Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Танцюють...Сеня!



          Здається українці намацали те, що хотіли. Це разводняки, разводняки і ще раз разводняки.
          Овощ хоч і урка, але по разводняках він не шарив. Вірніше, шарив на рівні урки-шниря. А з великою країною це не проходить.
          Пеця і Сеня, це урки-гросмейстери. 
          Разводняки з виборами, з відставками, з Бюджетом, все це у них проходить на ура.  
          Їм вже не страшні і падіння рейтингів. Антинародний фронт вже нуль, за ним буде Бак Ведра Порошенка, ось і ШЛяшко вже врубився, що народу подобається, що його дерут в усі дірки, плюнув на рейтинг і пішов по заробітки, Садонеміч після вчорашнього ток-шоу на 1+1, злякалася і не голосувала за Бюджет, але там також вже жопа, їм нічого не допоможе.
          Тільки Батьківщина не зрадила виборців, але якраз саме це і не подобається українцям. Завжди у українців була в пошані зрада, і Юлія Тимошенко та Батьківщина в ампуа чесних, порядних, відповідальних політиків, українців не влаштовують.
          Здається, валити треба з цієї країни. Я хочу жити у своїй країні, а не в країні підарасів пець та сень.
5

Коментарі

125.12.15, 13:22

Насчёт "все це у них проходить на ура" я бы поспорил. Не такое уж "ура" сопровождает их деятельность. А в остальном, согласен.

    анонім

    225.12.15, 13:38

    "Овощ хоч і урка, але по разводняках він не шарив. Вірніше, шарив на рівні урки-шниря. А з великою країною це не проходить.
    Пеця і Сеня, це урки-гросмейстери. "

    Так за овоща и голосовали, как за меньшее зло.

      анонім

      325.12.15, 13:40Відповідь на 1 від Вискарион

      Насчёт "все це у них проходить на ура" я бы поспорил. Не такое уж "ура" сопровождает их деятельность. А в остальном, согласен.Помнится ты когда-то писал, что нужно выбрать президента,потом парламент и все наладится, не все сразу... Выбрали, а все не ладится

        425.12.15, 13:48Відповідь на 3 від анонім

        Насчёт "все це у них проходить на ура" я бы поспорил. Не такое уж "ура" сопровождает их деятельность. А в остальном, согласен.Помнится ты когда-то писал, что нужно выбрать президента,потом парламент и все наладится, не все сразу... Выбрали, а все не ладитсяТогда ещё я писал, что данное правительство - переходное. Ничего особенного, инновационно-демократического они Украине не принесут. Следующее правительство по идее должно быть гораздо эффективнее. Я и сейчас так полагаю.

          525.12.15, 13:49Відповідь на 1 від Вискарион

          Насчёт "все це у них проходить на ура" я бы поспорил. Не такое уж "ура" сопровождает их деятельность. А в остальном, согласен.Я не маю на увазі опір окремих політиків, Я маю на увазі вулицю. Там все всіх влаштовує....

            625.12.15, 13:59Відповідь на 5 від бандерівець

            Насчёт "все це у них проходить на ура" я бы поспорил. Не такое уж "ура" сопровождает их деятельность. А в остальном, согласен.Я не маю на увазі опір окремих політиків, Я маю на увазі вулицю. Там все всіх влаштовує....Тоже не согласен. Люди давно уже, с нетерпением, ждут новых выборов. Даже на внеочередные готовы.

              725.12.15, 14:07Відповідь на 6 від Вискарион

              Насчёт "все це у них проходить на ура" я бы поспорил. Не такое уж "ура" сопровождает их деятельность. А в остальном, согласен.Я не маю на увазі опір окремих політиків, Я маю на увазі вулицю. Там все всіх влаштовує....Тоже не согласен. Люди давно уже, с нетерпением, ждут новых выборов. Даже на внеочередные готовы.Кухонні бійці були і при совке.

                825.12.15, 14:25

                всё их ура сводится к простому лозунгу "если не хотите по моему, пуйло введёт войска" они не "зрадныки". они гораздо хуже

                  925.12.15, 15:03

                    Гість: Feya)

                    1025.12.15, 15:18Відповідь на 9 від Usmik

                    Блін, такого персонажа спаплюжили

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна