хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Я не визнаю ці вибори.

          Товариство, навіщо такі пристрасті? Чи Ви щось незвичайне побачили? Чи не розуміли як воно буде? Можливо Ви читати не вмієте? Цей сучий потрох вже більше року тримає над головою цей плакат -


           Самі знаєте, мабуть, що відбувалося, як тільки воно влізло на Банкову. Відбувалася повзуча диктатура. Так, щоб всі поступово звикали. Не раптом. По одному, потихеньку, закривалися телеканали, закривалися газети. Потихеньку мінялися судді. На "правільних". За прокуратуру не кажу, вона і так була бандитська.
           Також, спокійно, як так і треба, не виконувалися закони. В такому же режимі порушувалися закони. Пояснень ніяких. При звертанні в прокуратуру, звідти викидали заздалегідь заготовлені паперові літачки з написом - "Порушень закону не виявлено". І це логічно. Не будуть же вони, порушуючи закони, казати, так, ми порушуємо закони, саджайте нас в буцегарню.
          Натомість, вони самі почали кидати в буцегарні, потенційно небезпечних для себе громадян. Почали з простих людей,  яких не було кому захищати. Потім добралися і до відомих політиків. Вирахували, хто для них самий небезпечний і хто може їм голови повідривати. Так опинилися за ґратами Юлія Тимошенко та Юрій Луценко. Ми і це проковтнули.
          Запустили проекти псевдоопозиційних партій. Політичний труп, Ющенка, витягли з труни. Намагалися з Королевської  псевдоЮлю створити, але вона своїм басом распугала всіх виборців. Але один попсовий проект начолі з величезним мордоворотом Кличком та купою тушек, перебіжчиків, криміналу, таки спрацював. То, до корита додалася ще одна гоп-компанія. Зараз звикає до цього, свого джек-поту.


          За Коституційний Суд та Верховну Раду взагалі мовчу. Після "правільних" змін та "правільних" рішень, ця срань стала вже узурпаторам, а Верховна Рада, нелегітимною.
          Запитаєте, до чого я все це згадую. А це і були вибори. Все це робилося заради них. Закон про вибори прийняли гарний? Так. Але виконувати його ніхто не збирався. І на його порушення, "правільні" суди завжди відповідали - "порушень нема". А більше нема куди звертатися. Сиджу куру.
          Звісно це не все. Підкуп, гречка, залякування, шантаж, каруселі, косинки, повний набір. Ця падла кожен день щось робила задля фальсифікації виборів.
          Ну, і ось, апогей, 28 жовтня. Вже не виборів. Просто фіксації того, заради чого вони опускали всіх нас, відбирали в нас громадянські права, змішували нас з лайном.
          А інакше їм неможливо. Паралельно з виборчим процесом цей кнур, зі своїм виводком, шаленими темпами розкрадав країну, розкрадав бюджет, грабував підприємців. Страховка йому була потрібна, як повітря. У вигляді сфальсифікованих виборів. Зараз відбувається останній акт цієї п'єси.
          То що, були вибори, чи ні? На мій погляд, ні. Тому,

          я не визнаю ці вибори

          І що далі? А далі нам треба зрозуміти, що влада, це ми. І ні про що не домовляючись з виродками, які захопили владу в нашій країні, взяти їх за комірець та викинути на хрен. Кого просто, назавжди з влади, кого на цугундер.
          Для цього, за класикою, потрібна революційна ситуація. Особисто я, знаходжуся в ній з тієї миті, коли цю смердючу котлету у піджаку, Януковича, оголосили Президентом. Через декілька місяців воно позбулося цього статусу, і стало узурпатором, що додало мені ще більше підстав перебувати у стані революційної ситуації.
          Але один я не потягну цю місію. Треба чекати, коли до мене приєднається ще, як мінімум 1-2 мільйона громадян. Це в мене не пихатість говорить, це амбіції.

          То що, товариство, збираємося до купи?
24

Коментарі

129.10.12, 21:05

Не всі поділяють таку точку зору щодо революційної ситуації http://www.youtube.com/watch?v=fo6I7_eDqco&feature=player_embedded# !


    Гість: путлер капут

    229.10.12, 21:07

    правильно, треба набиратися сил
    к 2015 року будемо скидувати цю манкуртну наволоч

      329.10.12, 21:09Відповідь на 1 від helsan

      Не всі поділяють таку точку зору щодо революційної ситуації http://www.youtube.com/watch?v=fo6I7_eDqco&feature=player_embedded# !


      На жаль так...Тому і пропоную пришвидшити цей процес.

        429.10.12, 21:09Відповідь на 2 від Гість: путлер капут

        правильно, треба набиратися сил
        к 2015 року будемо скидувати цю манкуртну наволоч
        До 2015 року України вже не буде. Раніше треба.

          Гість: путлер капут

          529.10.12, 21:14Відповідь на 4 від бандерівець

          як мінімум 1-2 мільйона громадян - а зараз скільки чоловік готове вже піднятися?
          я не проти "раніше", но треба для початку ті пару лімонів патріотів знайти, хто не на словах буде боротися

            629.10.12, 21:30Відповідь на 3 від бандерівець

            Не всі поділяють таку точку зору щодо революційної ситуації http://www.youtube.com/watch?v=fo6I7_eDqco&feature=player_embedded# !


            На жаль так...Тому і пропоную пришвидшити цей процес.
            Як? Хто це зможе зробити при повальній індиферентності суспільства?
            Це офіційно явка була 57%, а реально нижче 40.
            А готових до самопожертви, як в 2004-2005, не нашкребеться і 1%
            В такому соціально-політичному болоті революційна ситуація не може визріти, а шляхів пришвидшення, окрім як дозрівання громадянського суспільства не існує.
            Все інше має іншу назву і не вимагає дозрівння суспільства.

              729.10.12, 21:34

              Можеш бути певним - ти не одинокий!
              А де ще знайти 1млн 998тис.???

                829.10.12, 21:39Відповідь на 6 від helsan

                Тобто, суспільство має пройти через "ПотРахають кожного"?

                  929.10.12, 21:52Відповідь на 6 від helsan

                  Не знаю. якщо чекати до 15-го року, то тоді і України вже не буде. А щоб щось сталося, треба Юлю звільняти. І щоб необхідність цього дійшла до керівників всієї опозиції.

                    1029.10.12, 21:52Відповідь на 7 від vov4ik126

                    Можеш бути певним - ти не одинокий!
                    А де ще знайти 1млн 998тис.???

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна