хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

ЧИ живе Христос+святі на СОНЦІ навколо якого кружля наша ЗЕМЛЯ ?

Більшість людей і вчених переконані що на СОНЦІ яке є джерелом світла і тепла ніякого життя нема ! Але Пресвята Богородиця і самГОСПОДЬ  БОГ наш  Ісус  Христос  і багато святих з"являлисьі зявляються   побожним людям а особливо соколятам  дітям у ФАТІМІ(Португалія) + ЗАРВАНИЦІ+ЗАГВІЗДІ+(УКРАІНА) + Междугоря(СЛОВАКІЯ) +Гарібандал (ІСПАНІЯ) + ЛЮРД(Франція) саме від СОНЦЯ ! В перших переписах БІБЛІІ була інформація що ХРИСТОС русий синеокий з постійними ГВІЗДРАНАМИ долонь  вознісся на Сонце а сучасне видання БІБЛІІ зокрема глава 12  ОДКРОВЕНЬ \Об"явлень\АПОКАЛІПСУ .... словами  святого  АПОСТОЛА ІВАНА згадує що Пречиста Богородиця має прийти ПРОТИ Антихриста з СОНЦЯ ступаючи ногами на Місяць як супутник ЗЕМЛІ .... КОЖНОГО 27 числа.... в УКРАІНІ між селами БОЛОТНЕ і Вільхівка на Закарпатті біля МУКАЧЕВОГО там де є лісове джерело " ДЖУБЛИК" http://ufodos.org.ua/news/2009-05-31-130   ТАМ  ЗРАНКУ МОЛЯТЬСЯ ТИСЯЧІ прочан   але лиш десяток  з них   бачать від 27серпня 2002року сонячне сходження БОГА  І БОГОРОДИЦІ та іх святих  які оздоровляють людей та дають ім МУДРІ поради і  ТАЙНІ накази для козаків і друзів УПА !  На жаль про сонцез"яви Бога і Богородиці замовчують масонізовані  прикуплені або залякані журналісти ......ЧИ вірите  ВИ що згідно глави 20Одкровень Бібліі   вечором близько 20години  .... явний і славний прихід перших тисяч воскреслих святих і БОГА БУДЕ саме  від СОНЦЯ і 357  сонцехрамів  так як це через БОЖІ ПЕРЕДАННЯ пояснюють священники УПА ?!  11 числа 11 місяця 2010року  БОГ І Богородиця  дозволили Голові ІФРуху\ генералу\капелану УПА\УГВР  БОРИСУ Голодюку\  ДНІСТРУ зфотографувати БОЖУ сонцезяву ОПІВДНІ над ФРАНКІВСЬКОМ http://cards.i.ua/user/2689697/2/182712/   ТОЖ  ЯК  Ви  про це все  ДУМАЄТЕ ?http://www.youtube.com/wat​ch?v=9wxlVVimD1U Боже Великий, Єдиний,ВСЮ Україну храни.СОНЦЯ ХРИСТОВИМ промінням Ти її осіни.Світлом науки і знання ТИ ВСІХ, дітей, просвіти,в чистій любові до краюТи ВСІХ , Боже, зрости.МОЛИМОСЬ БОЖЕ Єдиний дай нашим людям ЛЮБОВ ! ДАЙ ПАМЯТАТИ ГЕРОІВ ЩО пролили свою кров щоб УКРАІНА ЄДИНА БУЛА з КАРПАТ по КАВКАЗ ! ЩОБ всі сумлінно сповнили БОЖИХ ГЕРОІВ НАКАЗ ! ЩОБ памятали в нас люди славні справи козаків щоб не було в Украіні зрадників та ворогів ! МАТИ Пречиста ХРИСТОВА МИ ТВОІ ДІТИ ВЕСЬ ЧАС ПРОСИМ СКАЖИ БОГУ СЛОВО ЩОБ СПАС СКОРІШЕ ВСІХ НАС ! МАТІНКО НАША МАРІЯ В ГАЛИЧ З СВЯТИМИ ПРИЙДИ ЗА УКРАІНУ ХРИСТОВУ В БІЙ ПРОТИ ЗЛА НАС ВЕДИ ! Молимось, Боже єдиний,ВСЮ Україну храни,Всі свої ласки й щедроти Ти на люд наш зверни.Дай йому волю,Дай йому долю,Дай доброго світа.Щастя дай, Боже, Народу на МНОГАЯ й благая ЛІТА \\\\\\\\\\ МИ ОФЦЕРИ \СВЯЩЕННИКИ УПА \УГВР просимо совісно поширити текст СЛАВНЮ\МОЛИТВИ ЗА УКРАІНУ затверджений УГВР 2011р Б
)))СТАВАЙТЕ ДРУЗЯМИ нашоі інтернетпятірки козаків УПА http://narod.i.ua/user/2689697/ НА І ЮА http://vk.com/id132218192 В КОНТАКТІ http://www.facebook.com/profile.php?id=100001877061893 НА ФЕЙСІ+ УОЛ+http://sokildnister.uol.ua/ ЮТУБІ http://www.youtube.com/user/SOKILDNISTER )

ГАЛИЧ+КИІВ+СІЧЕСЛАВ+БЛАГОВІЩЕНСЬК+ СІДНЕЙ +ТОРОНТО + МЮНХЕН+ЛЬВІВ+ СЛАВА УКРАІНІ )))
10

Коментарі

14.08.11, 14:19

Вызывает Брежнев к себе в кабинет космонавтов и говорит:
- Амэрыканцы нас обогнали, они полетели на Луну.
- Мы все поняли! Что мы должны делать?!
- Вы полетите на Солнце! Вопросы есть?!
- Есть...
- Ну...?
- Но мы ведь сгорим на Солнце, Леонид Ильич.
- Вы шо думаете здесь дураки сидят?! Полетите ночью!

    24.08.11, 14:50Відповідь на 1 від EVP Limited

    СЛАВА ІСУСУ Христу ! МИ чергові капітани \капелани УПА маєм добре почуття гумору тож дякуємо ВАМ 99 річний стоЛИЧний веселий дідусю за дотепну аниімперкомуняцьку байку ...ЩАСЛИВО ВАМ І особливо всім нашим друзям дожити коли на Землі згідно БІБЛІІ не буде вже ночей а буде наш ВЕЛИКИЙ ВІЧНИЙ ДЕНЬ Перемоги ХРИСТА І Божих людей ! ХАЙ БЛАГОСЛОВИТЬ скоріше Вас і всіх людей своіх щиро покаятись і совісно одягнутись на спасіння в ОДЕЖУ ПРАВДИ БОГ І Богородиця ! СЛАВА УКРАІНІ ))))

      34.08.11, 17:01

      Хтось вже давним-давно вивчає сонце або там живе.
      http://www.youtube.com/watch?v=Z_tgCSlXyDM

        44.08.11, 17:44Відповідь на 3 від ZeroF

        ЩИРО дякуєм ЗА ЦІКАВЕ ВІДЕО але АМЕРИКАНЦІ проти воскресіння святих з БОГОМ ВІД СОНЦЯ мають заготовлені ХУДФІЛЬМИ+відео щоб на простака обдурити більшість землян що на УКРАІНУ ВИСАДИВСЯ ДЕСАНТ інопланетян і тому нас треба нищити ! НАСПРАВДІ БІЛЯ СОНЦЯ нема ніяких НЛО тому що БОГ+БОЖІ люди там живуть не в таких як ми тлінних тілах а в тих тілах що переміщаючись СВЯТИМ ДУХОМ по всім світі не потребують ніяких кораблів і ракет а ІНОПЛЕНЕТЯНИ ВСІ ЦЕ спотворені біси відкинені БОГОМ які живуть в нашій землі і вилітають там де КИТАЙ ТА БЕРМУДСЬКИЙ трикутник проти СВЯТИХ + ангелів ХРИСТА які іх нищать не зброєю а святимвогнем на рівні який ми своіми грішними очами не можем збагнути але це стається видимо тоді коли найчастіше з усього світу в УКРАІНІ бють блискавки\град\ дощі і урагани

          54.08.11, 17:52Відповідь на 4 від SOKILDNISTER

          Все це довга дискусія, ваша версія дуже близька до моєї. На рахунок інопланетян, то мабуть вони нас все ж таки охороняють, бо вже давно б нас не було.

            64.08.11, 18:49Відповідь на 5 від ZeroF

            НАС охороняє ВІД ЗЛА Й СПОКУС лиш БОГ І БОГОРОДИЦЯ яких про захист нашоі УКРАІНИ просять міліони замучених і загиблих героів РУСІ+ ГЕТЬМАНАТУ + СІЧІ + УНРеспубліки тисячі козаквів\січових стрільців\ повстанців та просто праведні душі які вмерли в часі голодомору\воєн та всяких катастроф як от умисні вибухи газу\ шахти \чорнобильці і т д ! У ЦЕ ВСЕ МИ ВІРИМО а наші командири УПА ЧУПРИНКА+ Дністер\ГОЛОДЮК як окремі побожні діти і козаки чують +БАЧАТЬ це вІд БОГА і БОГОРОДИЦІ ! Ви Ж БРАТЕ НЕ ВІРТЕ у те що інопланетяни нам помагають! Це все чорти+лиш лукаво себе для невіруючих людей видають як пришельці з інших систем ! У СВІТІ Є ДВА символи які ділять людство це ПЛЮС\ПОЗИТИТИВ\ ХРЕСТ\ Й протилежний МІНУС\НЕГАТИВ ! МИ капітани\капелани УПА бажаєм ВАМ любить Христа для ПРОЩІ+спасіння !

              74.08.11, 19:55

              Гадаю, ми не маємо права говорити, що не існує ТЕ, чого не можуть пояснити звичайні смертні...
              Якщо Ми чогось не знаємо чи не розуміємо, то це ще не Є доказом того, що НЕВІДОМОГО не ІСНУЄ!

                84.08.11, 20:01Відповідь на 7 від Julia Taneta

                ЩИРО дякуєм ))) Щасливо !

                  94.08.11, 21:34Відповідь на 7 від Julia Taneta

                  і не є доказом того що ВОНО існує!
                  я за агностицизм

                    104.08.11, 22:43

                    Біологічні істоти не живуть . Це точно.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна