хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Кінець Порошенка

  • 24.04.18, 13:24

   

         А ви помітили, що про Онищенка, його книгу, його розповідь, від Порошенка, - тиша? Ні гу-гу. А там факти, які легко перевіряються. Цугцванг.
         А ви помітили, що про Манафорта з його брудними суперопераціями проти Тимошенко, Порошенко також боїться розкрити рота? Воно ж тоді тріщить та нищиться вся конструкція паплюження, приниження та оббріхування Тимошенко, яку зараз будує сам Порошенко. 
         А ви помітили, що про події у Вірменії навіть інформаційної згадки нема від Порошенка? А це взагалі його пряма відповідальність - міжнародна політика. Хоча у Вірменії скоріше всього станеться те, що у нас в 2014 році. Замість Саркісяна, вірмени отримують ще гіршого. Але сам факт усунення народом негідного очільника держави напрягає Порошенка не на жарт.
         Це риторичні запитання, звісно помітили.
         І це тільки три події, які відбулися останнім часом. Кожної з них достатньо, щоб перетворити Порошенка, як мінімум на політичного лузера, як максимум на вічного сідельца в одиночній камері.
         А скільки вже таких подій було? І Іловайськ, і сліпий траст, і торгівля на крові, і Ротердам+, і Мальдіви, і Віденський бал. і безліч більш дрібних, але не менш небезпечних для Порошенка фактів.
         Раніше Порошенко хоч щось бормотал у своє виправдання. Розповідав про фейкі, про кремлівських агентів, про путіннападе та інший, подібний бред. А тут, як риба об лід. Мовчить.
         Звісно, можна використовувати і тактику петляння, і тактику косіння під дурня, і тактику замовчування. Але все це вкупі, не може працювати вічно. Все що має початок, все має і кінець. Тут вже будуть працювати не суспільні закони, не міжнародні стандарти, а звичайна фізика, математика та теоретична механика. 
         А конкретно, опір матеріалів. Опір матеріалів, це розрахунок на міцність через визначення деформацій і напружень в твердому пружному тілі, яке піддається силовій або тепловій дії. Цей розрахунок визначає межу навантаження матеріалу, при досягненні якої цей матеріал руйнується.
         В нашому випадку, вага фактів, що нищать Порошенка і які тиснуть на нього, вже досягла критичної межі. Це було видно по вчорашньому ефіру. Мало того, що він вже вхопився за соломинку створення помісної церкви, до якої не має жодного відношення, так і по його поведінці було видно, що він знаходить в стані грогі. Не дивлячись на свій артистизм, на маніпулювання голосом, було видно, що він з острахом слухає запитання, що його голос тремтить і ось-ось зірветься на істеричний фальцет, що він може двинути дуба при одній тільки згадці слів Онищенко, Тимошенко чи Арменії.
         І ми до цього не маємо жодного відношення. Порошенко може зникнути з нашого життя так само, як і з'явився. Раптом. Як Янукович. Чи втече, чи розчиниться взагалі без будь-яких слідів, чи самовб'ється.
         Український народ тут діє по Конфуцію - "Сиди спокійно на березі річки, і повз пропливе труп твого ворога". Шкода тільки, що за це сидіння "мудрий" український народ заплатив жахливу ціну, - десятки тисяч загиблих та мільйони зруйнованих доль...((((


Джерело — https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1716094198452362&set=a.375087939219668.82518.100001553951027&type=3&theater

4

Коментарі

124.04.18, 14:32

***Український народ тут діє по Конфуцію - "Сиди спокійно на березі річки, і повз пропливе труп твого ворога".
Шкода тільки, що за це сидіння "мудрий" український народ заплатив жахливу ціну***
"Мудрі" українські МояХатаСкрайники не розуміють одного:
САМ той ворог НЕ СТАНЕ ТРУПОМ - треба ДОПОМОГТИ!
А допомогти НІКОМУ - бо "пересічні" сидять по своїх хатах...
А люди, що пройшли крізь Війну - віддають перевагу СУІЦІДУ - аби тільки НЕ БАЧИТИ ТОГО ЛАЙНА...

    224.04.18, 15:22

      324.04.18, 20:50

      А йому нема чого казати. Навіть придумати неможливо, що сказати на таке

        425.04.18, 09:17Відповідь на 3 від ab absurdo

        просто он уверовал в свою непотопляемость. считает, что всех конкурентов обгадил так, что они уже никогда не отмоются. да и бережно сохранённый им админресурс, как и избирком будет надёжно и верно на него работать.

          525.04.18, 15:13Відповідь на 4 від vilga

          просто он уверовал в свою непотопляемость. считает, что всех конкурентов обгадил так, что они уже никогда не отмоются. да и бережно сохранённый им админресурс, как и избирком будет надёжно и верно на него работать.Боюсь, нам остаются только шины и коктейли

            625.04.18, 15:36Відповідь на 5 від ab absurdo

            знате, что мне кажется? не будет этого. вернее не скоро будет. сильно много у него жополизов. меньше конечно, чем в 13-м всяких до сраки обиженых руssкоязечных. но дредноуты, танкетки, жени куда изворотливее и хитрее кормильцев всея страны будут. да и народ сейчас в своей массе разуверился в том что систему можно сменить.

              725.04.18, 19:53Відповідь на 6 від vilga

              знате, что мне кажется? не будет этого. вернее не скоро будет. сильно много у него жополизов. меньше конечно, чем в 13-м всяких до сраки обиженых руssкоязечных. но дредноуты, танкетки, жени куда изворотливее и хитрее кормильцев всея страны будут. да и народ сейчас в своей массе разуверился в том что систему можно сменить.Народ выйдет, когда припечет. А уже припечет осенью

                826.04.18, 07:14Відповідь на 7 від ab absurdo

                как бы это правидьно сказать... хотелось бы, чтобы побыстрее он сел в вертолёт, но чую выкрутиться. нарисует себе опять 52% и выкрутиться-отбрешется...

                  926.04.18, 16:44Відповідь на 8 від vilga

                  как бы это правидьно сказать... хотелось бы, чтобы побыстрее он сел в вертолёт, но чую выкрутиться. нарисует себе опять 52% и выкрутиться-отбрешется...если будем молчать - не исключено

                    1026.04.18, 16:51Відповідь на 9 від ab absurdo