хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Алілуя, Смерть! Алілуя, Порошенко!

  • 23.06.17, 16:20


Дивлячись на те, що відбувається навколо і по всій країні, в мене складається враження, що Порошенко, це Смерть.
        Саме та Смерть з косою, яку малюють з сарказмом і для сміху, але навіть на мить не допускаючи, що вона існує і зараз знаходиться поряд.
        А вона кругом. Українців вбивають на фронті , українців ріжуть ножами прямо в Києві, українців вбивають в тюрмах, українців вбивають в лікарнях, українців вбивають вдома.
        За всім цим стоїть Порошенко. Стоїть не ховаючись. Навіть хизуючись.
        Саме цікаве, що українці це знають, вони бачать цю Смерть, бачать ії криву посмішку, бачать, як вона ллє сльози з приводу тих, кого вбила, бачать, як вона готує їм нові засоби умертвіння, все бачать. Але не заперечують.
        Таке враження, що українці намагаються закріпити в самих собі істину - "Порошенко має право нас вбивати. Ми, не маємо права вбити Порошенка".
        Це схоже на масовий суїцид. Або на якусь жертовність. В ім'я офшорів Порошенка. Чую вже, як з усіх боків лунає - Алілуя, Смерть! Алілуя, Порошенко!
        Смерть. Смерть. Смерть.
        Порошенко. Порошенко. Порошенко.

12

Коментарі

123.06.17, 17:07

    223.06.17, 21:14

    Если еврей имеет власть – то он должен ОТКРЫТО убивать гоев
    Если еврей не имеет власти – он это должен делать ТАЙНО
    \АrbaTur. Jore deach 4,158; f.35,5;–chosch.Ham.f.138,1,2\
    Корбанізують \приносять в ЖЕРТВУ своєму "б-гу"!!!\ СЛОВ'ЯН і ЯВНО, і ТАЙНО...– а ті ніяк НЕ ВРУБЛЯТЬСЯ, ЩО ЦЕ ЗА ХЕРНЯ твориться в Україні...

      323.06.17, 23:28

        Гість: Lakastra

        426.06.17, 08:02

        Так и есть. Но попробуй это сказать открыто и ответ будет: ты сепар, ты титушка и тд
        И все зависли. А потом одни привыкнуть, а другие устанут и этот гнет будет надолго. Если ничего не изменить.
        А как? С помощью России и Путина? За что тогда столько народу погибло? С помощью США? Им плевать на нас. Как и Европе. У них просто интерес к нам как к ресурсу.
        Как? Неужели безвыход?

          526.06.17, 15:58Відповідь на 4 від Гість: Lakastra

          нормальні люді шукають вихід з становиша у якому опинилися тількі недорозвинени шукають винних. Вихід є і то требо робити але але люблять деякі у україні займатися балаканиною от придивиться

            Гість: Lakastra

            626.06.17, 21:10Відповідь на 5 від Gogilo

            Я давно не ищу виноватых. Если их нет, то их назначают. В своей жизни я понял одно: если у меня что то плохо, если мне сделали каку, подставили, обманули или еще что... - да, они это сделали, и их вины никто не отменит. Но виноват, в первую и в последнюю очередь в этом я - недоглядел, не добивал, поверил, заблуждался. Отгреб от жизни, - встал, оборваться, сопли вытер и вперед - отгружать или побеждать ( если сделал правильный вывод). Но как бы ни было - нужно держать удар.
            А Украине и украинцам нечего кому то верить и что то ждать от кого то. Нужно брать и делать. Не оглядываясь на то что кто то об этом думает. Просто послать всех на юг и делать свое дело. Я так считаю.