти бальний буревій створить.
        Контури цього варіанту вже проглядаються. На фронті почалися запеклі бої.
        Але народ України і на цей розводняк не поведеться, буде вимагати вибори.
        Так, НАРОД? А?
        Третій варіант самий м'який. Тимошенко не будуть знімати з виборів. Путька підключить Ольгіно на всю мощу, і цілодобово буде віщати, яка Тимошенко гарна, як вона знаходить спільну мову з Путькою, як вона закінчить війну. На користь Україна, України. Звісно. Щоб ніхто нічого не подумав.
        Це така собі пропаганда від зворотнього. Якщо Тимошенко підходить для Кремля, то тоді вона не повинна підходити для українців. Ібо кремлівський агент.
        Про агента ФСБ Лоліту "забудуть" нагадати. Інакше це паламає всю конструкцію...))) Навпаки, Ольгіно буде ганьбити Порошенка на чому світ стоїть. "Головним ворогом" Путькі буде лаяти. Це все в комплексі. Та сама пропаганда від зворотнього. Українці, наслухавшись цієї "правди", повинні дружними та стройними рядами проголосувати за незгібаємого шоколадного героя. Який померти готов за народ. Про це він вже заздалегідь оголосив. Щоб знали, і щоб можна було в потрібну мить витягти цей доказ і ткнути ним в морду тим, хто має сумніви. Ось, померти готов.
        Стремний варіант. Українці можуть тримати дулю в кишені, і проголосувати "неправильно". Хоча варіант. 
        Але народ Україна не клюне на цю мульку, він вже не пальцем зроблений, як раніше.
        Так, НАРОД? А?
        Є ще варіант "Мадуро". Тупо намалювати 60% при набраних 12 відсотках. Підрахуй Охендуй вже заряджений під зав'язку і знаходиться на низькому старті.
        Але цей варіант вже засвічений в 2004 році. Також стремний варіант.
        І народ України його вже не допустить.
        Так, НАРОД? А?
        Ну ось, на всі чотири запитання, НАРОД відповів - ТАК. 
        Тоді я спокійний.
        Так що, гуляй Пеця. Разом з Вовою.

Джерело - 
https://www.facebook.com/banderivez/posts/1750428298352285
2

Коментарі

130.05.18, 11:23

    22.06.18, 15:25

    Ел Арк
    31 травня
    Тепер ви, шановне панство, розумієте, чому ВВХ так бажає викинути з політики Порошенка? Ні один Президент України так не годував лайном цього державного терориста. Маю надію, що він згорить у вогні своєї ненависті до Порошенка. Але, щоби це здійснилося, я буду голосувати за другий термін останнього