хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Тимошенко і контрактна армія

  • 13.03.18, 14:11


      Мало хто знає, що для захисту будь-якої країни, потрібна армія.
      І не просто назва - "армія", а Армія.
      Щоб це була не безкоштовна рабсила, яка сидить в казармах і чекає, коли її повезуть на будівництво чергового палацу генералів, яких розплодилося в "армії", як собак нерізаних, а Армія, яка забезпечена всім необхідним, починаючі від озброєння до армійського побуту.
      Це може бути і обов'язковий призов в армію і контрактна армія і сімбіоз призовників та контрактників. Всі формати мають право на життя, але до будь-якого з них повинен бути фаховий підхід.
      І в будь-якому разі, першим етапом повинна бути відмова від "армії" воїнів-робітників, яка нам дісталася від СиРиСиРи.
Для того, щоб "армію" перетворити в Армію, потрібно прийняти відповідний закон, який треба неухильно виконувати.
Для того, щоб прийняти закон, треба мати 226 голосів у Верховній Раді. А ще краще, 301 голос, якщо раптом Президент накладе вето на закон, і його треба буде долати.
      І ось, на позачергових виборах 2007 року, Блок Юлії Тимошенко мав у своїй програмі пункт про перехід армії на контрактну основу з 1 січня 2008 року. І сама Юлія Тимошенко неодноразово наголошувала, якщо українці проголосують за БЮТ, то така реформа буде проведена.
     Хто хоче згадати, яка у нас була тоді армія, може підняти і відповідні відео, і відповідні матеріали, з яких досить зрозуміло, яка тоді у нас була армія. І однострій був жахливий, все недоношене сміття з совка, і озброєння навіть гірше, ніж у охорони якогось олігарха, і солдати гинули під час проходження служби, і склади з боєприпасами вибухали. Про боєздатність такої армії не було і мови. Що і довели наступні події в 2014 році.
      І тоді, в 2007 році, українці не захотіли зробити з "армії", Армію. Не підтримали перехід на контрактну армію, яий пропонувала Юлія Тимошенко. Тоді за БЮТ проголосувало 30,7% виборців, що складає 156 депутатів. Нагадую, для прийняття закону треба мати 226 голосів депутатів.
      Все. Здавалося би, Юлія Тимошенко вільна від своєї обіцянки.
       Але це не та людина, яка зупиняється та здається.
      Там ще був НУНС. Який очолював Ющенко. Який, в будь-якому разі, на словах, також був за перехід на контрактну армію.
      Але після виборів спрацювала вже емоційна складова. Заздрість та дрімуча мізогінія. При чому, мізогінія вибіркова, тільки до Юлії Тимошенко.
      Справа в тому, що тоді НУНС набрав ще менше, ніж БЮТ, - 14%. Ющенко зі своїми гриценками, єхануровими, балогами були неймовірно розлючені. Як так, якась баба і одержала більшу підтримку, ніж ми, таки розумні, таки європейські, таки красиві, і таки патріоти!
      І хоч БЮТ вніс в Раду закон про перехід до контрактної армії, він далі внесення не просунувся. Не дивлячісь на те, що разом БЮТ і НУНС скадали більшість в Раді, - 228 депутатів, і в них була коаліція.
      Ющенко одразу почав критикувати перехід до контрактної армії. Почалося суцільне словоблуддя та демагогія, аби не підтримати Юлію Тимошенко, і не допустити її електоральної підтримку(так вважали ці убогі "державники").
Ющенко:
      - За два місяці на контрактну армію ми не перейдемо. Я просив би не давати людям неправдиві сигнали. Кажу це в тому контексті, що після певних політичних декларацій з’явилися труднощі з формування осіннього призову. Це сумно, але до якоїсь міри і ганьба. Люди, які дбають про державу, повинні мобілізувати молоде покоління на те, що їхнє серце в їхньому віці повинне належати країні 
      - Я ціную політиків, які підтримують перехід на професійну армію, але водночас застеріг їх “не легковажити питанням обороноздатності країни Більше читайте тут: 
      - Обороноздатність країни, це прерогатива Президента, а не Прем'єра.
      Гриценко:
      - Заклики перейти на контракт з 1 січня 2008 року мали б своїми наслідками розвал армії нинішньої та дискредитацію ідеї створення професійної армії — цього ніхто не допустить. Я даю не те що 100%, а 100 тисяч відсотків.
      - Армія - це надто важливий інститут, стосовно якого не можна проводити експерименти. Ми повинні армію зміцнити, а зміцнення передбачає холодний розрахунок, серйозні продумані кроки, і робити це треба планово в чітко визначений термін 
      Мало того, тоді Гриценко заборонив своїм офіцерам зустрічатися з Юлею Тимошенко. Яка була Прем'єр-міністром, і сам Гриценко був підлеглим Юлії Тимошенко.
      Ось так. Там ще Єханур щось гавкав, і Балога і решта придворних шавок Ющенка, але на виході сталося те. що сталося. Перехід на контрактну армію був зірваний. Вони просто тупо задавили цю ініциативу Юлії Тимошенко. Що це було, чи то їхне его, чи то бажання заробити на розкраданні та розпродажу майна армії, це вже невідомо. Хіба що вони самі колись розскажуть.
      Було і продовження спроб Юлії Тимошенко перейти на контрактну армію. Це було однією з її програмних засад на виборах в 2010 році.
      Але, як ми знаємо тепер, ті вибори були сфальшовані, а саму Юлію Тимошенко, після виборів, Путін, Янукович, Ющенко та вся кодла олігархічної мафії, кинули у в'язницю.
      Ну ось ми і маємо досі недієздатну армію, я вже не кажу про армію, яка була на час агресії Рашки в 2014 році.

Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1862259020738226&set=p.1862259020738226&type=3&theater
7

Коментарі

114.03.18, 08:49

Моє ставлення до Юлії Володимирівни незмінне -
ворог моїх ворогів - мій друг

    214.03.18, 09:01Відповідь на 1 від Кривовус

    Моє ставлення до Юлії Володимирівни незмінне -
    ворог моїх ворогів - мій друг
    а запитай ще раз у себе - "а чи ворог вона моїх ворогів " ?
    відповідь може вразити... як вражає савченко...
    гарного дня, друже !

      314.03.18, 13:30

      Так отож! Ляшко теж, колись, дурня клеїв та шматочки електорату понадкусював..., і шо? Зара почуває себе дуже гарненько! Всі вони вовки кляті! Хіба ви забули, що ця КОСА разом із Лазаренком витворювала? Хіба не пам'ятаєте з яких кіл вона вийшла? А зв'язки з росією? А газові домовленності? Єдиний вихід- позбутися їх усіх! Антикорупційна кампанія! Повне зовнішнє управління! Іншого шляху нема!!! Хіба це важко зрозуміти? А взагаллі то є один спосіб посадити її у найм'якіше крісло,- підкажіть їй, якщо маєте контакт! Хай заявить на весь світ, що у разі обрання, вона гарантує знову, газ для населення, по 50 копійок! Також, хай заявить, що в разі невиконання- сама добровільно, йде у в'язницю на довічне! Хіба не варіант для неї? Це ж дуже просто! АЛЕ, ЩОСЬ МЕНІ ПІДКАЗУЄ, ЩО ВОНА ЦЬОГО НЕ ЗРОБИТЬ!

        414.03.18, 14:41

        Погано тхне "Любі мої, я Вас всіх захищу".... під криолом Путіна?
        "Дапамажіть підняти!" і я бачу, що вже почали... http://blog.i.ua/user/3718012/2209090/

          521.03.18, 12:03Відповідь на 3 від Reniec12

            621.03.18, 12:17

            Потрібна не армія генералів, а Військо (15% від населення), але не варяг. Всі чоловіки зобов'язані пройти військовий вишкіл.