хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Літня школа Досягнення сучасної інформатики,математики та фізики

Літня школа - це спроба зібрати одночасно в одному місці людей, які можуть розповісти про перспективні галузі сучасної науки, і тих, кому цікаво дізнатися більше, ніж навчають у ВУЗі. Щось на зразок літнього табору, де багато цікавих людей зібралися разом, об поділитися одне з одним знаннями, ідеями. А спілкування з колегами є далеко не останнім чинником розвитку талановитої особистості. Крім того, це ще одна можливість подивитися на світ, побачити цікаві місця, розширити свій світогляд.

Наукове товариство студентів та аспірантів влітку 2006 рокузапочаткувало та провело першу в НТУУ «КПІ» та першу в Україні Літню школу технічного напрямку, організовану студентами. Проект вийшов дуже цікавим, привернув увагу журналістів, керівництва світових компаній – SIEMENS, Cisco, Microsoft, Intel, Novell, Інком, які підтримали Школу технічно та виступили її спонсорами. Учасники першої Літньої школи в своїх «випускних есе» відзначили високий рівень організації заходу, підбір лекторів, цікавість спортивно-розважальної програми, що включала гру квест, прогулянки на пароплаві та пішохідні екскурсії по Києву, гармонічно поєднані з дуже інтенсивною навчальною програмою (3-4 пари щодня).

Після успіху першого проекту НТСА планує його розвинути ще та провести в наступному році на більш високому рівні. Буде дещо змінено програму Школи, додадуться нові тематичні напрямки, буде запрошено більше лекторів та учасників із Європи та країн СНД, запроваджено вузькі спеціалізовані напрямки, що пройдуть в другому етапі Школи. Крім того НТСА планує забезпечити більшу прив’язку заходу до навчального процесу, шляхом впровадження кредитів та оцінювання роботи слухачів згідно європейських стандартів, мовою школи буде англійська.


Учасниками Школи зможуть стати студенти, аспіранти, молоді вчені, яких відберуть за надісланими резюме.

Тематика Літньої школи-2006:

ЧАСТИНА А. Сучасні технічні розробки в інформаційних технологіях
Сучасне та майбутнє Інтернет та комунікаційних технологій
Комп'ютери, мобільні телефони, ТБ та інша техніка – найближче майбутнє
Геоінформаційні системи

ЧАСТИНА В. Сучасні аспекти інформатики
Сучасні некласичні логіки
Штучний інтелект
Квантові комп'ютери
Деякі сучасні концепції: онтологія, інтероперабельність, GRID технології, мультиагентний
підхід та ін.
Інформація та складність

ЧАСТИНА С. Концепції сучасного природознавства
Сучасна фізика
Синергетика і самоорганізація
Біоінформатика
Проблеми біології и генетики
Науки про мозок, нейрофізіологія та медична інформатика

ЧАСТИНА D. Сучасна математика

Мови:

Англійська, російська.

Найближчим часом на офіційному сайті Школи з’явиться інформація про AACIMP – 2007!

Контакти:

Тел: +380 44 454-92-43
4

Останні статті

Коментарі