хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Гройсман: Юлія Тимошенко купила Стокгольмській Суд і він виніс п

  • 01.06.17, 12:54


        Гройсман: Юлія Тимошенко купила Стокгольмській Суд і він виніс переможне для України рішення.
        Це так треба розуміти вселенській плач Пупиришки щодо виграшу Нафтогазу в суді.
        Ця вся офшорно-липецька бригада давно вже злетіла з катушек, а Юлія Тимошенко, навіть нічого не роблячи, просто тим, що вона є, доведе їх як не до цугундера, так до гамівної сорочки.
        Я не експерт по всіх цих газових справах, але я точно пам'ятаю, що Нафтогаз і не збирався оскаржувати принцип "бери, або плати". Вони подали позов проти Газпрому на переплату, яка було зроблена Януковичем. А тут раптом - БАХ!, - суд скасував "бери, або плати".
        Цей принцип був для шобли Порошенка золотим ключиком до невичерпного Клондайка долярів.Чи то 43 млрд, чи 70, чи ще якась астрономічна сума, яку вони видавали на-гора, в радісному передбаченні ії офіційного затвердження. Потім з цією бамагою вони би риссю побігли до Путькіна. і там вже домовлялися би, як ці грошенята ділити та за якими схемами.
        І тут такий облом. Вся бригада Порошенка в ступорі, в німому зацепенінні. Пупиришка тільки там щось - "от якби програли..." Ага, якби та якби та виросли в роті гриби, то то був би не рот, а город. 
        Трагедія, Україна виграла. Скільки було сил, грошей, часу витрачено на те, що ми кругом програємо, що треба, як казав класик, готуватися до землі, а тут несподівана victory. Як кувалдою по їхніх порожніх головах.
        Чесно кажучи, я і сам не можу зрозуміти, як так вийшло. що подали позов з одного приводу, а суд виніс рішення з іншого. Ну це вже деталі юриспруденції.
        Так це тільки один заєць, якого вони в своїх мріях вже вбили. Там ще один заєць. ))) І мабуть головніший за клондайкового зайця.
        ЮЛІЯ ВОЛОДИМИРІВНА ТИМОШЕНКО!!!
        Так, так. Це була головна зброя проти головного ворога мафіозної Системи, проти Тимошенко. Як вони тільки не мусолили контракт 2009 року. Що це і зрада, і ціна в 500 доларів, українці в злиднях, і крах України...і все це вона, вона, Тимошенко. 
І вістрям на цьому спису був якраз принцип "бери, або плати". І тепер його нема. Чим тикати в Тимошенко? Катастрофа!
        Більше того, цей контракт одразу набуває статус супервигідного контракту для України. Тепер, якби цей контракт в 2009 підписав Порошенко або Пупиришка, то зараз були би страшні фанфари та фейрверки до неба. Порошенко би кричав - "Це я, це я підписав цей чудовий контракт! Дивіться, ось я! В фас! В анфас! В профіль! Я герой, я самий перший молодець серед всіх молодців!"
        А так треба казати, що це Тимошенко молодець. Як? Як, після трьох років обхаювання, пересмикування, перебріхування, визнати, що вся ця брудна кампанія проти Тимошенко була спланована і її метою було ізолювання Тимошенко від політичного життя України.
        Я не маю сумніву, що ніхто з цієї шоколадної банди не буде вибачатися перед Юлією Тимошенко. Зараз просто цікаво, як вони будуть розрулювати це своє феноменальне фіаско. Порошенко в нас Чемпіон по брехні, але навіть і йому вже буде дуже важко перебити свою же брехню про Тимошенко, новою брехнею, ще більше фантастичною, більш безглуздою, більш ідіотичною....

Джерело - 
https://www.facebook.com/banderivez/posts/1393853964009722?comment_id=1393863640675421&notif_t=like&notif_id=1496306499386806
5

Коментарі

11.06.17, 13:34

я б погодився і на гриби у роті, тільки у всієї будкипп одночасно, на бляді поганки.

    21.06.17, 16:09

    Так Юля оказується багатша за Порашенка ))))! Він не зміг, а Юля змогла суд купити!

      32.06.17, 14:19

      Судьі Констітуціонного суда крайне возмушени заявлением Ю.Тімошенко о том,
      что за легалізацію "тушковой коаліції" ім заплатілі по 1 міліонов долларов.
      -Одін міліон???да єто уровень районого суда!!!