Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Ющенко як батько Президентів Януковича і Порошенка, та як могиль

  • 17.04.17, 14:36


        Україна мабуть єдина країна в світі, в якій чотири її Президента заслуговують смертної кари.
        Кравчук просто не встиг потрапити в цей список. Зараз жаліється, що пенсія в нього замала. Мабуть вже закінчилися гроші за вкрадене Чорноморське пароплавство.
        Але серед цієї четвірки, самий огидний це Ющенко. Це на ньому лежить вся провина за те, що відбувається зараз.
        Юлія Тимошенко вже сказала, що найбільшою її помилкою є підтримка Ющенка в 2004 році.
        Тоді Тимошенко мала всі шанси вийти в другий тур. І зараз би Польща намагалася би наздоганяти нас, а не ми її. Але тоді Юля поступила благородно, не стала балотуватися в Президенти і підтримала Ющенка.
        Інакше вона не могла вдіяти. Вона визнала цю помилку, але не сказала чому так зробила. Якби вона тоді пішла на вибори, то можна тільки уявити, який вой піднявся би серед ерзацпатріотів. Це ми зараз знаємо, що вони ерзацпатріоти, що вони ватні патріоти, але тоді сприймалися як справжні патріоти. Хоча було дивно, що вони підтримували людину, яка називала Кучму своїм батьком, а народ, який вийшов на акцію "України без Кучми", фашистами.
        І якщо я це розумів, то впевнений і Тимошенко також. Але ці псевдопатріоти прикривалися патриотичними гаслами та нещадно експлуатувала проукраїнську тематику і парадигму.
        Звісно, з Юліною харазмою, авторитетом, їй ця возня не завадила би вийти в другий тур. Але це для псевдопатриотів проукраїнська риторика була тільки прикриттям їхньої дрібної, рагульскої натури, а для Тимошенко все, що пов'язано з Україною було святе. Це зараз ми знаємо чого вартують ці персонажі у вишиванках, це зараз ми знаємо, що вишиванками вони прикривали свою гнилу душонку, але тоді все сприймалося за чисту монету. Тоді вони використали справжній патріотизм Тимошенка, щоб вона не заважала цьому слимаку Ющенку прийти до влади.
        Тому, я думаю. що це була не помилка Тимошенко, вона вдіяла згідно своїм принципам, поступилася своїми амбіціями на користь, хоч і оманливо-фасадних, але формально, проукраїнських закликів та гасел.
        Тим більше, що в неї був страховочний варіант. Вона знала, що буде Прем'єр-міністром, і зможе завадити намірам Ющенка використати Україну, як годівницю.
        Так воно і сталося. Коли вона була Прем'єр-міністром, то не допускала Ющенка до Бюджету і на гарматний постріл. Так, він крав з Нацбанку, отримував відкати за "правильних" генпрокурорів, голів ОДА, тощо, але те, що було в межах відповідальності Тимошенко, для Ющенка було недосяжне. Туди, його "чисті" руки, не могли дотягнутися.
        Саме тоді у Ющенка сформувалася неосяжна лють до Тимошенко. Саме тоді він проміняв Україну на примарну можливість знищити Тимошенко. Ця примара і досі володіє його ублюдочною свідомістю та підсвідомістю. І досі для нього Україна це ніщо, а постать Тимошенко все.
        Тим не менш, не дивлячись на шалений супротив з боку Ющенка, суцільний саботаж його та Януковича ставлеників у владі, Тимошенко навела порядок в багатьох галузях промисловості, в соціальній сфері, в рази збільшила дохідну частину Бюджету, та вберегла економіку країни під час світової фінансової кризи. Не дарма вона визнана найкращим Прем'єром за всю новітню історію України.
        І ось тут відповідальність за ту помилку з її боку закінчується. Вона її нівелювала своєю працею на Україну, на народ України. І готова була вивести Україну на найвищі позиції у світі, ставши Президентом в 2010 році.
        Саме тоді Ющенко і зробив свою чорну справу. Він агітував не за Тимошенко, яка зробила його Президентом в 2004 році, а за Януковича. І якби ж агітував напряму, тоді була би повна ясність для виборців, він агітував латентно, єзуїтські. За допомогою технології противсіхства. Він не вилазив з екранів телевізорів, цілодобово хаючи Тимошенко і закликаючи голосувати "проти всіх". що було рівнозначно агітації за Януковича.
        Також до нього приєдналися так звані "патріоти" Тягнибок. Гриценко, Яценюк та різна дрібнота на кшталт чороновілів та хмар.
Але основний внесок в ту катастрофу, яку ми зараз спостерігаємо, зробив Ющенко. Він навіть за день до виборів, разом з Януковичем прийняв зміни в закон, які давали Януковичу більше можливостей фальсифікувати вибори.
        Ющенко, це могильщик України. Ющенко, це батько Президента Януковича і Президента Порошенка. Саме це робить його головним відповідальним за все, що зараз відбувається. Саме його треба ставити першим до стінки. Потім Порошенка, потім Януковича, і останнім Кучму.
        Ну, помилку Тимошенко в 2004 році ми розібрали. І вона виправила її, перебуваючи на посаді Прем'єр-міністра.
        А тепер пару слів про помилку народу, який її не визнає, і поки що не виправив.
        В тому ж 2010 році на виборах Президента України, як ми зараз знаємо, перемогла таки Тимошенко. Чому народ не захистив свій вибір? Тоді ще були свіжі майданівські настрої, тоді народ, якби захотів, міг би добитися розслідування фальсифікацій. Це ж вже не провина Тимошенко? Юля покаялася за своє, де покаяння народу?
        Янукович кинув Тимошенко у в'язницю. Чому народ спостерігав за цим на екранах телевізорів та моніторів, чому не захистив її і ще тоді не прибрав Януковича? Чекали Небесну сотню? То тепер треба каятися не тільки перед Тимошенко, а і перед Небесною сотнею.
        2014 рік. Тільки тупе, ватне бидло могло довірити владу патентованому корупціонеру Порошенку. Народ України довірив, проголосувавши за творця партії регіонів, міністра в уряді Януковича, Порошенка. То як цей "народ" можна ще назвати? Тут також Тимошенко винна? Хоча вона, як і в 2010 році, попереджала, що будуть відбуватися страшні речі, якщо українці оберуть Януковича, а зараз Порошенка. І ми їх бачимо. Десятки тисяч вбитих справжніх патріотів, мільйони злиднів, знищена економіка країни, держава на порозі своєї делегітимації. Хто тепер повинен каятися і перед ким? Ну вже точно народ. Але чи вистачить у цього народу, який цілує ноги своїм гнобителям, який втратив свою честь, чи вистачить в нього залишків гідності, щоб вибачитися перед Тимошенко та перед всіма своїми братами та сестрами, яких відправив на погибель за інтереси Порошенка та Путькіна?
        Зараз у Тимошенко найвищий рейтинг, вона є лідером України. Кажуть, Бог любить трійцю. В нашому випадку це буде або рятівна трійця, або фатальна.
        І якщо, не дивлячись на цистерни бруду, який зараз виливають на Тимошенко, українці таки нададуть їй владу, то в мене будуть підстави називати їх народом, а в подальшому і нацією.
        Якщо ж ці роки українців нічому не навчили, і вони знов посадять на свою шию чергового покращувача, то тоді це не народ, і тим більше не нація. Тоді це суцільне бидло.
        Тоді вже ректальне видалення хворого мозку з заміною його на здоровий.

Джерело - 
https://www.facebook.com/banderivez/posts/1350590041669448:0
4

Коментарі

117.04.17, 15:28

Нарешті читаю правду про "Священну корову" ющенка, який є найбільшим злодієм і крадієм, бо вкрав надію народу.

    217.04.17, 20:13