Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Тетеруки йдуть!







          До цих подій з ударом пляшкою мразью Тетеруком Олександри Кужель, я ще думав, що в нас суспільство ділиться за політичними вподобаннями. Звісно, це голосно сказано, партій, як таких в нас нема. Окрім двох, Батьківщини та Свободи. Решта, це або політичні проекти, які не мають а ні ідеології, а ні розвинутої мережі осередків, або просто бандитські збіговиська.
          Батьківщина та Свобода не охоплюють весь політичний спектр, тільки центр та правий сегмент. Не вистачає лівого. Та він власне і не потрібен. Наїлися в свій час. Може колись з'явиться.
          Але біда в тому, що українці, у своїй більшості голосують не за справжні партії, а за проекти та бандитські збиговиська.
          В мене була надія, що це з часом мине, і політична культура таки з'явиться у наших громадян, і вони більш свідомо почнуть вирішувати свою долю та долю країни.
          Але тут трапилася ця жахлива, з цивілізаційної точки зору, подія.
          Ні, я не проти, щоб в парламенті билися. Краще хай там б'ються, ніж на Майдані стріляють.
           Але, щоб билися мужики з мужиками. Демонструвати свою домінанту та добиватися її, це те, що надала природа мужикам під час народження. Це природній інстинкт. Без нього мужик, не мужик.
          Я ще припускаю, що можуть побитися в парламенті жінки між жінками. Іноді у деяких жінок мужності та духу більше, ніж у чоловіків. Але там поряд купа мужиків, і вони зобов'язані розборонити їх, а там вже між собою помиряться.
          Але, щоб чоловік бив жінку, та й ще скляною пляшкою по голові!
          Я досі не можу повірити, що живу в країні, в якій народний депутат, військовий, б'є жінку.
          Більше того, в самому парламенті знаходяться покидьки на кшталт Черновол, Сюмар, Геращенка, та взагалі, цілої фракція, яка вважає, що це припустимо, і що мерзота Тетерук шляхетна людина.
          Що ця фракція робить в парламенті?
          І останній удар по свідомості я отримав з коментів з цього приводу в мережі.
          Товариство, у нас поряд дика, опущена і темна країна, яка знаходиться за межею цивілізації. Це помилка Господа, і він в решті-решт виправить її, цієї країни не буде.
          Але і там, такий собі Жиріновськой, коли тягав за волосся якусь жінку, то і там в нього був менший відсоток підтримки, ніж той, який має в мережі упир Тетерук!
          Вдумайтеся! Він не те що взагалі не має її, як і повинно бути, він має велику підтримку!
          То як можна таку країну допускати до цивілізації? Яка ще може бути Європа? Ми всі сидимо в дерьмі! І притомні люди і дикуни, які ще навіть на дві ноги не встали.
          То, до політичного, хоч і умовного, браку, додався ще брак моралі в нашому суспільстві. Воно ще ділиться на тих, хто має мораль, і на тих. хто її не має. А мораль, це все. Тому українці і голосують за політичні проекти та бандитські збиговиська замість політичних партій. Тому наша країна і опинилася на самому дні.
          Навіть не так важлива наявність віри, їх багато, а як наявність моралі, вона одна. Одна на всій Землі. І в того народу, якій не має моралі, то в нього нема і майбутнього.
          Хреново на душі, товариство, хреново.
5

Коментарі

17.11.15, 20:59

    27.11.15, 22:52

    Коли мені серед ночі прислали фото з мобільного телефону побитої Тані Чорновол, я не могла заснути до ранку,- так хвилювалась, обурювалась, вболівала за неї. Тепер щось мені підказує, що це був спектакль і перша сходинка до Великої політики? Влада її явно зіпсувала.
    А люд наш, В ОСНОВНІЙ МАСІ - ЖАБА ДУШИТЬ, тому ніколи не підтримували і не будуть підтримувати успішних жінок (баби заздрять, а чоловіки БОЯТЬСЯ таких). України вже немає. Спочатку з неї зробили Уркаїну, тепер філію Ізраїлю.

      38.11.15, 06:28