хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Про Петена, АТО і українців.

          Якось так очікувалося, що Славянск та Краматорск будуть брати штурмом, як Берлін. З бомбомітаннями, шкелетами розбомблених будинків, тисячами загиблих солдат....ну такий жахливий сценарій вставав перед очима, коли гіперміротворец Петен та іже з ним розповідали, як все архіважко, смертоноснонебезпечно та зберегтижиттялюдям.
Натомість бійці Нацгвардії та всіх батальйонів казали, - дайте команду, і за два дні всі міста будуть звільнені. 
          Але ж Петен влаштував підарастичну мирну плану та зупинив АТО, яку після виборів розпочав Турчинов, і яка проходила досить успішно. 
          Це коштувало життя 27 українським Героям. 
          І ось, під тиском народу, обміротворчившийся Петен, зі сльозами на очах та з біллю в шоколадному серці віддав команду відновити АТО. 
          І що ми бачимо? Сталося так, як і казали українські воїни. Вся ця фашистська москальська шобла драпає так, що а ж п'ята виблискують. 
          Запитання, для чого було зупиняти АТО? Щоб хенерали подерібанили гроши? Щоб Петен націлувався, наговорився, навітався з днем Рашки та порешал свої рашенівські делішки з фашистом Путлером? 
          Щось мені підказує, що після завершення війни, українські козаки, що з ризиком для свого життя захистили свою країну, прийдуть в Київ, на Банкову, та чемно попросять Петена, - а ну, давай розповідай, чим ти тут займався більше місяця. 
          Можу передбачити, що Петен кинеться всіх цілувати.           
          Питання в тому, чи захочуть козаки, щоб їх цілувала ця брехлива та зрадницька істота.
4

Коментарі

16.07.14, 05:57

    Гість: lyo Dnepr

    26.07.14, 12:55

    Что-то мне подсказывает, что Пороху не усидеть до конца срока