хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Якби я не крав...



          Неее, це ви недочули! Вірніше, думки читати не вмієте.
          Вот тут на Пецю Порошенка погнали хвилю. Незаслужено повинен сказати. Да.
          Всі вже звикли, що Пеця брехун і падлюка. Ну і коли почули, що він послав нах волонтерів, то цілком природньо це сприйняли. Ну так то воно так, що від брехуна та падлюки можна ще очікуватися. Але..
          Але ніхто не помітив, що у Пеці стався прогрес. Він вже став казати правда не всю правду, але хоч вже напівправду. Тобто він вже напівбрехун. Хоча, зі стану падлюки ще не вийшов. Та мабуть і не вийде.
          Ось дивіться. Як формується фраза, яку потім через горло, людина, засобом струсу повітря, передає тим слухачам, які його уважно слухають?
          А ось як. Ця фраза спочатку формується в мозку, отримує "добро" від аналітичного центру, і видає назовні. Це все відбувається в частки секунд. Дуже швидко.
          І ось так само і у Пеці. Про волонтерів.
          В його мозку почалося формування думки - "Якби я і Сеня не розкрадали Бюджет, то ми би впоралися і без волонтерів". Саме ця фраза народилося в цьому падлючому мозку. І це свята правда.
          Але його аналітичний центр половину фрази зарубав, а іншу половину дозволив.
          І Пеця видав на-гора цю куцу недофразу.
          Подумав "Якби я і Сеня не розрадали Бюджет, то", а сказав тільки закінчення - "То ми би впоралися і без волонтерів."
          Ось тому і стався такий конфуз.
          Правда, якби він сказав повну фразу, то я не знаю, що б це було.
          Але не конфуз точно.
5

Коментарі

15.12.15, 12:13

Ольга Лєнь, журналіст, головний редактор NEWSru.ua: "Не часто зустрінеш таку концентрацію сенсаційних новин, як в цих двох реченнях Порошенка щодо перемоги і без волонтерів. Але це ж добре, що нарешті висловився: тепер всі ми в курсі, що Президент і його Адміністрація живуть в паралельній реальності. В тій самій, де живе і велика частина населення, які також бажають існувати так, ніби ніякої війни вже немає. І це виборці Петра Олексійовича. А не ми. І от тепер питання, що НАМ з цим робити?"

    25.12.15, 12:33Відповідь на 1 від helsan

    В мене те саме запитання, Сережа...

      35.12.15, 12:50

        45.12.15, 13:41Відповідь на 2 від бандерівець

        В мене те саме запитання, Сережа...законсервовану систему, яка знаходиться в глибокій потенціальній ямі, самотужки звідти не витягнути. потрібен досить сильний поштовх ззовні. в іншому випадку ми ще довго будемо мати отих маркетингових 60%.