Принтер-чарівник.

  • 09.10.17, 04:11
3D-принтер Ghost Gunner 2 може друкувати пістолети

Американська компанія Defense Distributed почала продаж настільного 3D-принтера Ghost Gunner 2, що може друкувати пістолети. Про це пише Wired.

Ghost Gunner 2 є мініатюрним фрезерним верстатом, оскільки дозволяє виготовляти зброю зі спеціальних алюмінієвих заготовок.

Його розробив юрист і винахідник Коді Вілсон, який раніше створив на 3D-принтері перший у світі робочий зразок пластикового однозарядного пістолета The Liberator.

«Цей верстат принижує владу, яка хоче принизити нас», – заявив Вілсон, який виступає за право американців виробляти, зберігати, носити і використовувати вогнепальну зброю.

За словами розробників, Ghost Gunner 2 може виготовляти елементи гвинтівок AR-15 і AR-308, а також рамок пістолетів M1911. За наявності електронних креслень власник Ghost Gunner 2 може виготовити більшість деталей зброї, за винятком пружин і стволів.

Верстат Ghost Gunner 2 оцінюється в 1675 доларів, а заготовки для зброї – приблизно по 100 доларів кожна. Креслення зброї викладені у вільний доступ.

ЧитайтеУчені презентували 3D-принтер для друку людської шкіри (відео)

Корисні пози для сну.

  • 09.10.17, 03:30

3 найкращих поз для сну, які омолоджують організм

3 найкращих поз для сну, які омолоджують організмЕксперти на перше місце поставили сон в положенні на спині Фото: a1.ro

Від пози для сну залежить омолодження організму. Якщо людина під час сну не отримає необхідного відпочинку, весь наступний день вона буде почувати себе втомленою і розбитою. Постійний неповноцінний сон вкрай негативно позначається на роботі організму – його системи з часом зношуються, розвиваються різні розлади.

Експерти грунтовно дослідили це питання і на перше місце поставили сон в положенні на спині. Так загроза розвитку болів в хребті мінімальна, знижується також шлунково-стравохідний або кислотний рефлюкс. Крім того, в цій позі найменше ризик утворення зморшок.

На другому місці, сон на боці. Він корисний для тих, хто страждає від болів в грудному відділі або шиї і має нічне хропіння. Так воно зникає.

Поза на животі найкомфортніша для психічного здоров'я. Такий сон знижує тривогу і рівень депресії.

Найбільш комфортним вважається сон на боці при дотриманні наступних умов. По-перше, голова і хребет повинні знаходитися на одній лінії. Це повинні забезпечити подушка і матрац. По-друге, руки слід розміщувати нижче плечей, а не під подушкою або щокою. По-третє, під час сну плече повинно лежати на матраці, а не на подушці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим шкідлива нічна робота

5 умов для хорошого сну:

Не наїдатися на ніч і не пити багато рідини.

Вибирати жорсткий матрац.

Не варто звішувати голову з подушки, так як через це зростає кров'яний тиск.

Намагайся спати, не підкладаючи долоні під щоку, так як це погіршує кровообіг і може викликати набряки.

Прінуждєніє к стукачєству.

  • 09.10.17, 01:32
Олег Куцин отримав звернення ГПУ з вимогою надати контакти бійців, які служили під його орудою

23.55.08.10.2017.

Органи Генпрокуратури України намагаються схилити командира Окремої зведеної штурмової роти «Карпатська Січ» (рота у складі 93-ї ОМБ ЗСУ), командира комбатантського об’єднання «Легіон Свободи» Олега Куцина до надання персональної інформації бійців «Карпатської Січі» для розслідування кримінальної справи, порушеної в РФ. Про це повідомляє прес-служба партії «Свобода».

На початку жовтня цього року Куцин отримав звернення Генпрокуратури з вимогою надати контакти бійців, які служили під його командуванням, щоб їх також допитати.

Прокурори допитали командира «Легіону Свободи» 18 вересня 2017 року за звинуваченням Слідчого комітету РФ. У Москві стверджують, що «свободівець» спільно з командиром 93-ї бригади ЗСУ здійснював артобстріли об’єктів цивільної інфраструктури на тимчасово окупованих територіях.

Загалом Слідчий комітет Росії «розслідує» понад 100 кримінальних справ щодо російсько-української війни. 76 із них об’єднано в спільне провадження у справі «про застосування заборонених засобів і методів ведення війни на Донбасі».

«Мало того, що командирів допитуєте, то вже й до рядових добираєтесь? І це після того, як ця влада разом із колишніми регіоналами ухвалила так званий закон про особливості державної політики на Донбасі, яким практично узаконили в нашій державі ворогів, що вбивали моїх підлеглих», підкреслює Куцин.

«Тільки негайна зміна влади, заміна керівників всіх силових відомств на націоналістів. Тільки жорстке покарання всіх ворогів державності може вберегти Україну, бо інакше капітуляція, втрата державності і знищення всіх, хто боронив Україну», заявив бойовий командир.

Читайте: Чиновникам-корупціонерам вручатимуть «чорну мітку» «гривню Куцина» (фото)

Жовтневий зоряний дощ.

  • 09.10.17, 01:11
В небе над Украиной 7 и 8 октября можно будет наблюдать метеоритный дождь, сообщает Sciencealert.

Отмечается, лучше метеоритный дождь будет видно в северном полушарии. При этом явление не нужно ждать до рассвета: его лучше будет видно после заката и до полуночи.

Дракониды, или октябрьский звездный дождь — метеорный поток, связанный с кометой 21P/Джакобини — Циннера. Действует в начале октября, максимальное количество метеоров наблюдается 8-10 октября, — говорится в сообщении

Жисть без мезгео.

  • 08.10.17, 23:08

Новости Крымнаша. Жизнь без мозгов.

novosty44.ru/

1. Стало известно о том, что крымские пропагандоны ВСЕХ МАСТЕЙ МАССОВО ПИШУТ ДОНОСЫ в ФСБ на журналистов, объективно освещающих события в Крыму (как это произошло, например, с Николаем Семеной), с требованием привлечь свободных журналистов к уголовной ответственности по статье “государственная измена”. Кроме того, пропагандоны пишут доносы и друг на друга, а также на читателей, критикующих путина и россию. Под доносами подписываются целыми редакциями, прилагая скриншоты сообщений крымчан с критикой оккупационной власти. Критику путина в своих доносах пропагандоны называют “угрозой национальной безопасности”. Какая жесть!

2. Вчера оккупанты назначили в Феодосии нового так называемого “мэра” Сергея Фомича, уроженца Беларуси. Предатель Александр Талипов написал, как это было: “Перед конкурсом главы администрации Феодосии кандидаты обратились к помощи церкви и попросили благословения. В битве церковных работников победил Владыка Платон, передавший благословение рабу Божиему Фомичу. Царствуй во славу!”. Как скучно мы раньше жили.

Кроме того, оккупанты сообщили, что “результаты комиссии совпадают с мнением общественности” по выбору “мэра”, что подтвердил телефонный опрос граждан, которого, естественно, не было.

3. Севастопольские ватники на 6 октября готовят митинг с требованием к путину отправить в отставку городские “власти”, а также “обеспечить реализацию права на частную собственность жителей”, которую оккупанты массово отбирают. Агенты Госдепа, не иначе!

4. 650 предателей из запланированных орками 1400 согласились служить в составе оккупационной армии на условиях контракта.

Сирия ждёт вас, ублюдки! Но если попадёте в плен, то от вас сразу откажутся, как это произошло с двумя попавшими недавно в плен россиянами, одного из которых уже казнили. Кстати, один из них воевал и на Донбассе по причине отсутствия заработка на россии!

5. Количество жителей Севастополя по данным на сентябрь 2017 года составило 433 тысячи 541 человек. Миграционный прирост с января по август составил 5454 человека, что на 3103 меньше, чем за аналогичный период прошлого года. Это связано со снижением числа прибывших и увеличением числа покинувших город.


6. Оккупанты заявили о критической нехватке медицинских специалистов в Судаке. А что если зарплаты у врачей теперь настолько высокие, что людям стыдно так много получать?

7. В Керченском проливе баржа села на мель. С момента оккупации, когда управлять проливом начала только россия, такие ЧП случаются с завидным постоянством.

8. Константинов сообщил о победе над выражением “кофе-брейк”, которое в Крыму теперь якобы не употребляют. Бояре поинтересовались, какое слово теперь МОЖНО употреблять, на что получили ответ — “кофе-пауза” или “перерыв”. Эта проблема решалась на заседании т.н. “парламента”.

9. Предатель родом из Луганской области, проживающий в последнее время в Севастополе, припёрся в Киев и разгромил памятник Героям Небесной Сотне на Институтской, где во время Майдана беркутня убила свыше ста человек. Тварь зовут Чеканов Юрий Викторович. Он задержан полицией, и ему грозит до трёх лет тюрьмы.

10. Севастополь. Подростки собираются в кинотеатр. Девушка (по акценту — приезжая) зовёт на фильм “Крым”. Местные отвечают: “Мы что идиоты на это говно деньги тратить?”.

11. Страдания жителей Яны-Капу (Красноперекопска): “Почему наш кинотеатр показывает вместо мировых блокбастеров какую-то херню??”.

12. Ватница решила выстелиться перед оккупантами, но что-то пошло не так: “Симферополь!!! Хочу выразить огромную благодарность от всей души ребятам при погонах, которые несли службу на территории Центрального автовокзала, за бдительность!!!! Вчера вечером вышла к автовокзалу встречать автобус. Его приезд планировался к 20:00, но задерживался. Я зашла в вестибюль вокзала и встала у окна. На мне был шарф завязан назад, в брюках спортивных и кроссовках. Стою, смотрю в окно, и тут вижу, что вокруг меня за спиной встали двое ребят при погонах, а тут и третий бежит по улице, и встал тоже за моей спиной. Я оценила и повернулась, заулыбалась, и сказала: «МОЛОДЦЫ». Один поздоровался, улыбнулся и они минут через пять разошлись. Но меня глазами оберегали. СПАСИБО ВАМ, РЕБЯТА, ЧТО МОЙ ШАРФ НА ГОЛОВЕ И КРОССОВКИ ПРИВЕЛИ ВАС В ГОТОВНОСТЬ ПРОТИВОСТОЯТЬ ТЕРРОРИЗМУ!!! Я ВАС ЛЮБЛЮ и БЕРЕГИТЕ СЕБЯ!!!”. Комментарии: “Выглядеть со спины, как мужик, — то ещё достижение”, “То есть, если я в кроссовках, то я террорист какой-то?”, “Не, шарфик ещё необходим!”, “Мои глаза, что за бред я прочитала сейчас?”, “То чувство, когда тебя принимают, заламывают руки, а ты рад и благодарен”.

13. Севастополь. Возле торгового центра “Московский” играет группа. Собирают деньги якобы для “днр”. Два года их не было. Интересно, каким штормом это говно снова к нам прибило?

14. Работница салона красоты рассказала, что некоторые её клиентки даже по бабкам пошли узнавать, вернётся ли Крым Украине. Боятся крысы.

15. Прочтите небольшую историю о прозрении крымской ватницы — жёнки местного боярина-предателя, которая только узнала о безвизе, и уже собирается за паспортом к хунте: “Задолбала меня эта россия, одна разруха кругом. Со своим поругалась. Говорю ему, ну шо тебе дала эта россия? Машину купил при клятой Украине, гостиницу — при клятой Украине. Где твои отдыхайки? Третий год пусто. Живём на одну зарплату. А он мне: заткнись, дура, вот мост построят!!! А шо мне твой мост? Не будет больше ТОЙ жизни, и мост не спасёт!”.

16. Европарламент потребовал от российских оккупантов прекратить репрессии в аннексированном Крыму и призвал немедленно освободить всех незаконно удерживаемых Кремлём украинских политзаключенных. В документе перечислены имена 44 человек. Кроме того, в Европарламенте предлагают ввести санкции против 130 европейских компаний, которые продолжают торговать с Крымом.

P.S. Без еды ватные зомби могут прожить месяц, без телевизора — неделю, без мозгов — целую жизнь!

https://inforesist.org/zhizn-bez-mozgov/?utm_source=traqli&utm_medium=email&utm_campaign=54

Розкрита приватна армія Путлєра "Вагнер".

  • 08.10.17, 00:01
Вчора, 7 жовтня, на брифінгу Голова СБУ Василь Грицак розповів про розкриття і збір доказів про злочинну діяльність на сході України та в Сирії приватної армії Путлєра "Вагнер". Особлива увага для тих, хто радив "жітєлям Донбасу" йти з вилами проти ніби-то "сєпарів" та озброєних у "воєнторгє" шахтарів, які (а не "іхтамнєти") ніби-то розбомбили ЛАП і ДАП, збивали наші літаки в українському просторі й спалили живцем українські війська в Іловайську своїм артилерійським вогнем.

СБУ зібрала доказову базу щодо приватних військ з РФ на Донбасі
7 жовтня, 2017 - 16:13
Фото Артема СЛІПАЧУКА, 

Цікава астрономічна подія.

  • 07.10.17, 01:07
Над Китаєм вибухнув астероїд, уламки розлетілися на 40 км (відео):
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=t13XPIEZsLc
00:30, 7 Жовтень 2017р.

Потужність вибуху була еквівалентною 540 тоннам тротилу

У небі над китайською провінцією Юньнань, що межує з М’янмою і Лаосом, зафіксовано падіння астероїда. Під час падіння небесне тіло спровокувало потужний вибух, а його уламки розлетілися над землею. Про це повідомляє People’s Daily.

Потужність вибуху була еквівалентною 540 тоннам тротилу.

Астероїд розлетівся на шматки на висоті не менше 40 кілометрів, тому цілком імовірно, що на території навколо падіння астероїда залишилась безліч уламків різної величини.


Читаємо на долоні.

  • 06.10.17, 06:06
Нажмите на 5 точку и вы почувствуете…Давно известно, что на наших ладонях существуют точки, которые способны улучшать работу внутренних органов. Этими знаниями успешно пользовались еще в Древнем Китае.

Зная, где именно располагается точка и за какой орган она отвечает, вы можете положительно влиять на свое здоровье в целом.

Чтобы воздействовать на внутренние органы через ладонь, необходимо надавливать или массировать точку и при этом спокойно дышать.

Точки, отвечающие за внутренние органы1.Большой палец

Если вы будете нажимать на данную точку, то сможете избавиться или облегчить заболевания, связанные с дыхательной системой. Кроме того, улучшите работу щитовидной железы.

2. Большой палец

С помощью этой точки можно снять стресс, тревогу, боль в желудке, головные боли.

3. Указательный палец

Помогает уменьшить боли в спине и мышцах, изжогу. Снимет симптомы заболевания мочевыводящей системы и избавит вас от зубной боли.

4. Средний палец

Регулирует работу печени и желчного пузыря.  Кроме того, нажав на эту точку, вы почувствуете себя увереннее, и пройдет раздражение.

5. Безымянный палец

Улучшит работу тонкого кишечника и дыхательной системы. Помогает облегчить симптомы при кожных заболеваниях.

6. Мизинец

Массаж этой точки поможет работе тонкого кишечника, сердца. Облегчит боль в горле. Поможет избавиться от неуверенности и беспокойства.

7. Точка №7

Регулирует уровень сахара в вашей крови.

8. Центр ладони

Снимает боль в животе и улучшает работу ЖКТ.

9. Мясистая часть ладони

Помогает и улучшает работу сердца и эндокринной системы.

Справа "Небесної сотні".

  • 06.10.17, 04:26
Справа Майдану:
 Горбатюк озвучив докази проти підлеглих Авакова
 
Понеділок, 2 жовтня 2017, 17:10
 Українська правда
2Слідство у справах проти Майдану зібрало достатньо доказів проти тогочасних правоохоронців, його дискредитують безпідставно.

Про це заявив начальник департаменту спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк на брифінгу 2 жовтня.

Він застеріг керівників правоохоронних органів, зокрема міністра внутрішніх справ, від "захисту своїх" у непроцесуальний спосіб.

Горбатюк зазначив, що злочини проти протестувальників 2013-2014 років чинились у різних формах, але найтяжчі наслідки спричинили побиття і вбивства на вулицях. Нині потерпілими у справі визнано понад 1500 осіб.

Він нагадав, що повідомлено про підозру організаторам – колишньому президенту Віктору Януковичу, міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку, його заступнику Віктору Ратушняку. Але безпосередні накази "Беркуту" давали з департаменту громадської безпеки МВС, сказав Горбатюк.

"Приблизно 8 місяців тому ми вже повідомили про підозру одному з керівників того Управління Володимиру Гриняку, який був начальником управління департаменту громадської безпеки, а на сьогодні є керівником управління громадської безпеки Національної гвардії. Він не був відсторонений попри наше клопотання, і суд відмовив в обранні запобіжного заходу у вигляді арешту", – констатував він.

За словами представника ГПУ, Гриняк використовує своє службове становище для впливу на досудове розслідування.

Гриняку інкримінують координуючу дію в організації протидії протестним акціям, зокрема координація штурму Майдану з 18 на 19 лютого; незаконне фінансування силовиків; забезпечення підрозділів для виходу на місце

Горбатюк наголосив, що використовувалися нелегальні кошти, "надані колишнім керівництвом держави для фінансування "беркутівців" та інших залучених підрозділів: під час кожних подій додатково видавалися кошти керівництвом за "хорошу роботу", так би мовити"

Представник ГПУ обурився, що Міністерство внутрішніх справ не допомагало розслідуванню й не провело службових розслідувань

Він повідомив, що не лише Гриняка, а й Сергія Поготова, Ігоря Бабича та Анатолія Серединського з департаменту громадської безпеки МВС обґрунтовано підозрюють у причетності до застосування насильства на Майдані, хоча вони й не були на передовій, а координували дії.

Зокрема, про їхню причетність свідчать показання командирів спецпідрозділів та дані телефонних з’єднань із підрозділами "Беркута" 18-19 лютого 2014 року, під час розгону мирної ходи та штурму Майдану.

Поготов тоді був першим заступником начальника департаменту громадської безпеки МВС – начальником управління, Серединський обіймав посаду начальника відділу організації служби громадської безпеки, Бабич був головним інспектором цього ж відділу.

"На сьогодні Поготов уже не працює в Нацполіції – а працює в відділі охорони "Нафтогазу", Гриняк керує управлінням громадської безпеки Нацгвардії, Бабич став керівником департаменту превентивної діяльності Нацполіції – це фактично той самий підрозділ, тільки він зараз змінив назву… Серединський став заступником Бабича у цьому ж департаменті", – повідомив Горбатюк.

"Ми інкримінуємо їм спільну діяльність під час протестних акцій, але зв’язки між ними й на сьогодні збереглися", – додав він.

Цим особам інкримінують не лише координацію дій силовиків, а й підготовку дозволу Кабміну на застосування гранат посиленої дії, ввезених із Росії в якості допомоги (від гранат постраждали понад 200 осіб)

Горбатюк наголосив, що оприлюднити без шкоди для слідства може лише невелику частину доказів.

Так, є показання командирів спецпідрозділів, зокрема і "Беркуту".

Є показання, що Серединський і Гриняк брали участь у координації наступу на Майдан, брали участь у нараді, яку проводив під Жовтневим палацом розшукуваний Петро Федчук, заступник керівника київської міліції.

Так, полковник Гриняк керував зведеним загоном до кінця трагічних подій.

18 лютого було з’єднання Гриняка з Ратущняком, Поготовим і з командирами підрозділу "Беркут". Вказівки від керівництва передавалися і через Бабича і Серединського

Зокрема, 18 лютого – під час активного насильства спецпідрозділами – Серединський координував дії 7 підрозділів "Беркута", які призвели до побиття та вбивств протестувальників, Бабич координував 3 підрозділи "Беркута".

А в ніч на 19 лютого – під час штурму – вони також з’єднувалися з "беркутівцями": Бабич контактував із 9 регіональними командирами "Беркута", які були на місці подій, а Серединський дзвонив 6-м підрозділам "Беркута",

Доки Горбатюк наводив докази, Печерський райсуд Києва обрав для Поготова запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Олена Рощенко, УП

Під лежачий камінь і вода не тече.

  • 06.10.17, 03:22

Європейський суд із прав людини ухвалив рішення у справі «Петриченко проти України», визнавши порушення пункту 1 статті 6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод у зв’язку з тим, що національні суди не розглянули доводи заявника з прямим посиланням на статтю 46 Конституції України про те, що розмір його пенсії був нижчим від прожиткового мінімуму. Про це повідомляє Українське право.

Спершу заявник звернувся до суду першої інстанції з позовом до районного управління Пенсійного фонду України щодо виплати заборгованості у пенсії та відшкодування моральної шкоди. За словами заявника, розмір його пенсії був нижчим від прожиткового мінімуму, що суперечило статті 46 Конституції України.

Суд першої інстанції відмовив у задоволенні позову. Апеляційний суд Києва та Вищий адміністративний суд України залишили рішення суду першої інстанції без змін. Жоден із цих судів не розглянув доводи заявника за статтею 46 Конституції щодо невідповідності розміру його пенсії прожитковому мінімуму.

До Європейського суду з прав людини заявник скаржився згідно з пунктом 1 статті 6 Конвенції у зв’язку з тим, що національні суди не розглянули його аргумент про те, що розмір його пенсії було встановлено всупереч вимогам Конституції.

Європейський суд ухвалив, що, цілком проігнорувавши доводи заявника, національні суди не дотримались свого зобов’язання за пунктом 1 статті 6 Конвенції.

Таким чином, ЄСПЛ визнав порушення пункту 1 статті 6 Конвенції, а також постановив, що Україна протягом трьох місяців повинна сплатити заявнику 1 200 євро відшкодування моральної шкоди та додатково суму будь-якого податку, що може нараховуватись.