Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Звернення до сильних світу

Ми вже який місяць воюємо… Ми – це військові, які віддають свої життя за Україну, це волонтери, які забили величезний болт на свою роботу та особисте/сімейне життя, це простий український люд, який віддає останнє, аби наші захисники мали в чому та з чим обороняти Україну. А що робите ви?

От тільки не потрібно розказувати про те, що це політика, що все не так просто, що все робиться поступово, що ви очищуєте свої ряди від зрадників, що проблеми в економіці, що долар росте і ще купа і купа всього. Дайте відповідь на одне просте запитання: чому ви зараз спите в теплому ліжку, а мої знайомі в спальному мішку під відкритим небом?

Всі знають, що це війна олігархів. Але ми все одно самовіддано воюємо, бо ця війна може поширитись на Запоріжжя, Одесу, Миколаїв... Ви поставили нас у безвихідне положення. Ми не можемо НЕ воювати, а ви цим підло користуєтесь. Але і воювати ви не дозволяєте, бо військові мають право стріляти тільки у відповідь. Тобто коли перед тобою проходить колона техніки, яку можна знищити, ми НЕ МАЄМО ПРАВА цього робити. А коли ця техніка і ворожий особовий склад займає зручні позиції, то ми МАЄМО ПРАВО ВМИРАТИ. Чому? Чому коли розвідка докладає, що сепаратисти валяються в усмерть п"яні, ми не можемо їх знищити без втрат з нашої сторони?

Ваша ницість настільки безмежна, що ви запрягли волонтерів у віз і нахабно поганяєте. Чи не здається вам, що волонтери виконали свою функцію на 150%? В скрутну хвилину ми підставили вам своє плече. За півроку народної допомоги держава повинна вже була оговтатись від шоку та несподіванки і нарешті взяти ініціативу в свої руки. Але це не робиться.. а навіщо, якщо є купа патріотів, які готові виконувати завдання держави.. та ще й робити це безкоштовно. Насправді, питання «безкоштовно» зовсім не актуальне. Тому що ми готові і надалі витрачати свій час та свої власні кошти, аби ж тільки бачити в цьому толк! 

Ні Грищенка, ні Бухановського (72 ОМБр) зараз в зоні АТО немає. Дивний збіг. Щось мені підказує, що подібна ситуація і в інших бригадах. Як тільки пахне смаленим, то керівництво дивним чином зникає. Так само було і під Іловайськом. Нас чекає новий котел? За Іловайськ не покараний жоден генерал, хоча трагедії можна було б уникнути, про це вам саже кожен солдат, кому пощастило вижити. 

Чому ви зраджуєте свій власний народ? Ви хочете винищити всіх патріотів, аби вам не заважали грабувати країну? Вам це не вдасться. Чекаю не дочекаюсь того моменту, коли вас, депутатіків, міністрів, генералів і головнокомандуючих будуть різати як свиней біля дверей ваших будинків та біля стін Парламенту. «Під час війни владу не критикують, - сказала влада. Під час війни зрадників вішають, - сказав народ.» Ви доводите свій народ до межі… ще трохи і шляху назад не буде. 

Закінчуйте цю війну. Досить гратися людськими життями.(с)

10

Коментарі

114.11.14, 20:04

І коли наступить ротація у волонтерів?

    214.11.14, 20:36

    Слів вже немає.

      315.11.14, 10:48Відповідь на 1 від Горянка

      І коли наступить ротація у волонтерів?Тоді, коли загинуть, на радість Пєті і Вові, всі патріоти України.

        415.11.14, 11:31

          515.11.14, 20:39Відповідь на 3 від Alter ego*

          А тут він не розрахував.