хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Україна, українці та український Геростат.



          Ну шо, українки та українці, шановні національні меншини, всі, хто останні 23 роки жив під п'ятою олігархічної мафії, чекав Парадізу, терпляче терпів, не знаю, можливо ви щось знали, що поклали на вівтар безглуздості та ідіотизму чверть сторіччя свого життя, але ось, прийшов час помитися ретельно, ну там, під пазухою, п'яти, вуха та решту частин тлінного тіла, одягти чисте спіднє завтра зранку, та чекати яка буде доля країни та кожного з вас. 
          Варіанта два. І для обох ця процедура не буде зайвою.
          Якщо Рада проголосує за путінські зміни, то це означає, що Україна, а паровозом і ви, як відносно вільні Громадяни, померли.
          Всі ви опинитися в руськом міре. Навіть після цього, вас не залишать в спокої, і ваші померли вільні души буде місити ногами Порошенко і Путін. Це закон руського міра. Це не самураї, для яких смертельний удар повинен бути один, це рускій мір, там вбивають і після смерті.
          Другий варіант, якщо Рада не проголосує. Це гарний для вас варіант.
          Тоді помре Порошенко. Політично, політично...
          Він і так де-факто, політичний труп, а стане політичним трупом де-юре.
          Звісно, в цю щасливу мить неголосування "за", він не залишить вас у спокої, конвульсії ще будуть, але процес вже набере незворотного характеру.Сонату №2 Шопена ми точно почуємо.
          Ну, а в усьому чистому набагато приємніше святкувати цю радісну подію.

          Взагалі-то складається враження, що Порошенко сам хоче дриснути з посади Президента. Напевно йому згадується спокійне, розмірене життя до цієї страшної для нього дати, 25 травня. Тоді він прилаштовувався до будь-якої влади, ловив маржу у Нацбанку, організовував липові тендера, бігав по ефірах, де примушував українців впасти ниць перед євреями та вимолювати прощення, його слухали, рейтинг на "градуснику" пробивав верхню відмітку, бурхливі оплески надихали на великі звершення...
          І надихнули, мать би їх.... після 25 травня все пішло прахом. Одразу стало видно, що він звичайний жлобяра, що він духовний та моральний мізантроп, що він має пекельну стигму Вельзевула.
          І він захотів повернути все взад.
          Тому і створює різні абсурдні та ідіотичні ситуації у врядування країною. Таке враження, що він чекає тієї миті, коли йому відмовлять у підтримці і в нього буде привід самому піти у відставку. Імпічмент тут його не влаштує. Треба йти у благородну відставку, не під примусом. Тоді залишається шанс, що його залишать у спокої, не будуть розкуркулювати, а тим більше саджати на нари, і він зможе повернутися до того, свого переддвадцятип'ятитравневого життя. Життя безтурботного, щасливого, наповненого всіма барвами життєвого різноманіття.

          Ось такі проблеми у нашого, українського, кондитерського Геростата.
          А ми повертаємося на початок цього посту і проводимо ту процедуру, яка там написана.

5

Коментарі

130.08.15, 23:40

А може станеться ТРЕТІЙ варіант - знайдеться якийсь володар СВДшки - та відстрілить довбешку Кремлевському Резиденту?!!

    231.08.15, 01:44

    Ми мислимо в однім напрямку: http://blog.i.ua/user/2675316/1718650/, ну і дещо від себе:http://blog.i.ua/user/2675316/1718943/ БРЕХНЯ, виявляється, хвороба ЗАРАЗНА!

      331.08.15, 03:06

      А ось ще новини по темі:Ігор Мосійчук Фейсбук: https://www.facebook.com/igor.mosijcuk/posts/876901269053308?fref=nf
      "Останні новини з під стін парламенту. Зараз під стінами парламенту монтують сцену з гаслом "Підприємці за конституційну реформу". Завтра там з'являться бюджетні раби і тітушки. Схоже президент опускається на дно до свого попередника. Дніще".
      У нашого люду КОРОТКА ПАМ'ЯТЬ! Вони забулись ХТО Є ЗАСНОВНИКОМ ПР!!!

        431.08.15, 14:36